reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

to prawda skorpiony mają charakter, ale ja chyba należę do wyjątków jestem całkowitym przeciwieństwem (i znam parę też łagodnych skorpionów), nie powiem uaktywniają się czasem cechy tego znaku ale to w bardzooooooo skrajnych przypadkach.więc ja jestem dobrej myśli, o naszą małą, oczywiście jak pójdzie po mamusi:-D

reklama
Anek no rzeczywiście:-) A ten 2.11 to u Ciebie termin z usg czy OM? Bo u mnie z OM. Z usg wcześniej wychodził 31.10, na połówkowym też, ale w kartę lekarz wpisał 2.11.

Anek no rzeczywiście:-) A ten 2.11 to u Ciebie termin z usg czy OM? Bo u mnie z OM. Z usg wcześniej wychodził 31.10, na połówkowym też, ale w kartę lekarz wpisał 2.11.

Hihihhi 2 listopad to termin z OM i taki mi w kartę ciąży wpisał gin. Na USG wyszedł też koniec października, nie pamiętam który, ale zdaje się, że 28.10. Ale kto tam wie te nasze dzidzie, jak "zołzy małe" nie chcą już siedzieć spokojnie. Moja kuzynka tyle co urodziła synusia - 14 dni przenoszony... i wierz tu człowieku terminom.

Hej brzuchatki :-)
Produkujecie takie ilosci postow ze nie jestem w stanie dzisiejszego dnia ogarnac,caly dzien jezdzilam i zalatwialam sprawy notarialne ehh az po powrocie musialam sie polozyc bo bylam taka padnieta ze az glowa mnie od tego wszystkiego rozbolala :tak:
Ja niby z USG mam termin na 15.11 a z OM na 20.11 wiec moze i bedzie skorpion ale jak bedzie strzelec to tez bedzie dobrze,moj szwagier jest strzelcem i super sie z nim dogaduje :tak:
agalodz trzymaj sie kochana,na pewno wszystko bedzie w porzadku ,najwazniejsze ze bedziesz pod dobra opieka w szpitalu i po paru dniach na pewno Cie wypuszcza,wiec glowa do gory i daj nam znac jak juz bedziesz w domciu.

A Ja jutro wyjezdzam z moim A. do znajomych na pare dni wiec dziewczyny przez kilka dni moze mnie nie byc,wiec odezwe sie na pewno jak wroce ;-) a wy sie tutaj trzymajcie dziewczyny :-)

agalodz trzymaj się dzielnie, dobra opieka to podstawa dobrze że poszłaś do tej lekarki;-)
Ssabrinaa życzę miłego pobytu u znajomych, wypoczywajcie ile się da;-)

agaludz trzymaj sie kochana moze w szpitalu ustabilizują wszystko i Cie wypuszczą trzymaj się napewno będzie dobrze odpoczywaj i daj znaj jak wrocisz do domku- powodzenia trzymam kciuki

ja tez zastanawiam się jak zapanuję nad skorpionem bo sama jestem lwem mega upartym ale to schodzi na plan dalszy dla mnie grunt to byle do listopada sie do kulać i urodzic zdrowe dziecię :) a nad reszta zapanuję później :) byłam dziś w szkole rodzenia poznałam położną ktorą będe miała przy porodzie , jeśli będzie naturalny, super babka odpowiedziala nA MOJE WSZYSTKIE wątpliwości i w końcu wiem co i jak o porodzie dała cenne wskazówki ona nie jest za nacięciami i robi wszystko by nie okaleczać kobiet naprawde przypasowała mi . A ogólnie często mam wahania nastrojów ostatnio nie wiem czy teraz mamy wiekszą burzę hormonalna no i mąż nie ma czasu jutro dla mnie a mam urodziny wiec tym bardziej mi smutno :( pozdrawiam Was jedyne co mnie cieszy to córka w brzuszku :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Kati82 - głowa do góry, nasze wahania nastrojów faktycznie dają popalić. Ja sama często płaczę, ale z drugiej strony, są właśnie te nasze dzidzie w brzuszkach. To dla naszych małych księżniczek musimy dać radę - urodzą się śliczne, zdrowe i ubarwią nasz cały świat. A tym czasem dwu-pietrowy-tort-urodzinowy.gifSTO LAT!!!

Do góry