AnnaJ007
Fanka BB :)
Gola u nas trwają od 9 do 9:30. A w PL to nie wiem ale pewnie podobnie...i tutaj jest trochę inaczej bo w PL to zapisujesz dziecko na cały kurs i jak opuścisz zajecia to Twoja strata, a ja chodzę kiedy chcę(najczęściej raz w tygodniu).Mam jeszcze basenik w bloku i tam na razie tylko raz sama byłam z Tymciem ale było ok...muszę raz w tygodniu też do siebie chodzić.
No szkoda byłoby kasy za cały kurs jak Poli by się nie podobało..., też nie musisz wszystkich ćwiczeń z nią wykonywać jak nie będzie chciała.
Ja mam fotelik do karmienia peg perego-prima pappa i też polecam.
Helenka trzymam kciuki za Twojego synka i Waszą rehabilitację.Dacie radę.
U nas to nic poważnego-mała asymetria i trochę wzmożone napięcie no ale warto byłoby rehabilitować....Tutaj tego nie robią..więc my dopiero w maju pójdziemy i do tego muszę się prywatnie umówić...
No szkoda byłoby kasy za cały kurs jak Poli by się nie podobało..., też nie musisz wszystkich ćwiczeń z nią wykonywać jak nie będzie chciała.
Ja mam fotelik do karmienia peg perego-prima pappa i też polecam.
Helenka trzymam kciuki za Twojego synka i Waszą rehabilitację.Dacie radę.
U nas to nic poważnego-mała asymetria i trochę wzmożone napięcie no ale warto byłoby rehabilitować....Tutaj tego nie robią..więc my dopiero w maju pójdziemy i do tego muszę się prywatnie umówić...
Ostatnia edycja: