reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Babeczki, ja właśnie sobie przyrzadziłam smoothie z owoców lesnych i palce lizać, więc proszę się częstować, kto ma chęć! :-D:-D

Bardzo apetyczne, chętnie bym skosztowała :)

A Ja jutro wyjezdzam z moim A. do znajomych na pare dni wiec dziewczyny przez kilka dni moze mnie nie byc,wiec odezwe sie na pewno jak wroce ;-) a wy sie tutaj trzymajcie dziewczyny :-)

Baw się dobrze, życzę udanego wypoczynku :)

Kati - wyjdę więc troszkę przed orkiestrę, ale z moją sklerozą wolę teraz:

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i pomyślnego rozwiązania :)

reklama
Dzieki dziewczyny,no tez mam nadzieje troszke sie rozerwac i wybydz na pare dni z domu.Powinno byc spoko bo akurat ta znajoma tez w ciazy jest tylko ze ona to dopiero konczy I trymestr no a Ja zaczynam III trymestr wiec bedzie zabawnie hehe :-)

Kati z tego wzgledu ze mnie juz jutro nie bedzie to juz dzisiaj Ci zloze zyczenia :tak:;-)
Wszystkiego najlepszego moja droga,zdrowka dla Ciebie i dzieciatka,spelnienia wszystkich marzen oraz szczesliwego rozwiazania o czasie ;-):-D

Dobranoc brzuchatki ;-):-)

kochane jesteście :)))) to mi się lepiej na serduszku zrobiło nawet się nie znamy tzn. Nie spotkałyśmy nigdy a tyle ciepła dostałam od was, aż mi łezka poszła dzięki moje kochane :*

Kati82 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i cierpliwości, która nam mamą się przyda od listopada:-)

Hej wszystkim!

Kati - sto lat!!! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!

images

Kochane, ja biegnę niedługo troszkę się poruszać. :-) Będę z powrotem po południu, a tymczasem życzę Wam miłego dnia! :-)

Sto lat, sto!!!!! Wszystkiego co najlepsze Kati, niech spełniają się twoje marzenia i zdrówko dopisuje!!!!

Witajcie dziewczyny!
Pogoda dziś u nas piękna, cieplutko się robi. My bez większych planów na dziś, ale trzeba będzie coś wykombinować, żeby nie stracić pięknego dnia. Pozdrowienia!!!

Kati wszystkiego najlepszego!!!! przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania!!!

Dopiero wróciłam ze złobka
p.gif
tzn i z lidla
p.gif
Jakoś tak przed 8 podjechałam pod tego lidla i się okazało,ze jeszcze zamknięty,a tam ludzie jak za komuny z koszykami w pełnej gotowości w kolejce pod lidlem
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
No tak,nowy towar mieli rzucić
laugh2.gif
,ale kurcze,jak otworzyli,to słuchajcie to wyglądało tak, jak czasem w tv pokazują ludzi jak się pchaja do centrów handlowych na przeceny i wszyscy dawaj na te kosze z ubraniami
shocked.gif
shocked.gif
Ja zanim tam się dotoczyłam to już połowy nie było
shocked.gif

Ale nie byłabym sobą ,gdybym czegoś też nie kupiła
p.gif
Maciusiowi rajtuzki (6,99zł),K skarpety,sobie legginsy (9.99zł) wprawdzie dziewczęce na 152 cm
laugh.gif
,no i Mai jak zwykle najwięcej-spodnie sztruksy w kwiatki http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2695AB13-35EA3F00/lidl_pl/hs.xsl/index_20788.htm , bluzeczki (turkusowa i brązowa) http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20787.htm, rajstopki (rózówe i brązowe) i skarpetki (2 pary)http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20800.htm i body takie ,ale z dł.rękawem http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20799.htm
biggrin.gif
No ale w sumie się opłaca.Tylko widzicie,ja nie mogę sie ruszac z domu,bo zaraz coś kupuję i tylko kasę tracę
baffled5wh.gif

A były jeszcze fajne kocyki z disneya za chyba 24 zł i ręczniki dla niemowląt też disneya za 34 zł (chyba ;-)),ale takie fajne grube razem z myjką.
A i sobie (i K
wink2.gif
) jeszcze kupiłam 5 lodów z migdałami,bo są w promocji za 1,11 zł,a smakują jak magnumy
p.gif
Ale spoko,wszystkich na raz nie zjem
laugh.gif
,mogę się podzielić jakby która chciała mnie odwiedzić ;-)

Ostatnia edycja:
Madzia - fajne zakupy, lidl ma dobre gatunkowo rzeczy, nigdy się nie zawiodłam. A co do szaleństwa zakupowego....już niedługo się skończy, więc cieszmy się póki możemy.

reklama
Madzia śliczne ciuszki! Ja mam dla siebie piżamę z LIDLA i ciągle fajnie wygląda, dobry gatunkowo materiał:)
U nas pięknie, słonecznie, wsiadam w auto i jadę do dziadka na ogród, posiedzę w cieniu, poczytam, obiad z wczoraj jest, więc nic mnie nie trzyma :-)
miłego dnia kochane:*

Do góry