cześć kochane mamy!!
helenka: nikogo nie zanudzasz! Pisz wszystko czym chciałabys się podzielić, z uwagą to przeczytamy i jak widzisz zawsze się znajdzie ktoś kto w jakiejś dziedzinie jest specjalistą i pomoże
ukłon do agutka
Trzymam kciuki za postępy i żeby was dobrze prowadził rehabilitant... Ja też niestety większości nie zrozumiałam, ale musi być dobrze.
Wyszukiwanie przyczyny tyu leki w ciąży nie ma sensu bo tylko się stresujesz i obwiniasz, nie możesz już nic z tym zrobić wstecz a to wcale nie musi być od tego!
nimfii: ta książka to super pomysł, mam ją w domu i żałuję że nie miałam jej jak byłam jeszcze w ciąży bo teraz nie zawsze mam czas żeby zajrzeć. Koniecznie napisz koleżance dedykację (ja osobiście mam sentyment do książek które dostałam i mam na 1 stronie napisane od kogo i z jakiej okazji i kiedy to było) Powiedz jej tez żeby sobie przeczytała początek z minimum 1 miesiącem włącznie i żeby się przypadkiem nie skupiała na tym co jest opisane na wypadek np choroby bo niektóre mamy się stresują i od razu szukają nieistniejących chorób. Grunt to zdrowe podejście :-)
Poza tym chodzę ostatnio jakaś niewyspana i zmęczona, czy to przesilenie czy co, sama nie wiem, ale cierpliwie czekam na lepsze czasy. No nie będę Was zanudzać po prostu jakiś spadek mnie dopadł i tyle.
Doskonale cię rozumiem, ja praktycznie cały czas chodzę zmęczona, niewyspana, do tego conajmniej 2 razy dziennie zakręci mi się w głowie. Jak mierzyłam w niedzielę cośnienie wyszło 90/50
jak teraz sobie zaczełam w necie czytać to już kilka poważnych chorób sobie wymyśliłam, moze lepiej iść do lekarza, tylko jakiego?
U endokrynologa byłam w marcu i miałam dobry wynik TSH, leków już nawet nie biorę, ciśnienie wtedy w gabinecie też było w porządku... hmmm
agutek: racja z tym że firma powinna być widoczna na FB. Jeśli znajdziesz chwilę wpisz tam sobie więcej informacji-np z jakimi problemami, podejrzeniami można się do ciebie zgłaszać, czym się zajmujesz i dane tele-adresowe dla potencjalnych klientów.
Pomysł żeby opisywać zagadnienia ze swojej dziedziny na przykładzie maluszka jest świetny! Ja śledzę z uwagą
Niuniunia mi ramiona troszkę schudły myślę że za sprawą basenu. Ja spaceruje codziennie praktycznie od 5 m-cy i na mnie te spacery. Ja się dziś na noc wysmarowalam kremem ujędrniającym a D mnie folią owinął. pewnie nie za mądre to ale może w końcu coś da. A dziś zumba
)
jakby mnie mąż w folie miał zawijac to bysmy się chyba ze śmiechu zadusili, szczerze to świetny i mądry pomysł i na pewno poprawia wchłanianie kremu, ale akurat u nas nie wiem czy by przeszło :-)
no w kuchni to taki bajzel na zdjęciu że HEJ ;-)
W Krakowie się przejasnia, idę się stroic póki mała śpi i potem spacerrrrek