kasiente
Fanka BB :)
Niuniunia20 mnie tez sie wydaje ze to jakas infekcja drog moczowych moze zapalenie pęcherza bo takie własnie kłucie moze byc przy tym. Jak bedzie cię dalej bolało to pasuje się wybrac do lekarza.
nimfii a do tej pory jak lezało towje dzieciątko?na podusi? bo moja córcia jak lezy w łożeczku to na podusi jak we wozki to tylko w rożku.
U nas powoli robi sie całkiem fajnie, Zuzia je co 2 lub 3 godz. takze mozna cos porobic ale jakos weny i mobilizacji mi brak a Święta tuz tuz. Kurcze wkurza mnie to bo czasami cyce to mam takie naładowane mlekiem i spokojnie sobie troche odciagnąc moge i zamrozic a nieraz to istne flaki :-( i pije i pije ta wodzianke i herbatke na laktacje i dupa. Mam nadzieje ze bede meic pokarm bo nie chce rezygnowac z karmienia piersią.
takie malenstwa nie powinny na poduszkach spac bo to niezdrowe dla ich delikatnego kregoslupika. Podzuszki zaleca sie dopiero po roku, teraz dzieciaczki powinny na plask lezec, albo na takiej specjalnej skosnej poduszcze, dosc sztywnej, zeby byly ulozone lekko wyzej glowka.