reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

dziewczyny rejestrowałyście się na HiPP: Strona Główna ja się zarejstrowałam i zamówiłam darmowe próbki i dziś dostałam fajne + łyżeczka plastikowa do karmienia dla maluszka... ktoś już kiedyś pisał o tej stronie

tam są dwa mleka hipp 2 z prebiotikami i probiotykami są dwie paczuszki jedna jest na 180ml

Kurcze Andrzelika właśnie mnie olśniło, że ja już też ten pakiet zamówiłam, ale mi nie doszedł:crazy: Pewnie mi paczuszkę zarąbali, skoro jej nie dostałam a zalogowałam się chyba 3 miechy temu... Qrde dziecku za***ali, ale się wnerwiłam.

Jak się teraz zalogowałam na ich stronce i kliknęłam w te pakiety, to mi się tylko komunikat wyświetlił, bez możliwości ponownego zamówienia... Czyli dowód, że już zamawiałam.... łeeeeeeeeeeeee

reklama
Andrzelika, ja właśnie się zalogowałam, Dzięki!

A macie jeszcze jakieś tego typu stronki, gdzie można próbki dostać?

andrzelika anek no niestety tak działa właśnie poczta polska :angry:
u mnie sa porządni listonosze bo mi dzisiaj doszła paczuszka z Hippa i mam wszystko w środku :)

Dziołszki nie wiem, co mam o tym mysleć - ZOSIA DZIŚ ŚPI CAŁY DZIEŃ!!!
7:30 - pobódka
8;20 - 8;40 - jedzonko
9:30 - 12:45 - sen
13:20 - 13:40 - jedzonko
15:25 - 16:00 - sen
16:20- 16:40 - jedzonko
i przy cycu zasnęła... i śpi dalej

Czyli od przebudzenia minęło 10h i z tego śpi 5 godzin w sumie... czy to normalne?

Hehheh ja wczoraj dostałm paczkę i myślałam że z ankiety szpitalnej a tu z ankiety netowej :-D

Masakra tak się źle czuje spałam trochę jak mała spała mąż kupił mi jakieś tabletki prenatal grip care na przeziębienie i grypę dla cieżarnych i niby karmiących oby szybko bo nie mam w ogóle sił.

Anek
nieźle po spaniu daje ..moja nigdy tak nie spała :no: teraz tylko 15 min spała i się bawi a wcześniej wstała po 14 wieczorem z nią masakra wcale spać nie chce

Ostatnia edycja:
Anek Pola też dziś spała baardzo dużo, widocznie tak potrzebują :tak::tak: czasem marudna i nie chce spać, innym razem śpi niemal cały dzień:)

reklama
anek- a ja zarejestrowałam się na bebilon i bobovita i nic nie dostałam jeszcze po ilu ci przyszło mi z hipp chyba po 2 tyg...

Do góry