I
inna_a
Gość
hey dziewczyny ja po ciężkiej nocce ze względu na to , że uczę małego samodzielnego spania w łóżeczku no i zaczeło się pięknie bez kołysania włożyłam go odrazu po jedzeniu do łóżeczka usnął, gorzej było kolejny raz ciągle kółko, wyciąganie, gdy płacze uspokajanie odkładanie z powrotem i cały czas, na rękach się uspokoił włożyłam go odrazu płacz synek był tak zmęczony, ale nie dał za wygraną do utraty sił nie dał siebie samemu uśpić w łóżeczku i koniec, w końcu budzę męża i mówie teraz ty (ma 2 tyg tacierzyński więc może pomóc po nockach) dobra zaczął i mały mu płacze, a on mnie się pyta czemu?To mu tłumacze no i chwile go trzyma i zmęczony siedzi z nim i marudzi coś się wkurzyłam zabrałam mu małego i powiedziałam, że ma iść spać, a on daj go, a ja nie zostaw nas i tyle mnie zdenerwował jak nie wiem myśli, że on tylko zmęczony jest chcę go nauczyć sam tak spania w łóżku, a siedzieć mu się nie chcę, no i położył się zły i odwrócił , a ja małego ululałam i włożyłam do łóżeczka zgasiłam światło i cisza, mój oczywiście mówi no nie złość się i przytula mnie, a ja oczywiście honor i zostaw mnie, ale on za przegraną nie dał i mnie i tak przytulił i znów zaczyna się płacz synusia tragedia i znów uspokajałam i wkładałam to on mówi, że już się nie nauczy spać sam no i wziełam go do wózka, bo ledwo zipałam i usnął w końcu, ale zła byłam mały terrorysta i tyle, później wstał o 8 to mąż go wziął i ja spałam chwile wyręczył mnie chociaż. Sam już widział, że jestem padnięta no i teraz Alanuś mój kochany poszedł spać jakieś 1,5godz temu sam usnął w łóżeczku chwile popłakał i wziełam go na 2 min i włożyłam i śpi aniołeczek póki co muszę go uczyć jakoś, ale cierpliowśći i siły trzeba, a samemu ciężko...Mąż mnie ukochał i przeprosił nawet obiadek robi,trochę go skrzyczałam nie chcę też żeby poczuł się, że jest złym ojcem, czy coś, bo jest dobrym, ale wiem, że facet potrafi brać do siebie szczególnie rzeczy związane z dzieckiem i później nie chcę ich robić, bo myśli po co jak wszystko robię źle, a stara się kochany tylko czasem mnie wnerwi
u nas w wrocławiu też jest pampers activ 82 szt w promocji :-)
u nas w wrocławiu też jest pampers activ 82 szt w promocji :-)