reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

dziewczyny rejestrowałyście się na HiPP: Strona Główna ja się zarejstrowałam i zamówiłam darmowe próbki i dziś dostałam fajne + łyżeczka plastikowa do karmienia dla maluszka... ktoś już kiedyś pisał o tej stronie

tam są dwa mleka hipp 2 z prebiotikami i probiotykami są dwie paczuszki jedna jest na 180ml

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam jestem mama 2 córek . Kamilka urodziła sie 1 listopada 2011. A gabrysia 27 grudnia 2009 . Ja mam na imie Martyna i mam 17 lat mam nadzieje ze poznam was blizej i bede miala wiecej kontaktu ze swiatem poniewaz od kad gabrysia skonczyla rok niestety nie mam kolezanek zadnych pisze jeszcze na innym forum ale dla mnie to za malo chciałabym jakas przyjaciólke od serca poznac.. czy cos czuje sie osamotniona

witaj mamusia 1994... wiem coś o samotności mieszkam na wiosce takie zadupie też nikogo tu nie mam i nie znam, bo tu się wprowadziliśmy chętnie cię przyjmiemy tu nudzić się nie będziesz :-)

dzieci które urodziły się wam między 1996-2008 tu możecie majteczki na noc darmowo zamówić będziecie mieć dla waszych pociech http://www.suchenoce.pl/zamow-probke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co prawda mam duzo roboty przy dzieciach ale jednak ta samotnosc sie czuje.. jak sie siedzi tylko z dziecmi w domu a pogoda brzydka pada nie ma jak wyjsc na spacer a narzeczonego prawie wogule nie ma w domu...

mamusia mój też wraca do domu ok 20/21 więc dostaję świra sama jeszcze mały czasem daję mi po palić... smutno tak wiem, ja tu też nikogo nie mam, ale tu z dziewczynami na forum nigdy się nie nudzę... jesteśmy tu od czasów ciąży ja dziewczyny to kocham nie wyobrażam sobie tu nie pisać... jakby nie net to świra bym dostała konkretnego... Lepiej mi tu z dziewczynami się rozmawia niż z nie którymi koleżankami co kiedyś się kumplowałam , bo tu jest miła atmosfera jeden drugiemu pomaga, doradza :tak:

My też mamy wiaderko Tummy Tub do kąpieli i bardzo je lubimy, pierwsza kąpiel była troszkę stresująca ale potem już z górki i teraz sobie już nie wyobrażam kąpieli w wanience. Lena od początku zachwycona, żadnych płaczów przy kąpieli.

Jeśli chodzi o kąpiele w wiaderkach to dzieciaczki je bardzo lubią bo od początku czują się jak u mamy w brzuchu...ja kąpie w wannie(dziecięcej). Czasami zdarza mi się myć pupę Tymka pod kranem-bo czasami taka jest że tymi chusteczkami to nie ogarniam....:-D

Co do karmienia MM i wit.D to trzeba podawać, tutaj są zalecenia że wit.D podaje się do około 4r.ż.

My już po spacerku...a kto wie czy dziś na jeszcze jeden nie wyskoczymy...+12 u nas;)))

Hejka!
I mnie dopadło chorobsko cały nochal czerwony głowa i gardło boli ehhh nie mam sił a nawet nie ma kto mi pomóc muszę jakoś sobie sama radzić boję się aby Martynka nie podłapała coś ode mnie bo w następną środę mamy szczepienie ..mój w pracy dopiero przed 17 wróci i mam nadzieję że zajmie się małą ;-)Chyba ten wczorajszy spacerek 1h mi wyszedł było paskudnie i zmarzłam :-(
andzelika dostaliśmy ostatnio z hippa ten prezencik z ankiety ze szpitala,niezła łycha nie ??hehehe:-)
mamusia witaj na naszym forum ;-)

A co do kąpieli to my chyba musimy wynieść się do wanny bo Martyna tak szaleje w wodzie że szok jak Sami nogami rozlewa wodę i my cali mokrzy z mężem:-)

reklama
Hej dziewczyny popołudniową porą :-D Ja dzisiaj w fantastycznym humorze, trochę sobie powtórzyłam notatek jak była siostra, druga seria jak A. wróci z roboty.
Pogoda ładna, 5 stopni i słoneczko, ale nieźle wieje to nigdzie się nie ruszam. Z resztą Filipek i tak śpi w najlepsze od dwóch godzin ;-)
Wiecie co? Tęsknię za latem. I za błoooogim lenistwem. No i za morzem. Ale to ostatnie chyba szybko da się rozwiązać, jutro lecę nad morze na spacer :-)

Andrzelika,
no i wycofali tę książkę na szczęście, już się przestraszyłam, że coś takiego zostanie na rynku. To nie tylko niezgodne z prawem ale i z jakimiś etycznymi zasadami, horror.

Do góry