reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

reklama
Czesc dziewczynki!

My dzis caly dzien niemal u znajomych, a potem zakupy i dopiero pod wieczor dojechalismy do domku... Padam na twarz!

mary beth spanie do 8 ?? zazdroszczę! Moja młoda najdluzej co ostatnio spała to do 7:20 i to we wtorek, kiedy ja musiałam do pracy wstawać więc nie skorzystałam.Ile chcesz mieć druhen?? Widzę że Ci bidulko wskoczyło to przedszkole i spokoju nie daje... a nie możesz Mii prowadzić raz na jakiś czas??

Ja dziś jak zawsze- bez lenistwa. W pracy troche roboty, jak zawsze. po południu byliśmy na rowerach. Zrobilismy kilka km po asfalcie więc bez wstrząsów. Maja zadowolona:-D
Kurde moje dziecko wcale nie chce raczkować. Wiecznie by tylko chodzić chciała łobuzica mała...
no nic, zbieram sie do spania bo pewnie w noc jedno karmienei będzie (mam nadzieję że nie więcej) a potem pobudka ok 6:30...
Dobranoc kobitki!!!

Onanana - ostatnio mamy tak, ze Mia budzi sie na sniadanko miedzy 6 a 8, a potem sobie jeszcze do 10 dosypia u siebie, dzieki czemu i my spimy do oporu! :-D Teraz moj M. ma 4 tyg. tacierzynskiego (z 12), wiec jak mozemy, to odpoczywamy. No i o tej 10 bierzemy mala do nas, zeby jeszcze sie pobawic, poturlac, bo ona wprost uwielbia sie turlac na naszym wielkim lozku - nie to, co jej lozeczko, ktore juz troche za male na to turlanie... :-D No i spokojnie sobie zaczynamy dzien. Ale gdy M. jest w pracy, to inna mamy troszke rutyne. ;-) A przedszkole - ehhh, troche mnie to zbilo z tropu, ale nie wezmiemy chyba tego miejsca... Idziemy wg planu: ja w domku z Mia jeszcze rok + staranka o dzidzie nr 2. :-):-) Najwazniejsze, ze M. mnie wspiera w kazdej decyzji. A raz na jakis czas nie ma sensu, bo i tak musielibysmy placic za 100%... :eek: Mysle, ze bede z nia chodzic do otwartego przedszkola, ktore jest darmowe i kilka razy w tygodniu po kilka h. :tak: W ten sposob Mia bedzie miala kontakt z dziecmi! :-) Oby nocka Wam spokojnie minela!

Dobrej nocki!

czesc dziewczyny,
melduje sie po ponad tygodniowej nieobecnosci. Siostra juz w samolocie leci do domu, Kinga spi, T w pracy a ja ogarniam dom i zaraz ide spac.
Czytalam co u Was ale nie mialam juz czasu na odpisywanie. Jutro napisze co u nas i poodpisuje Wam troche. Wrzuce tez kilka najnowszych zdjec.

mama1988 witam serdecznie w naszych skromnych progach.

gola Maciek byl szybki do nauki i ma tak po dzis dzien :) Ciesz sie bardzo bo po zamartwicy pourodzeniowej balam sie bardzo ze bedzie opuzniony w rozwoju itp a on wypszedal zawsze rowiesnikow :)

potworek heh fajnie cie widziec i po tej stronie ;-) pisz na BB jak tylko masz czas :tak:

Czesc kochane!

Wlatuje na chwilke zyczyc Wam milego dnia! U nas znow bieg... W sobote mamy wesele przyjaciol, a w poniedzialek lecimy do Turcji, wiec masa rzeczy do zalatwienia... Musze dzis pobuszowac na salgach, bo chyba potrzebuje sukienki na to wesele, a moze i nawet butow... :confused::-D Mam jedne strasznie wysokie, w ktorych sie najprawdopodobniej zabije, wiec raczej nie bede ryzykowac... :-D
Nocka jako tako... Nasza mala przebudzila sie 2 razy z placzem kolo 5.00, raz tak strasznie plakala, jakby zla wrecz byla! :szok: Ale zaraz sie uspokoila i dospala do 7.15, po czym zjadla, dospala do 9.00 i poturlala sie u nas po lozku troszke. :-) A teraz drzemka, a jak wstanie to wio do miasta...

Milego dzionka!

reklama
potworek - no wreszcie wróciłaś! Chwal się Malutkiem BB ciotkom, bo jest czym :tak:

Laski, udało mi sie wejśc na BB w... pracy:szok: Witam się i zmykam do roboty.... co by mnie nie wywalili. Siedzę obok działu IT i widzą co mam na ekranie....

Papatki

Do góry