agutek gdzie i kiedy jedziesz w te Biesy, my sie wybieramy 3.08 na 4 dni do Wetliny, może się "zazębimy" jakoś? ;-)
W tym czasie nas już w Bieszczadach nie będzie, wracamy 28.07. Szkoda, jak zaczęłam czytać posta to się ucieszyłam, że będzie okazja się spotkać.
angie80 - Ty nigdy kochana nie biadolisz, jesteś bardzo dzielna, do wszystkiego pochodzisz zadaniowo. Trzyma za Was mocno kciuki.
Co do pracy, to fajnie, że będziesz miała małą odskocznie, zobaczysz, że zyskasz, wbrew pozorom, dodatkową siłę. Z tego co opowiadasz masz fajną firmę.
A z opieką męża, potem ze złobkiem, wszystko się ułoży.
Czy my jesteśmy ostatnie na tym forum bez zębów??
My też jeszcze zęba nie mamy, nadal czekamy
mój Artur tez ostatnio słabo je w ciągu dnia z cyca, robi to samo co Amelka- wiercenie, wierzganie a nawet krzyki. Wszystko wokół ciekawe i trodno się skoncentrować. A wczoraj takie miałam przerwy w karmieniu, że mleko mi samo ciekło z cycków (co mi się może kilka razy zdarzyło w czasie nawału). Co do czasu pracy, to mozna tak powiedzieć, że na pół etatu, pracuję w dziale diagnostyki, służba zdrowia.
Mój Mateusz też już z cyca zszedł, pije tylko rano, popołudniu, wieczorem i w nocy. Przy czym po południu sobie czasem odpuszcza. Co gorsza pije tylko z prawej piersi, na lewą wcale nie chce patrzeć. Nie wiem co to będzie, bo póki co piersi robią się niesymetryczne.
A odpuścił sobie pierś kiedy przez czerwiec w każdy weekend bawiłam się w wykładowcę i całe weekendy spędzałam na uczelni. Ech.
agutek na dzieci to nawet nie jest zlosc sama w sobie a po prostu zmeczenie
Czasem chcialabym zeby nie chcialy odemnie czegos non stop. zebym mogla na chwile usiasc w ciszy i spokoju
Wiem co czujesz. Ja pomału przestaję wierzyć, że taka chwila kiedyś nadejdzie
my dziś idziemy na szczepienie 2 dawka pneumo ciekawa jestem ile Liwia przybrała coś mi się wydaje że nie dużo przez te jej mało co jedzenie od poniedziałku nawet mleka mniej wypija potrafiła wypić 4x210ml a teraz pije 3x120ml i raz 210ml na noc nie podoba mi się to:-
zawstydzona/y:
lecę kawkę pić, Liwia ma drzmekę
My drugą dawkę pneumo mamy w sierpniu, tak dziwnie jakoś ustaliła to piedatra.
Ja też mam problem, od końca kwietnia Mateuszs przybrał tylko 400 g, mało, po urlopie, skonsultuję to z pediatrą. Na zabiedzonego nie wygląda, ale waga nie kłamie.
Gola - dużo zdrówka dla Polci.
Jutro idę kupić sukienkę na wesele mojej siostry. Mam nadzieję, że coś znajdę. Będę świadkiem
Miłej nocki. Dobranoc