ankusch
Fanka BB :)
Kurka wodna chyba oszaleje..Ale mi pyśka dokucza czy to ten kryzys czy co?!! Od czwartku do soboty wisiała na rękach przez gorączkę od niedzieli i wczoraj był ryk nic nie pasowało tylko rączki uspokajały na chwile zabawa nie szła myslałam że zwariuje mój tylko z roboty wrócił od razu mu ją przykazałam i powiedziałam weś ją bo jej krzywdę zrobię a ona u niego cisza i mówi co chcesz od niej...potem znowu wieczorem ryk nic nie pasuje tylko rączki po 21 zwymiotowała tak porządnie ale się wystraszyłam..a dziś różne ma nastroje a to się chwilkę bawi raz płacze..i nic nie pasi.Wysypka na szczęście mija jest już mało:-) Niedawno już prawie spała usłyszała jak przyszli liczniki wody spisywać i zryw ale udało mi się jeszcze ją uspać przy cycu.
niuniunia fajnie że w pracy ci się podoba-powodzenia:-)
Majuśka masakra z niektórymi nianiami strach normalnie
onanana spoko masz prace jak i znajdujesz czas międzyczasie na BB:-)
Gola musi i ciebie w końcu ciotka odwiedzić a co...;-)
mirelka o kurka aż tak cie skasowało Fajnie takie spotkanko z bobikami rówieśnikami :-)
Aneczka gratuluję ząbka u Zosia teraz pójdzie reszta do kolekcij :-)
andzelika teraz jak karmiłam małą myślałam o Tobie miałam ci smska pisać ;-) i już wiem co u Ciebie słychać :-) Mi też się tęskni za ciążą jutro wstawię filmik o Martynce jak skończę.
niuniunia fajnie że w pracy ci się podoba-powodzenia:-)
Majuśka masakra z niektórymi nianiami strach normalnie
onanana spoko masz prace jak i znajdujesz czas międzyczasie na BB:-)
Gola musi i ciebie w końcu ciotka odwiedzić a co...;-)
mirelka o kurka aż tak cie skasowało Fajnie takie spotkanko z bobikami rówieśnikami :-)
Aneczka gratuluję ząbka u Zosia teraz pójdzie reszta do kolekcij :-)
andzelika teraz jak karmiłam małą myślałam o Tobie miałam ci smska pisać ;-) i już wiem co u Ciebie słychać :-) Mi też się tęskni za ciążą jutro wstawię filmik o Martynce jak skończę.