Mikado
Fanka BB :)
mamaa1988 przepraszam ale chyba Cię nie przywitałam, Witaj i dziel się z nami postępami Tymonka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mary beth spanie do 8 ?? zazdroszczę! Moja młoda najdluzej co ostatnio spała to do 7:20 i to we wtorek, kiedy ja musiałam do pracy wstawać więc nie skorzystałam.Ile chcesz mieć druhen?? Widzę że Ci bidulko wskoczyło to przedszkole i spokoju nie daje... a nie możesz Mii prowadzić raz na jakiś czas??
Ja dziś jak zawsze- bez lenistwa. W pracy troche roboty, jak zawsze. po południu byliśmy na rowerach. Zrobilismy kilka km po asfalcie więc bez wstrząsów. Maja zadowolona
Kurde moje dziecko wcale nie chce raczkować. Wiecznie by tylko chodzić chciała łobuzica mała...
no nic, zbieram sie do spania bo pewnie w noc jedno karmienei będzie (mam nadzieję że nie więcej) a potem pobudka ok 6:30...
Dobranoc kobitki!!!