Witajcie moje kochane co ja bym bez Was zrobiła mały jest zdrowy!!!!!!Jaka ja jestem szczesliwa!!To nie była pomyłka ma jeden zmutowany gen ale badanie chlorkow w pocie wykluczyło mukowiscydoze jest tylko nosicielem.My tez mamy zrobic badania genetyczne. Powiem Wam ze jestem teraz zupełnie innym człowiekiem nic mnie juz nie martwi praca pieniadze swieta i rozne inne przyziemne sprawy bo czym to jest gdyby moj synek był chory gdyby umarł..Wiecie tyle sie dowiedziałam o tej chorobie to jest cos strasznego..Nadal nie wierze ze mam tyle szczescia!!!Dziekuje Wam wszystkim za kciuki za modlitwe za wszystko!!!Panie w szpitalu powiedziały mi ze tych chorych dzieci jest naprawde duzo:-(Mowie im ze fajna jest pani doktor a one na to ze jezeli ona na codzien spotyka sie z rodzicami i ich smiertelnie chorymi dziecmi to musi byc taka...Boze jak mi tam było zle jak czekałam na wynik to tak jakbym czekała na wyrok...Ale dzieki Bogu to NAJLEPSZE Swieta w moim zyciu!!!DZiekuje kochane jestescie niezastapione!!
reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Aga cieszę się kochana, że jest wszystko dobrze;* Mówiłam, że Twój synek jest zdrowy. Trzeba się cieszyć każdym dniem jaki mamy A te święta będą dla nas wszystkich najlepsze bo z naszymi dzieciaczkami
Gola84
agalodz cieszymy się bardzo!!! Najważniejsze, że Wojtuś zdrowiutki! Masz rację, wszystkie przyziemne problemy są niczym, zdrowie i życie jest najważniejsze!
Niuniunia - pytałam położnej jaka jest normalna temp dla noworodków, niemowlaków - powiedziała mi , że normą jest ciut wyższa , właśnie takie 37,00 - 37,1 - bo moja Pola przeważnie ma 37,1.
Dziewczyny, jestem dziś jakaś słaba, bardzo boli mnie głowa - i czuję się jakby coś mnie "brało"
U nas pada śnieg i już jest troszkę biało, ale Święta podobno mają być bez śniegu ...
Niuniunia - pytałam położnej jaka jest normalna temp dla noworodków, niemowlaków - powiedziała mi , że normą jest ciut wyższa , właśnie takie 37,00 - 37,1 - bo moja Pola przeważnie ma 37,1.
Dziewczyny, jestem dziś jakaś słaba, bardzo boli mnie głowa - i czuję się jakby coś mnie "brało"
U nas pada śnieg i już jest troszkę biało, ale Święta podobno mają być bez śniegu ...
Aga bardzo się cieszę, masz rację, trzeba się cieszyć właśnie z takich rzeczy, a nic bardziej nie martwi jak choroba dziecka!
Ja dziś jestem z siebie dumna, bo przez ok.4 godziny zdąrzyłam porobić prawie wszystkie zakupy świąteczne, łacznie z prezentami dla rodzinki. teściowa zapatrzona w 2 butle pokarmu siedziała z Małym i świetnie mnie zastępowała. teraz tylko czekać na święta, jak co roku pewnie szybko miną!
Ja dziś jestem z siebie dumna, bo przez ok.4 godziny zdąrzyłam porobić prawie wszystkie zakupy świąteczne, łacznie z prezentami dla rodzinki. teściowa zapatrzona w 2 butle pokarmu siedziała z Małym i świetnie mnie zastępowała. teraz tylko czekać na święta, jak co roku pewnie szybko miną!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny :-)
U mnie zagoniony dzien dzisiaj i wczoraj tez,bylismy i wczoraj i dzisiaj na zakupach,bylo super a malutki super spal na zakupach :-) wczoraj bylismy krotko no ale dzisiaj wyruszylismy na dluzej i bylo super tak sobie polazic bez celu,syneczek byl oczywiscie grzeczniutki,nawet na mleko sie dobudzic nie umial po 4h przebudzilismy go i dalismy mu butle no i troszke poogladal i znowu zasnal,bylo super
agalodz kochana ale sie ciesze ze z Wojtusiem jest wszystko w porzadku,ciesze sie niezmiernie kochana i jeszcze wiecej zdrowka wam zycze i zebyscie juz nie musieli czegos takiego przechodzic jeszcze raz.
Gola kochana zdrowka zycze ,kuruj sie.
Alfa kochana bedzie dobrze zobaczysz,butla nie jest taka zla najwazniejsze ze dzieciatko najedzone i szczesliwe bedzie ;-) Ja podaje malemu butle z MM i z moim odciagnietym no ale juz tego mojego duzo mniej dostaje ale i tak jestem zadowolona ze cokolwiek dostaje a MM mu smakuje,jest najedzony i pelny i to sie liczy ;-)
U mnie zagoniony dzien dzisiaj i wczoraj tez,bylismy i wczoraj i dzisiaj na zakupach,bylo super a malutki super spal na zakupach :-) wczoraj bylismy krotko no ale dzisiaj wyruszylismy na dluzej i bylo super tak sobie polazic bez celu,syneczek byl oczywiscie grzeczniutki,nawet na mleko sie dobudzic nie umial po 4h przebudzilismy go i dalismy mu butle no i troszke poogladal i znowu zasnal,bylo super
agalodz kochana ale sie ciesze ze z Wojtusiem jest wszystko w porzadku,ciesze sie niezmiernie kochana i jeszcze wiecej zdrowka wam zycze i zebyscie juz nie musieli czegos takiego przechodzic jeszcze raz.
Gola kochana zdrowka zycze ,kuruj sie.
Alfa kochana bedzie dobrze zobaczysz,butla nie jest taka zla najwazniejsze ze dzieciatko najedzone i szczesliwe bedzie ;-) Ja podaje malemu butle z MM i z moim odciagnietym no ale juz tego mojego duzo mniej dostaje ale i tak jestem zadowolona ze cokolwiek dostaje a MM mu smakuje,jest najedzony i pelny i to sie liczy ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Gola84
Dziękować kochane mamy za miłe słowa, wygrzałam się w wannie - lepiej mi ciut.
Angun, Ssabrinaa zazdroszczę wypadu na zakupy!!
Majuska u nas wczoraj na wieczór była akcja brzuszek, po której byłam ledwo żywa, bardziej jestem wtedy umęczona psychicznie, że nie mogę Poli ulżyć, niż fizycznie...
Spadam do łóżka dziewuszki moje, dobrej nocy i spokojnej
Angun, Ssabrinaa zazdroszczę wypadu na zakupy!!
Majuska u nas wczoraj na wieczór była akcja brzuszek, po której byłam ledwo żywa, bardziej jestem wtedy umęczona psychicznie, że nie mogę Poli ulżyć, niż fizycznie...
Spadam do łóżka dziewuszki moje, dobrej nocy i spokojnej