reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Agutek jak mogę znaleść Ciebie na FB. ?

Na FB mamy grupe Sweet November. W tej chwili zapisanych ponad 20 dziewczyn z naszego forum listopadowego. Mozesz dołaczyc jesli chcesz i miec nas wszystkie "na żywo" ;)

W sprawie Sweet November na Facebook pisac do mnie na priv, albo do niuniunia20, to dodamy do znajomych i do grupy.

Jesli ktos jeszcze chetny, aby ujawnic sie poza BB forum to zapraszamy :)

reklama
My po spacerku, słoneczkoświeci, ale też solidnie wieje.
Dziewczyny zainteresowane kuchnią na wysoki połysk, ja też mam takową w kolorze białym, dodatkowo szybę na ścianie między blatem a szafkami wiszącymi. JAkoś strasznie nie muszę się męczyć z utzrymaniem czystości. Wycieram płynem do szyb miękką szmateczką.
Onanana z bólem serca czytałam, ile płaciłaś za kuchnię, bo ja niestety "trochę"więcej. Może dlatego, że to niemiecka robota :-D
Ssabrina Sami słodko zajada jabłuszko!
Maggipka cieszę się, że źródło niepokoju Malutkiej zostało znalezione!! Ja też stosuję Dentinox N, na moje dziąsła podziałał :-)
Angie mam nadzieję, że kontrast wykaże, że już czas na operację zespolenia i Kingunia będzie mogła w pełni korzystać ze swobody ruchow, no i jedzonka!
Margo rozumiem ciebie, ja też lubię moja pracę i coraz częściej myślę o powrocie,moja przerwa w pracy zaraz przed powrotem wyniesie rok i 3 miesiące!
Niuniunia, Margo nie tylko rotawirusy wywołują biegunkę, wiem też, że szczepionka Rotarix w porównaniu z Rotateq'iem zawiera mniej antygenów i niestety słabiej chroni przed zachorowaniem.
Helenka jestem pewna, że Oluś dzięki waszej wspólnej ciężkiej pracy szybko nabierze nowych umiejętności i wyrówna braki. Jeśli będziesz miała kryzys to pisz, my ciebie chętnie wysłuchamy i coś doradzimy!!!

my też już po spacerku tylko 1 godz. spacerowałyśmy zimno, wieje ja za lekko się ubrałam trzeba było wracać
zjadłam 2 talerze zupy pomidorowej popiłam kawą i teraz mi nie dobrze,fe :tak:

Gola wszystkiego dobrego dla mamy z okazji urodzin pochwal się co fajnego kupiłaś w prezencie:tak:
Angun biała kuchnia też fajna podobają mi się białe mebelki :tak:

Margo tak jak Anna pisze biegunka może pojawić się przy ząbkowaniu tak samo stan podgorączkowy,

Dawno nie było na forum Margany, Ccoca, Madzia, Kati, kasiek, kasiente i nowych mamuś zalogowanych, ciekawe co u nich i ich dzieciaczków ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczęta...
W co ubieracie dzieciaki do snu??? Chodzi mi czy pajaca zakładacie czy takie pidżamki(piżamki) 2 częściowe?? Widziałam na fotce u Samiego 2 częściową...i czy wtedy do tego skarpety dajesz Sabrinoo???

Oj zimno u nas również. Miałam się z końcu nagadać z koleżanką, która jednoczesnie jest również doświadczoną mamą, a zakończyło się na szybkim spacerku i "zabijaniu" rękami, wróciłam przemarznięta, ale za to jaka dotleniona. A po obiadku ucięłam sobie drzemkę i zregenerowałam trochę siły. NA obiad zrobiłam placki ziemniaczane ze szpinakiem i sosem czosnkowym, mam nadzieję, ze z tym czosnkiem nie przesadziłam, ale było pyszne, ja należę do tych, którzy nie jedzą placków na słodko.

onanana - śliczną masz kuchnię, poważnie super kolor i wogóle. Ja o takich mogę zapomnieć, moje długowłose koty ślicznie by się do tego elektryzowały i przyklejały kłaczki:-) a krzesełko też bardzo pzyjemnie wygląda, w sumie myślałam, że ten model zajmuje więcej miejsca, a to nie jest tak źle, no i wygląda na wygodne.

maggipka - no to świetnie, ze wiesz w końcu co jest grane, trzymam kciuki za bezbolesne ząbkowanie, ja jak czasami patrzę na Igora jak wszystko pcha do buziaka, to śmiejemy się z mężem, ze jak mu te zęby w końcu wyjdą to chyba z 10 od razu:-D

angie - trzymam za Was kciuki, domyślam się, ze każda wizyta u lekarza, każde badania to dla ciebie stres, jesteś bardzo dzielną mamą.

mirelka - ja czasami robię takie jedzeniowe miksy że też się dziwię że kończy się tylko na niesmaku, ale ja mam typowy śmieciowy żołądek, przyjmie wszystko w każdej konfiguracji, także schabowego mogę ciastem zagryzać.

A u nas pogoda kijowa,pada deszcz z malymi przerwami wiec zabawiamy sie dzisiaj w domciu,Sami sie nauczyl tak glosnio piszczec jak jest niezadowolony ze az czasem uszy bola od tego :tak:
My jutro idziemy do lekarza z ta jego skora bo ile mozna smarowac i czekac az cos pomoze bo tak nam na ostatnim szczepieniu doradzala babeczka zeby czesto natluszczac mu te miejsca no to tez tak robilam ze 3x dziennie mu smarowalam ta szyjke,pod pachami oraz na tych zgieciach kolan i nic raz lepiej bylo a zaraz juz bylo tak samo ale nic nie znika,wiec jutro lekarza mamy o 12:00 ciekawe co nam powie i czy mu cos da bo jak na moje oko to on ma to AZS.
angie trzymam kciuki kochana caluski czas za Kingusie,ciesze sie ze u was jest wszystko w porzadku.
syl Wszystkiego dobrego dla Igorka na te 5 miesiecy ;-)

Hej dziewczęta...
W co ubieracie dzieciaki do snu??? Chodzi mi czy pajaca zakładacie czy takie pidżamki(piżamki) 2 częściowe?? Widziałam na fotce u Samiego 2 częściową...i czy wtedy do tego skarpety dajesz Sabrinoo???

N
ie ubieram mu juz skarpetek,ma golutkie stupki przy tej pizamce 2czesciowej i w dzien jak mu ubieram portunie dresowe to stopy ma takze gole :tak: a pajace tez uzywamy z takiej cienkiej bawelny mam zakupione juz na 6-9 rozmiar :tak:
margo mozliwe ze ta goraczke i biegunke to ma od zabkow,oby tak bylo niz jakis rotawirus kochana,zdrowka dla dzieciaczka kochana.
Angun dzieki kochana,fajnie wcinal a jak super mlaskal przy tym az sie usmialam jak on rozbrajal to jablko heheh widac ze mu smakowalo oraz ze mial super zabawe przy tym a i fajnie na dziaselka to dziala przy zabkowaniu bo sobie masuje je :tak::-)

Ostatnia edycja:
syl smacznie brzmią placki ze szpinakiem i sosem czosnkowym jak robisz te placki, uwielbiam placki i takimi też bym nie pogardziła:tak:
AnnaJ007 ja właśnie chcę kupić małej piżamki do spania i pomału już bym rezygnowała z pajacyków na dzień i tak zakładam Liwii ubranka typu leginsy itp my już zakładamy rozmiar 74-80cm a piżamki takie chcę zamówić:tak:
Piżamka Piżamki Early Days 12-18 m 80-86cm WYPRZ. (2253911925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
annaj007 ja na noc zakladam pajacyki, albo śpioszki/półśpioszki.
Spodenki bez zakrytych stóp tylko w ciągu dnia ale ze skarpetkami, bo bez nich ma bardzo zimne nózki.

Ale po roku już bede przechodzic na pizamki - najpewniej tak jak mirelka z Early Days, albo George. Mialam takie dla Macka i sa świetne!
Rozmiarówka zawyżona a wiec piżamki w rozm 18-24msc Maciek nosil jeszcze zaczynajac 3 lata!

Do góry