reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka mało tego magnezu bierzesz, bo w tym preparacie jest tylko 48 mg Mg[SUP]+[/SUP] , ja biorę magnellę i tam jest 200mg, może zwiększ dawkę lub zmień lek
Kasiu trzymam kciuki, oby Twój gin bardziej Wam pomógł
Dddmala nie martw się, moja córcia też jest drobniutka i może taka zostanie do porodu, a ile ważyło Twoje I dziecko ?

reklama
To teraz będę brać po 2 a w srode na wizycie zapytam na co zmienic. Obym nie miala powtórki tego skurczu. Musze tez w jedzeniu zwiekszyc bo ten cholerny magnez tak slabo sie przyswaja :/

Kasia moze znajdz kogos prywatnie i sprawdzaj malego nabierzaco ...

Ja puki cj nie mam skorczow tylko bol w prawym rogu tak jak by ten jajnik nie wiem. ..
Coraz gozej mi sie spi ..jest mi nie wygodnie i ciagle sie budze :-( a wy jak spicie?

Sylka strasznie mało go bierzesz ja mam 4 tabletki po 250 mg z czego wchłania sie moze 20 % ale mnie skurcze nie łapią na całe szczęście a znam ten ból i tak ładnie powiem idź pan w hu z nim chyba ból zęba nie jest aż taki jak skurcz w łydce szczególnie nocny ja tez staram sie w jedzeniem zwiększać

Ja to prawie nie widzę różnicy jak biorę magnez a jak nie brałam... Chyba mało co się przyswaja faktycznie :(

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Gratuluję wczorajszych wizyt! Kolejne dobre wiadomości cieszą
Gosikk ale ta Twoja dziewuszka już duża

Ja juz po wizycie :) Wojtus ma sie dobrze wg usg wyszedl dzis rowno 22t0d wazy 480g :) Wszystkie przeplywy serducho i narzady sa wporzasiu nie ma sie do czego przyczepic podgladalismy go nawet w 4d i mam zdj jego buziaczka :)
Wogole to lezy juz glowka do dolu i nozki ma z 3 cm nad pepkiem strasznie sie zdziwilam ze tak szybko ale gin powiedzial ze najwidoczniej tak lubi :)

Anushka czy wiesz, że na Twoim suwaczku wyświetla się dopiero 17 tc?

Kinia ja o dziwo dzisiejszą noc przespałam całą. O 6 obudził mnie budzik męża a później jeszcze zasnęłam i spałam do 10 :-) W końcu czuję się wyspana jak należy.

reklama
Ufff ja juz po scanie wszystko ok ... glowka ok serduszko brzuszek nozki i raczki tez .... Oliwier lezy glowa w dol juz i lozysko mam na przedniej scianie ... mama oni nie sprawdzaja dl dziecka tylko glowe kosci i brzuch czy jest ok ... nuzki ma kolo mojego pepka i podczas scanu ziewal sobie i robil siku :-)

Do góry