AQUA ja Macka zaczelam nocnikowac jak mial roczek i to byla strasznie ciezka harowka aby cokolwiek z nim zrobi bo nie chcial wspolpracowac w tym temacie. Dopiero w lecie jak mial 2,5roku zaczelam go puszczac w majtkach po domu i wtedy zaskoczylo. W ciagu 2tyg pozegnalismy sie z pielucha na dzien i na noc ;-) a Maciek byl bardziej kumaty niz Kuba jest teraz dlatego z Kubusiem nie bede sie spieszyc. Bo on tego typu pudelka traktuje wylacznie jako zabawke. Jeszcze nie odkryl nawet siusuaka i malo sika nie widze aby mial jakakolwiek swiadomosc tego jak wyglada sikanie ;-) tak na oko wydaje. Mi sie ze pierwsze proby nicnikowania zaczniemy okolo lata gdy bedzie w samych majtach latal po domu ;-)
AGALODZ no ja mam internet w telefonie i wlaczone BB zawsze na przegladarce. Wiec jak gotuje obiad, albo jak nawet bawie sie z dziecmi to zawsze moge tu zajrzec. Tak sobie mysle ze nie mam w domu az tylu obowiazkow ;-) obiady nauczylam sie gotwac szybkie, dzieci luba sie bawic same. A na BB oraz FB zagladam tez czesto dlatego ze to jedyne oderwanie dla mnie. Tv prawie. Nie ogladam i tutaj mam jedyny kontakt ze swiatem zewnetrzynym teraz dodatkowo pogoda przydka i my ciagle chorzy to nawet spacerowac sie nie da jak wczesniej po 3h.mysle ze zime przezimuje na forum wlasnie
AGALODZ no ja mam internet w telefonie i wlaczone BB zawsze na przegladarce. Wiec jak gotuje obiad, albo jak nawet bawie sie z dziecmi to zawsze moge tu zajrzec. Tak sobie mysle ze nie mam w domu az tylu obowiazkow ;-) obiady nauczylam sie gotwac szybkie, dzieci luba sie bawic same. A na BB oraz FB zagladam tez czesto dlatego ze to jedyne oderwanie dla mnie. Tv prawie. Nie ogladam i tutaj mam jedyny kontakt ze swiatem zewnetrzynym teraz dodatkowo pogoda przydka i my ciagle chorzy to nawet spacerowac sie nie da jak wczesniej po 3h.mysle ze zime przezimuje na forum wlasnie
Ostatnia edycja: