reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Mikado najwidoczniej tak miało być :-( trzymaj się kochana :-:)-(
Angun najlepsze życzenia dla Twoich mężczyzn :tak:
nimfii a czemu z nocnik-owaniem chcesz czekać jeszcze tyle czasu?? Ja liczę, że do lata będę mogła zapomnieć co to pieluchy :-p moja mała już2-4 razy dziennie robi siusiu na nocnik :tak: ostatnio zaczęła sama po niego chodzić i stawiać go tam gdzie ją zawsze na nim sadzam, ale wtedy już jej pielucha jej mokra i ciepła :crazy: mam nadzieję, że jeszcze trochę i będzie potrafiła wytrzymać :tak:
katerinka a Ty masz jakieś patenty, że Wam dobrze idzie??

reklama
angun Wszystkiego Najlepszego dla Twoich chłopaków z okazji ich święta :tak:
mikado bardzo mi przykro ,no niestety z hormonami ,ja przez nie miałam problem z zajściem :-(
onanana baw się dobrze , z całą pewnością ci się należy :-)
katerinka gratuluje postępów nocnikowych , my dopiero uporaliśmy się z Kubą i jakoś mi się nie spieszy do tego znowu , może na wakacje ale to jeszcze się okaże ;-)
dzieciaki nareszcie w łóżkach ,Lena śpi a Kuba jeszcze marudzi ,odkąd chodzi do przedszkola to się właśnie taki marudny zrobił , no i spania waszym dzieciakom zazdroszcze , Lenka to jakoś średnio lubi pospać w dzień ,a w nocy też się lubi obudzić ok 3-4 z niewiadomych powodów :szok:

ARTURKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK

Mikado Trzymaj się , współczuję że to Ciebie spotkało. :(

Olek już śpi ja czekam aż pizza się upiecze i idę się myć. Jedną już zjedliśmy a druga zostanie na jutro. Uwielbiam domową i wiem co w niej siedzi. Oli dziś marudny strasznie , widać ze boli go ten guzioł po szczepieniu, jak nie zejdzie do poniedziałku to do lekarza pójdę. Muszę powiedzieć że Oli straszny łobuz się robi wspina sie na meble, szczególnie na swoje łóżeczko a im jak więcej wołam nie wolno tym On ma większą radochę, wywala mi z szafek, pranie z suszarki ściąga i wszystko musi być tak jak On chce. Dziś byliśmy w pepco i kupiłam mu czapkę i rękawiczki. Darł się jak mu chciałam przymierzyć w sklepie więc na oko kupiłam i dopiero w domu udało mi się założyć.

Filipkowa Nie chcę zabardzo iść prywatnie z Olim do gastroenterologa bo wszystkie badania też będą płatne, no chyba że trafię do jakiegoś co w przychodni przyjmuje to może gdzieś nas wciśnie na NFZ.

Gola Jak samopoczucie?

Angun wszystkiego najlepszego dla Arturka i jego tatusia i dla Ciebie tez a co:-D
Mikado tak bardzo mi przykro..
Czytam Was moje kochane ale nie mam juz siły na pisanie jestem jakas cienka w sensie nie moge tego ogarnac...Nimfii Ty doskonale sobie radzisz masz dwoje dzieci i jescze tyle piszesz(Wiem rozmawiałaysmy o tym ale i tak jestes wielka!!)
Wojtek jeszcze nie chodzi,tylko przy meblach pani doktor sie doczepiła ze powinien juz za raczke chodzic ale on nie chce to co na siłe mam go ciągnąć??
Najbardziej jestem zmartwiona ze wykryli u młodego dwa wędrujące jaderka niby do 2 lat mam sie nie martwic ale ja juz sie tyle naczytałam złego...No nic trzeba byc dobrej mysli..

Przepraszam ze tylko o sobie postaram sie wiecej pisac..Obiecuje!!

Angun wszystkiego najlepszego dla Twoich facetów, w szczególności dla Artiego

maggipka
Zosia dostawała bebiko ale od lipca odmówiła mi picia, co jakis czas próbowałam jej podawac nawet w różnych formach i było nieee, więc za przestałam, ostatnio konsultowałam z lekarką wprowadzenia mleka krowiego powiedziała żebym się jeszcze wstrzymac, i powiedziała żeby tym mlekiem się nie przejmowac, bo mała przeciez je jogurty itp.
Mikado tak mi przykro

Mikado - przykro mi strasznie... :-:)-:)sad: Trzymaj sie jakos...

Angun - sto lat takze dla meza!

Dziewczyny, u mnie zaczal sie bieg, mam mase spraw na glowie, jeszcze mi sie pranie dopiera, gary ze zmywarki musze powyjmowac i wstawic nastepne... UFFF... A jutro ciag dalszy! Tak wiec postaram sie wleciec, ale jakby mi sie nie udalo, to milego weekendu!

A zauwazylam, ze o mleczku mowa. Mia od jakichs 2 tygodni nie dopija porannego mleka... W polowie butelki ma juz dosc, wiec wypija rano raptem 110 ml...

Buziaki!

Ostatnia edycja:
Mikado słoneczko tak mi przykro;((( Aż nie wiem co powiedzieć;/ Kochana moja może niedługo okaże się, że pod Twoim serduszkiem zamieszka drugie serduszko, które uda się utrzymać? Kochana nie smuć się;*

A tak swoją drogą to ja miałam wiecznie TSH nie takie jak powinno ale nie przypuszczałabym, że nawet ono ma wpływ na ciążę. Uciekam spać kochane bo jutro czeka mnie mnóstwo pracy przed niedzielną imprezką. Buziooole;)

Syl - Wszystkiego Najlepszego dla Igorka ;****

Zobacz załącznik 516073
Zobacz załącznik 516073Zobacz załącznik 516074

p.s. przesyłam życzonka już dziś bo wiem, że jutro nie zajrzę na pewno a pamiętam, że Igorek urodził się dzień przed moją Wikunią;)

Ja też juz padam na pyszczek, tylko szybko wpadła złożyć życzenia dla Arturka, wszystkigo najlepszego na te pierwsze urodzinki, dużo zdrowka i radości

Mikado tak mi przykro.

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie jest 23:28 wiec zdąrzyłam...

STO LAT ARTURKU KOCHANY!!!!! SAMYCH BEZTROSKICH DNI

Mikado tak mi przykro, wiadome jest, że takie poronienia sie zdarzają, ale jak to dotyka nas bezpośrednio, to bardzo boli :-( kochana dbaj o zdrówko. trzymaj sie !!!!!

Do góry