reklama
ankusch
Fanka BB :)
Witajcie mamusie..:-)Wpadłam się przywitać wróciłam z nad naszego polskiego Bałtyku...10 dni szybko zleciało pogoda była kiepska zimno padało kilka dni mogło być ale może i lepiej miałm troszkę lżej..:-)oczywiście wróciłam z mega katarem chodzę zasmarkana zabeczana jak zwykle przy katarze kupił mi dziś mąż jakieś tabletki homeopatyczne na katar zobaczymy czy coś się polepszy wczoraj wracaliśmy od 9.30 do 23 myślałam że zwariuje od tego smarkania i sikania wściekła/y: Kurcze jak ja was nadrobię raczej nie dam rady od dziś malowanie zaczynamy póki mąż ma jeszcze urlop do poniedziałku...jak się ze wszystkim pozbieram wstawię kilka fotek.miłego dnia pewnie dużo tutaj się działo jak mnie nie było..:-)
Kati wszystkiego najlepszego, spełniania marzeń i szczęśliwego rozwiązania :-)
Madzia fajne udane zakupy, najlepiej własnie z rana jechać jak jest nowy towar bo można wybrać ładne rzeczy czym później to ciężko coś fajnego kupić:-)
ja w poniedziałek jadę do IKEA już nie mogę się doczekać :-)
Gola84 to miłego wypoczynku u dziadka :-)
u nas też słonecznie pościel wyprałam i wywiesiłam na słoneczko obiadek już pomału się robi papryczki nadziewane robię więcej będzie na jutro lubię robić obiady na 2 dni nie trzeba tyle kombinować
Madzia fajne udane zakupy, najlepiej własnie z rana jechać jak jest nowy towar bo można wybrać ładne rzeczy czym później to ciężko coś fajnego kupić:-)
ja w poniedziałek jadę do IKEA już nie mogę się doczekać :-)
Gola84 to miłego wypoczynku u dziadka :-)
u nas też słonecznie pościel wyprałam i wywiesiłam na słoneczko obiadek już pomału się robi papryczki nadziewane robię więcej będzie na jutro lubię robić obiady na 2 dni nie trzeba tyle kombinować
ankusch współczuje Ci kochana bardzo, katar to takie niby małe "g", ale potrafi dopiec okrutnie, zdrowiej nam szybko!!
Kati trzymaj się!!! Spełnienia wszystkich marzeń, zdrowego maluszka i dużo, dużo radości, z okazji urodzin!!! Nie wiem czy to Cie pocieszy, ja mam urodziny w przyszłym tygodniu, nie dość, że 41, to też je sama spędzę;-)
A wczoraj wieczór znowu miałam wisielczy humor i nastroje depresyjne, zasnełam po 2 dopiero z tego wszystkiego Spróbuję zajrzeć dziś do Lidla, może jeszcze nie rozebrali wszystkiego, te ręczniczki mnie interesują...
Kati trzymaj się!!! Spełnienia wszystkich marzeń, zdrowego maluszka i dużo, dużo radości, z okazji urodzin!!! Nie wiem czy to Cie pocieszy, ja mam urodziny w przyszłym tygodniu, nie dość, że 41, to też je sama spędzę;-)
A wczoraj wieczór znowu miałam wisielczy humor i nastroje depresyjne, zasnełam po 2 dopiero z tego wszystkiego Spróbuję zajrzeć dziś do Lidla, może jeszcze nie rozebrali wszystkiego, te ręczniczki mnie interesują...
Dzięki kochane :*
Ankush witaj po urlopie!
Mirelka no ja też do Ikei bym się wybrała,ale najblizej mam do Wrocławia albo Katowic Mój m codziennie jest we Wrocławiu bo tam pracuje,więc już sobie obmyśliałm,ze jak w którąś sobotę będzie jechał,to my z małym przyjedziemy do niego pociągiem(będzie frajda dla bąbla) ,wskoczymy do Ikei i razem wrócimy.
Majuska nie ma co się dołować,zobacz ile jest pozytywnych rzeczy wokól ;-)
Ja też się wczoraj poryczałam,jakoś tak mnie wzięło przy filmie i w ogóle.M też miał wczoraj jakiś dół,moze to taki dzień był durny Dzisiaj będzie lepiej ;-)
A ręczniki fajnetakie grubsze,a nie ciniutkie szmatki.
Oj ja się zabrałam za prasowanie,a żeby nie było ogromnej góry to prasuję tylko rzeczy Maćka,bo m sobie sam prasuje, a ja swoje na bierząco i powiem wam ,ze cięzko mi wystać,duszno, gorąco i niedobrze mi.3 podejścia robiłam,większość wyprasowałam,ale i tak nie skończyłam,bo nie mam już siły
Przeraża mnie wizja prasowania wszystkich tych malutkich ciuszków dla małej.
A teraz za obiad musze się zabrać.
Ankush witaj po urlopie!
Mirelka no ja też do Ikei bym się wybrała,ale najblizej mam do Wrocławia albo Katowic Mój m codziennie jest we Wrocławiu bo tam pracuje,więc już sobie obmyśliałm,ze jak w którąś sobotę będzie jechał,to my z małym przyjedziemy do niego pociągiem(będzie frajda dla bąbla) ,wskoczymy do Ikei i razem wrócimy.
Majuska nie ma co się dołować,zobacz ile jest pozytywnych rzeczy wokól ;-)
Ja też się wczoraj poryczałam,jakoś tak mnie wzięło przy filmie i w ogóle.M też miał wczoraj jakiś dół,moze to taki dzień był durny Dzisiaj będzie lepiej ;-)
A ręczniki fajnetakie grubsze,a nie ciniutkie szmatki.
Oj ja się zabrałam za prasowanie,a żeby nie było ogromnej góry to prasuję tylko rzeczy Maćka,bo m sobie sam prasuje, a ja swoje na bierząco i powiem wam ,ze cięzko mi wystać,duszno, gorąco i niedobrze mi.3 podejścia robiłam,większość wyprasowałam,ale i tak nie skończyłam,bo nie mam już siły
Przeraża mnie wizja prasowania wszystkich tych malutkich ciuszków dla małej.
A teraz za obiad musze się zabrać.
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny :-)
Ja tylko na momencik wpadam sie przywitac i zyczyc wam milego dnia oraz slicznego i slonecznego weekendu
Madzia super zakupy
ankusch kuruj sie i wspolczuje kataru,mnie tez zlapal katar i nie chce opuscic.
Trzymajcie sie brzuchatki ;-) Odezwe sie po powrocie
Ja tylko na momencik wpadam sie przywitac i zyczyc wam milego dnia oraz slicznego i slonecznego weekendu
Madzia super zakupy
ankusch kuruj sie i wspolczuje kataru,mnie tez zlapal katar i nie chce opuscic.
Trzymajcie sie brzuchatki ;-) Odezwe sie po powrocie
Gola84
Hej laseczki, siedze pod parasolkiem u dziadka, kuzynowi porwalam iPada i sobie podczytuje BB ciocia z wujkiem byli na wczasach we Wloszech i przywiezli mi kilka drobiazgow dla Poluni, przyjade do domku to siem pochwale Ale mi dobrze na polku, zaluje ze w bloku cale zycie mieszkam
marybeth ja robilam prawo jazdy w pierwszej ciazy. 3 razy podchodzilam do egzaminu bez skutku. mialam wtedy mala kolizje - co prawda tylko otarcie lusterka ale calkiem mnie to zniechecilo do jazdy autem. Zreszta az gwiazdy przed oczami zobaczylam jak mi egzaminator nacisnol na hamulec i pasy brzuch ścisneły :-( martwilam sie czy z Mackiem wszystko w porzadku. Jakos nie umialabym kierowac autem bedac w ciazy :-( Maz jest zawodowym kierowcom i przy nim czuje sie bezpieczniej ;-)
Ale tobie zycze powodzenia na egzaminie!
Dzis w nocy skurcze przeszly na druga noge :-( Wiec pewnie tak juz bedzie do samego konca - obolale nogi.
AniaSm tak wlasnie zmieniam te magnezy ;-) Roznych firm kupuje i biore raz takie raz takie. Ale jednak z B6 lepiej sie wchlania ponoc.
Mialam intensywny poranek latania po Urzedach - czego nienawidze Spacer sobie zrobilam no i teraz odpoczywamy. Maluch w brzuszku tez juz mial chyba dosc. Ale Urzedy to jeszcze nic w porownaniu z tym co dzialo sie w księgarni. Kolejki i czekanie no bo wrzesien zaraz sie zacznie. ech! I w mieszkaniu duszno
nie czuje sie dzis najlepiej przez ten upal i zawrót glowy jaki mialam z rana.
Marzy sie taka letnia kapiel i leniuchowanie przed TV Ale moge o tym zapomniec.... No bo Maciek.... To tzreba jeszcze popoludniu na spacer isc. Niech korzysta chłopak póki ma ladna pogode.
Ale tobie zycze powodzenia na egzaminie!
Dzis w nocy skurcze przeszly na druga noge :-( Wiec pewnie tak juz bedzie do samego konca - obolale nogi.
AniaSm tak wlasnie zmieniam te magnezy ;-) Roznych firm kupuje i biore raz takie raz takie. Ale jednak z B6 lepiej sie wchlania ponoc.
Mialam intensywny poranek latania po Urzedach - czego nienawidze Spacer sobie zrobilam no i teraz odpoczywamy. Maluch w brzuszku tez juz mial chyba dosc. Ale Urzedy to jeszcze nic w porownaniu z tym co dzialo sie w księgarni. Kolejki i czekanie no bo wrzesien zaraz sie zacznie. ech! I w mieszkaniu duszno
nie czuje sie dzis najlepiej przez ten upal i zawrót glowy jaki mialam z rana.
Marzy sie taka letnia kapiel i leniuchowanie przed TV Ale moge o tym zapomniec.... No bo Maciek.... To tzreba jeszcze popoludniu na spacer isc. Niech korzysta chłopak póki ma ladna pogode.
Ostatnia edycja:
reklama
Margana
nimfii a próbowałaś magnez chelatonowy? On jest lepiej przyswajalny. Olimp go ma (nazywa sie Chela-mag), ale jest dość drogi. Z tego co wiem jest jeszcze jakiś tańszy, ale nie pamiętam jak się nazywa - Bio mag czy jakoś tak:-/
ankusch witaj spowrotem! Mam nadzieje, ze chociaż wypoczęliście.
Madzia gratuluje zakupów! Moja córcia właśnie dziś dostała od dziadków śpiworek, kocyk i 2 bodziaki z Lidla:-) Szczerze powiem, ze na zdjęciach nie wygladają za fajnie te spiworki i kocyki, a sa na prawdę super! Takie milutkie i mieciutkie:-)
ankusch witaj spowrotem! Mam nadzieje, ze chociaż wypoczęliście.
Madzia gratuluje zakupów! Moja córcia właśnie dziś dostała od dziadków śpiworek, kocyk i 2 bodziaki z Lidla:-) Szczerze powiem, ze na zdjęciach nie wygladają za fajnie te spiworki i kocyki, a sa na prawdę super! Takie milutkie i mieciutkie:-)