reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

katerinka dla mnie nocnik to temat tak odlegly ze do nastepnych wakacji raczej nic z tym nie ruszam ;-)kuba uwielba bawic sie nocnikiem ;-) i tyle... Gratukuje postepow! bardzo ci sie to przyda aby mala byla samodzielna - ułatwi ci to zycie przy drugim maluchu.

onanana to jutro zaszalejesz :-D super! ja chyba tez gdzies wyjde z sasiadka jeszcze zobaczymy ;-) albo my albo nasi męzowie ;-) tak na zmiane wychodzimy :tak:

reklama
Jestem i zaraz mi nogi w d*** wleza... :eek:

Katerinka - wiesz, u nas ze spaniem nigdy nie bylo jakiegos strasznego problemu. Nocki zdarzaja sie okropne, ale wiadomo - skoki, zabki, wszystko na raz... Ale w dzien generalnie rewelacja: jeszcze dotad Mia potrafi sie 2 razy wyspac po 1,5 h w ciagu dnia, albo przywalic 3-godzinna drzemke za jednym zamachem! :-) Tylko cos ostatnio przez kilka dni pod rzad marudek z niej...

nimfii - no raczej kupa nie była przyczyną, bo pojawiła się dopiero na chwilkę przed zaśnięciem

katerinka - właśnie tak, kupa jej jak widać nie przeszkadza w niczym :-) O nocniku właśnie myślimy, żeby zacząć. Jak wam poszło??

onanana - baw się kochana, należy ci się!!

Jeju, jeszcze mnie czeka latanie po sklepach, bo nie wszystko zalatwilam... Czekam na M. i jedziemy.

Milego popoludnia i wieczorku! Od jutra siedze w garach, wiec wybaczcie, jesli mnie nie bedzie.

Kochane ciocie- Artik bardzo dziękuje za życzenia urodzinkowe !!!!!!!!!!

Czekamy aż wróci z pracy tatuś (też dzisiejszy jubilat :-)) i zaczynamy świętowanie aż do niedzieli!!
Artik zagorączkował mi w noci i dziś do południa, po Ibuprfenie spadła. Zrobił 2 luźniejsze kupy, czekam czy to będzie trzydniówka czy ząbki. Narazie apetyt ma i się bawi. Stwierdziłam, że to chyba jakaś nasza "listopadowa klątwa", bo dużo naszych bobików choruje w urodzinki..

Uściski dla was dziewczynki i dla dzisiejszych jubilatów ode mnie i Artika!!!!
cakecandles_poohbearhunnypot1_300x300.jpg

Postaram się dziś do was zajrzeć i popisać co nieco :-)

Dziś dzwoniła do mnie lekarka z moimi wynikami, TO BYŁA CIĄŻA :-(
Powodem poronienia było zbyt wysokie TSH więc ku przestrodze do dziewczyn starających się o dzidzie - miejcie tarczycę pod kontrolą!!!
Mój organizm dawał znaki,że coś jest nie tak, gdybym miała dobry hormon to wszystko by się pięknie utrzymało.
Tak 13 listopada zostałam MAMĄ ANIOŁKA
[*]

mikado szkoda wielka ze tak sie stalo.... mialam nadzieje ze jednak ten najblizszy rok przyniesie Wam mile niespodzianki.... 3maj sie kochana! No i zdrowka dla ciebie!

reklama
Do góry