onanana dzięki wielkie podoba mi się twoja kuchnia jak wiadomo wszystko się brudzi ja z mojej jestem zadowolona fronty całe z drewna raz w miesiąca robię polerkę Prontem do drewna i jest ok. o kuchence też coś wiem też mam czarną szybę myję ją jak już na prawdę jest zasyfiona strasznie się to myje ach ta polerka jeszcze raz dzięki,
właśnie można pokombinować górne szafki fronty np. wysoki połyski a dolne mat też fajnie ja chcę znowu w kolorach szarości
a dużo daliście za kuchnie możesz napisać na priva jeśli możesz oczywiście
nasze krzesełko do karmienia wygląda prawie tak samo i ma prawie wszystko to co wymieniłaś brak tylko dodatkowego poddupnika dla mlodszych dzieci jest w szaro-białym kolorze,
moja mała nadal śpi, ja włosy wyprostowałam i czekam chyba pójdziemy na spacer ok.15stej
właśnie można pokombinować górne szafki fronty np. wysoki połyski a dolne mat też fajnie ja chcę znowu w kolorach szarości
a dużo daliście za kuchnie możesz napisać na priva jeśli możesz oczywiście
nasze krzesełko do karmienia wygląda prawie tak samo i ma prawie wszystko to co wymieniłaś brak tylko dodatkowego poddupnika dla mlodszych dzieci jest w szaro-białym kolorze,
moja mała nadal śpi, ja włosy wyprostowałam i czekam chyba pójdziemy na spacer ok.15stej
Ostatnio edytowane przez moderatora: