Dzień dobry
Anus Wszystkiego dobrego Dla Mariki na pierwszy Roczek, niech rośnie zdrowo
Leika dla Twojego Syna również Wszystkiego dobrego na pierwsze urodzinki, Sto lat
nimfii, filipkowa mama, syl, dzięki za info na temat kuchni
AnnaJ moja kuchnia też musi byś wyposażona, umeblowana jak najlepiej też lubię gotować aczkolwiek ostatnio mam marny zapał do gotowania
Filipkowa mama, syl chyba każdego po troszku dopada jesienna aura z oknem mi się też nie chce dziś to w ogóle wstałam lewą nogą ja weszłam do kuchni, pokoju zobaczyłam ten syf który m zostawił normalnie ręce opadają czy on nie rozumie po polsku że ma sprzątać, odnosić po sobie na miejsce nie ja już wysiadam nie mam już siły na sprzątanie po nim i wałkowanie tego samego przecież ja nie jestem jego służąca!!!!!!!!!! no troszku się wygadałam !!!!!!!!!!
Anus idź się kochana przepadaj jak tak się kiepsko czujesz,
zdrówka obyś szybko nabrała siły
Super że apetyt dopisuje, o i u Nas z Liwii mała nerwuska się robi może taki etap u dzieciaczków
Mary powodzenia na szczepieniu
potworek my to zaledwie 3 rzeczy mamy se smyka, drogo tam jak nie wiem co
może któraś mama się skusi,
Nimfii u nas to norma pobudka ok.6.00 zdarza się może z 2 razy na tydzień że pośpi do ok .7.00
Gola jak wyprawa do UP,? fajna ta książeczka widziałam ją w gazetce miałam też się wybrać po nią ale ostatnio kupiłam 3 książeczki w tym właśnie z odgłosami zwierząt i świąteczną Bożo - Narodzeniową
Wszystkim chorym dużym i mały życzę zdrówka
Na koniec muszę pochwalić moją małą od tyg. zasypia sama na drzemkę oj jaka to ulga że nie muszę z nią siedzieć w fotelu i czekań aż padnie na drzemkę (oj żebym tylko nie zapeszyła );-) !!!!!!!!! Teraz śpi od 10.00 włożyłam do łóżeczka po zabawie i harcach na podłodze ło 9.30, pokręciła się, pogadała sama do siebie i padła eee nawet skarpetki sobie rozebrała do snu hihihi
Miłego dnia:-)