reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola84
Fanka BB :)
Hej kochane>
I my juz po szczepieniu - obyło sie bez palczu . Tylko lzy w oczkach i mama i mama mamaa. Potem cycuś i drugi i humor super. Pani doktor bardzo chwlial Polcie za gadanie, ze mowi bardzo duzo (nawet wiecej niz wiekszosc dzieci w jej wieku), super wysztko rozumie i pokazuje. Nawet ja wycalowala, a ta sie chichrala jak opetana ...
potworek - trzymam za Ciebie kciuki&&&&
Ankusch - biedna Martysia - na pewno od ząbków ta krew... Do kiedy macie czas ze stancją??
mirelko - niech prócz UP jeszcze za ZUS i US się wezmą!!!!!!!
maggipka- zdrówka!
nimfii -a wiesz , że ja też Carsów jeszcze nie widziałam , a tu już chyba 2 czy 3 części są. Jak założysz bloga, podaj linka
mary - jak Mia po szczepieniu, Polish na razie szaleje, zobaczymy pozniej.
Saabrinkoo no konieczie naprawiajcie z tym netem!Przecież musisz z nami pisać
anus - mnie kiedy sie spieszy zeby szybko wyjść to panna Poliszonowa spi np 2,5-3 godziny, a jak mi sie robot a w rekach pali- to masz 45 minut - wsio!
Ide jesc papapa
I my juz po szczepieniu - obyło sie bez palczu . Tylko lzy w oczkach i mama i mama mamaa. Potem cycuś i drugi i humor super. Pani doktor bardzo chwlial Polcie za gadanie, ze mowi bardzo duzo (nawet wiecej niz wiekszosc dzieci w jej wieku), super wysztko rozumie i pokazuje. Nawet ja wycalowala, a ta sie chichrala jak opetana ...
potworek - trzymam za Ciebie kciuki&&&&
Ankusch - biedna Martysia - na pewno od ząbków ta krew... Do kiedy macie czas ze stancją??
mirelko - niech prócz UP jeszcze za ZUS i US się wezmą!!!!!!!
maggipka- zdrówka!
nimfii -a wiesz , że ja też Carsów jeszcze nie widziałam , a tu już chyba 2 czy 3 części są. Jak założysz bloga, podaj linka
mary - jak Mia po szczepieniu, Polish na razie szaleje, zobaczymy pozniej.
Saabrinkoo no konieczie naprawiajcie z tym netem!Przecież musisz z nami pisać
anus - mnie kiedy sie spieszy zeby szybko wyjść to panna Poliszonowa spi np 2,5-3 godziny, a jak mi sie robot a w rekach pali- to masz 45 minut - wsio!
Ide jesc papapa
podczytuje jak malo spia niektore maluchy i az mi sie wierzyc nie chce ze z Kuby az taki spioch! Rano mial pierwsza drzemke 1h. Pozniej druga 2,5h a jak sie obudzil nadal byl niewyspany :-o
on tak czesto ma ze budzi sie i marudzi ze jeszcze by pospal.
GOLA ja uwielbiam bajki sama wciagam sie w nie jak dziecko madagaskar i shreka moglabym ogladac w kolko. A carsy ogladalam juz dawno. Dzis druga czesc wlasnie po raz pierwszy. Jak zahipnotyzowana po prostu o.0 a Mackowi o dziwo sie nie podobala bajka ale zygzaka mcqueena nadal uwielbia bedzie mial na bank torcik urodzinowy w ksztalcie mcqueena ;-)
on tak czesto ma ze budzi sie i marudzi ze jeszcze by pospal.
GOLA ja uwielbiam bajki sama wciagam sie w nie jak dziecko madagaskar i shreka moglabym ogladac w kolko. A carsy ogladalam juz dawno. Dzis druga czesc wlasnie po raz pierwszy. Jak zahipnotyzowana po prostu o.0 a Mackowi o dziwo sie nie podobala bajka ale zygzaka mcqueena nadal uwielbia bedzie mial na bank torcik urodzinowy w ksztalcie mcqueena ;-)
Ostatnia edycja:
Gola84
nimfii - muszę oglądnąćA Ty sama zrobisz ten tort w kształcie autka?? Woow, ale super Ci młody śpi!
PS angie - jak u WAs z jedzeniem ,bo u nas znowu MARNIEEEEE! i to bardzo! Nie wiem co z tym moim dzieciorem jest. Dziś np wszytsko trzymała w buzi, ja jej daję chyba 4tą łyżeczkę, a ona mi wypluła wsio , nie wiem jak jej się to w buzi zmieściło, taki chomik z niej chyba
Ale tu dzisiaj cisza
PS angie - jak u WAs z jedzeniem ,bo u nas znowu MARNIEEEEE! i to bardzo! Nie wiem co z tym moim dzieciorem jest. Dziś np wszytsko trzymała w buzi, ja jej daję chyba 4tą łyżeczkę, a ona mi wypluła wsio , nie wiem jak jej się to w buzi zmieściło, taki chomik z niej chyba
Ale tu dzisiaj cisza
Ostatnia edycja:
Nimfii my na Cars2 byliśmy z młodym w kinie w zeszłym roku (to był jego pierwszy raz) jemu też się nie podobał. Doszliśmy z mężem do wniosku, że to bajka bardziej dla dorosłych, bo dzieciaki nie rozumiały o co chodzi w walkach koncernów paliwowych.. chłopakom (wzięliśmy przy okazji też 4-ro letniego kuzyna)podobały się głównie sceny wyścigów.. a w domu do dziś mały woli pierwszą część a możesz podsunąć pomysł na jakąś chłopięcą bajkę?? - bo bym małemu coś ściągnęła nowego ale już nie mam pomysłów.. u nas królują bajki pojazdowe(Rajdek, Traktor Tom, stacyjkowo, Tomek i przyjaciele, Helikopter Bodzio..)
Gola ja tam Ci zazdroszczę, że Ci córcia tyle mówi moja dopiero zaczęła mówić "mama", tylko "tata" mówiła już wcześniej, a tak to jej mówienie absolutnie nie interesuje wszystko pokazuje paluchem robiąc "eeee"...
Gola ja tam Ci zazdroszczę, że Ci córcia tyle mówi moja dopiero zaczęła mówić "mama", tylko "tata" mówiła już wcześniej, a tak to jej mówienie absolutnie nie interesuje wszystko pokazuje paluchem robiąc "eeee"...
GOLA tak sama zrobie tort bo okazuje sie to prostsze niz myslalam. Wycina sie z prostokatnego biszkopta 3 duze biszkopty i kilka mniejszych na wieszch. Na necie w przepisac mcqueena wszystko pieknie opisane co jak polozyc ;-)
AQUA tak samo sobie pomyslalam ze cars 2 raczej dla starszakow ;-) mojego Macka pierwsza czesc tez nudzila. Podobaly mu sie tylko sceny z zygzakiem i zlomkiem. ;-) u Macka bajki to kroluje shrek wszystkie czesci. Zna juz na pamiec dialogi. On lubi takie komedie, gdzie sie duzo dzieje. Jest akcja i smiech. A tak to uwielbia ogladac Klub Przyjaciol Myszki Miki, oraz Pingu stare odcinki ostatnio. Oraz Ciekawskiego Georga. Aqua jesli on lubi Myszke Miki to w wersji starej jest taka bajka pelnometrazowa o swietach bozego narodzenia. Maciek tez uwielbia... Tytul mozesz wpisac na youtube bo tam jest cala godzinna "mickey bajkowe swieta" ewentualnie "bajkowe swieta"
AQUA tak samo sobie pomyslalam ze cars 2 raczej dla starszakow ;-) mojego Macka pierwsza czesc tez nudzila. Podobaly mu sie tylko sceny z zygzakiem i zlomkiem. ;-) u Macka bajki to kroluje shrek wszystkie czesci. Zna juz na pamiec dialogi. On lubi takie komedie, gdzie sie duzo dzieje. Jest akcja i smiech. A tak to uwielbia ogladac Klub Przyjaciol Myszki Miki, oraz Pingu stare odcinki ostatnio. Oraz Ciekawskiego Georga. Aqua jesli on lubi Myszke Miki to w wersji starej jest taka bajka pelnometrazowa o swietach bozego narodzenia. Maciek tez uwielbia... Tytul mozesz wpisac na youtube bo tam jest cala godzinna "mickey bajkowe swieta" ewentualnie "bajkowe swieta"
Ostatnia edycja:
reklama
ankusch
gola do końca roku niby mamy się wynieść ale to już tuż tuż...fajnie że wizyta u pediatry wam się udała;-)moja też gaduła ale wiadomo po kim ;-)hehh dziś dorwała gdzies mój tusz i nie wiedziałam co ma bo siedziła tyłem i pytam "Martynka co tam masz? a ona "to" juz kilka razy tak było tylko z czym innym.Jeszcze troche i dziołchy będą gadać jak najęte "mamo a co to ?a czego itp.hhehe a że Polunia nie ma apetytu to pewnie ząbki ;-)Moja ostatnio je ładnie a poczatki były straszne .Wczoraj kupiłam tę książke w lidlu co ty i ten panel grający sie wieczorem odkleił
Ssabrina a czemu net ci nie działa?coś robią czy jak ?
nimffi nieźle Kubulek ci dziś pospał ;-) Ja to z tych nie bajkowych..ale mój to uwielbia ogl.
Mała już śpi od 20 ciekawe czy spokojnie bo wczoraj po 30min wstala i popłakiwała.A potem co 3h na cycy wstawała.ol
Ssabrina a czemu net ci nie działa?coś robią czy jak ?
nimffi nieźle Kubulek ci dziś pospał ;-) Ja to z tych nie bajkowych..ale mój to uwielbia ogl.
Mała już śpi od 20 ciekawe czy spokojnie bo wczoraj po 30min wstala i popłakiwała.A potem co 3h na cycy wstawała.ol