hej Kochane!!
angie wow! 10 km!! Ja tu ledwo 3 przetruchtałam- w żółwim tempie... niestety ostatnio pogoda nie dopisuje a poza tym mnie coś męczy lekki kaszel więc póki co nie biegam. Kochana widać że ostatnio częściej tu zaglądasz... ja tez czuję różnicę będąc w domu, mam wszystko zrobione na spokojnie, ale zmęczona jestem tak samo jak po pracy hehe... Cieszę się że T się w końcu odezwał! Czy on jest skorpionem?? kochana ja od urodzenia Mai slodycze bym żarla!! To moja zguba... może hromony?? nie wiem z czego to wynika? a moze organizmowi czegoś brakuje?? Ciekawe jak Kinia będzie się z kolega bawiła, w koncu to dla niej nie pierwszyzna..
Niuniunia no to oby mąż miał więcej czasu dla Was w przyszłym tygodniu!! Kochana Ty szalejesz z tymi porządkami... ja chyba jestem jakaś inna bo nie mam za dużo sprzątania na święta. W szafach porządek, tyle co poprzecierać, muszę okna pomyć, szafki w kuchni ale to pikuś. Ty przecież co święta tak porządnie sprzątasz.... Ja z Chodakowską ćwiczyłam kilka razy skalpel 1 - ściągam z neta lub prosto z youtuba puszczam. Poćwiczyłam tez kilka razy z Mel B brzuch. Chciałabym piękną sylwetkę na urlop...
Nimfii dzięki kochana za linka do tego osuszacza. Teraz myślimy nas nawiewnikami oraz dziś wysmarowałam pismo do spółdzielni z pytaniem kiedy mają zamiar blok ocieplać... Trzymma kciuki kochana za podjęcie najlepszej dla Was decyzji&&&&
Cocca a powiedz jak Franiu ze wzrostem?? Już dawno miałam o to pytać! kochana współczuję zachowania taty. Pewnie nie radzi sobie z choroba mamy... przykro mi
Moja mama zachowuje się normalnie. Nic się nie zmieniło, a tata w sumie też poza tym że nareszcie nie pije. Teraz ostatnio raz wypił ale chyba mu nie pomogło bo więcej nie próbował. Współczuje siostrze dylematu z synem... nie wiadomo co lepsze... Kochana Maja tez azomyr pije.
Ponko dziękuję kochana ale ja dopiero raz wybiegłam... kochana na pewno jesteś dobra w tym uczeniu skoro Cię polecają!! zazdroszczę pasji
) Przepraszam ale ja się uśmiałam z tego odkurzania dwugodzinnego... kochana nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja tez jestem wredna- taka natura... grunt że zdajemy sobie sprawę z naszych niedoskonałości hihi U nas też sprzątania jest po jedzeniu Majki bo franca jak sie już naje to siup wszystkim na dywan... dziękuję za miłe slowa
aniusia mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze... jak sie czujesz??
Angun graty z okazji narodzin bratanicy!! Fajne takie małe bąbelki... aż się wierzyć nie chce że te nasze tez takie małe były nie?? Kochana oby Ci te 3 tyg szybko zleciały... U nas kupa już ok. Dostaje mm HA i ograniczam nabiał. jedynie wysypka jest a to i tak nie ejst powiedziane że skaza. Musze poszukać alergologa, skierowanie mamy ale nie wiem kiedy nas przyjmą. Teraz musze zrobić badanie na pasożyty i lamblie- poprosiłam lekarkę o skierowanie bo doktora gugla popytałam hehe... No ale lekarka sama dziś pytała (D był na kontroli) czy już te badania zrobione. A jak nigdy Maja zaczęła dziś u lekarki zgrzytac zębami więc się doktorce światełko zapaliło... A że tak zapytam bez skrępowania- czy praca nad siostrą dla Artika wre?? kochana jakby co ja się dołącze na jesień
ale w sensie że też się z moim będe starać- żeby ktoś źle nie zrpzumiał hehe
Justynaz przykro mi z powodu Twojej mamy... Co to się dzieje...Mojemu tacie tez nie wycięli raczyska, też ma obieg zrobiony i już są przerzuty na płuca i prawdopodobnie wątrobę. Mama bierze chemię?? Ile ma lat?? Kochana gratuluję pracy!!! Brawo!!
Aneczka kurde co to te nasze dzieci tak wysypało?? Była z tym u lekarza?? kochana nagrywaj te filmy nagrywaj.zdaje sę że z Zosi mała aparatka jest, chetnie bym ją pooglądała
)
Winki fajnie u Was z tym przedszkolem. Olik widać to jest gościu
) Kochana Ty pazurki tylko robisz czy kosmetyka jakas inna tez??
martttika zazdroszczę umiejętności krawieckich!! śliczna pościel!! Kochana jak sprawa komisu?? Mam nadzieję że sprawa o alimenty pomyślna dla Was.
magggipka ja pamiętam jak Amelka spać nie chciała po nocach i pamiętam o twoich rozmoach z nią. Zresztą sama kiedyś pisałam ze zainspirowana Waszymi rozmowami sama na Mai wypróbowalam i pomogło. Teraz moja biedulka spała by bez problemu całą noc ale niesttey prkatycznie co noc kaszel ją wybudza.... kochana my lecimy 21 maja. Woda jeszcze nie nagrzana ale mam nadzieję że nie bedzie zbyt dużo ludzi- nie lubię tłumów
Ja jestem zakochana w Chorwacji. Niestety trasa daleka... sama raczej bym nie zajechala. kochana udanegp wyjazdu. jakies szkolenie??
Mycha wiosna już niedługo!!! Niech to jest Twoją siłą napędową!! kochana na pewno jest ciężko bez Naduni ale taki własnie nasz zasr**any kraj. współczuje Ci kochana rozłąki z malą bo na pewno jest ciężko!! Trzymaj się tam kochana i zaglądaj do nas!
Ssabrina no to masz łobuza
Kochana mężona zatrudniaj do młodego częściej- niech się chlop poćwiczy trochę
))
syl dzięki kochana
) Maja rezczywiście ma sporo włosów. Z tyłu jej się fajnie kręcą i jakbym wyprostowała to by miala dośc dlugie już
Igor to chłopak więc mu łysinak nie przeskadza
) moje uzębienie tez bardzo ucierpiało od zcasu poczęcia Mai...
Mary Beth sto lat dla Mii
) kochana kciuki w poniedziałek będę trzymać, wiadomo czasu będziesz miała mniej ale mam nadzieję że raz na jakiś czas wpadniesz zdać relacje jak w pracy??? Nie psuj więcej kompa!
Naszkrobalam znów zdecydowanie za dużo...
U nas ok. Maja trochę zaflegmiona nadal. Do końca miesiąca ma nie chodzic do żłobka. W przysżym tyg siostra D moze być tylkow środę więc resżtę musimy pokryc my. W pt mamy dermatologa (maja swojego i ja swojego, bo mi sie znów gęba psuje...) więc mam urlop i w poniedzialek jestem ja. Mam plan umyć okna- przynajmniej częsciowo.
Zapomniałam Wam napisac że bylam na tej depilacji. Bolalo mnei jak szlag.. tzn biki bo lydki w miarę ok. Jakby ktoras chciala to moge polecić- dzięki temu można zyskac zniżkę i ja i osoba polecona- salon to sieciówka, mają kilka oddziałów w polsce.
Późno już więc się zbieram do spania.
Tacie mają krew podawac bo ma znów malo. chyba rak się karmi...
A poza tym w pracy spoko- zamknęlismy rok raportem bieglego i same ochy i achy
dziś nam dyr podziękował za ładna pracę
Przyjemnie sie robi jak ktoś docenia
obiecał tez przyziemną gratyfkację... zobaczymy
Po weekendzie będziemy rezerwować wczasy nr 2
Dobranoc