reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

No tak, ja mam z męzem tak róznie - On taki jest słomiany zapał-jak ma wene to posprząta zajmie się GOsią, przygotuje obiad (odgrzeje ugotowany np dzień wczesniej) ale jak ma lenia albo robotę dodatkową przy komputerze ( jest informatykiem) to mnie szlag trafia bo palcem prawie nie kiwnie, no po interwencji przewinie Gosie :p.Na szczescie owy leń wstępuje w niego dość rzadko :-) A tak ogólnie to ja tez wolę żeby sie Gosią zajął po powrocie z pracy niz miałby tylko sprzatać czy inne domowe sprawy ogarniać, bo przynajmniej widać ze maja bardzo dobry kontakt, a córeczka czasem woli na jego rękach niz na moich ( tu jej chyba za bardzo "mleczarnią" pachnie:-D i nie wie czy ma odpoczywać czy jesć :D A u W. wiadomo-jeść nie bedzie-pozostaje przytulanie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie tez czasami jest tak ze Marika placze, marudzi ja ja zabawiam nosze i nic a zobaczy tylko tate i wielki usmiech na twarzy. Najbardziej denerwuje mnie jak niunia usmiecha a on gdzies stanie w zasiegu jej wzroku i koniec ze spania bo zaczyna sie usmiechanie i gaworzenie.

Ja mam jak baska przechodząc ścieram kurze, naczynia na bieżąco, co wyciągnę to chowam, ubrania to samo, mamy małe mieszkanie i jakbym nie sprzątała od razu to byłby dramat. Mój nie jest jedynakiem ale tak jak u Amerie, u mojego wszystko jego mama robiła, jak trzy lata temu zamieszkaliśmy razem to od razu zagoniłam go do roboty i głównie on sprzątał bo ja od pt do nd byłam w szkole.

Hej niedzielnie :) Tematy sie skonczyli i znowu pustki na tym forum.. Oj nie dobrze.

Ja zaraz ogarniam sie i wybywam z mala na spacerek, chociaz nie mam wogle sily bo bylam wczoraj z P na dyskotece :) Ale sie wybawilam, super sprawa. Polecam jak macie z kim zostawic maluszka wyrwac sie w jakas sobote :)

Miłej niedzieli życze :)

Witam niedzielnie :)

Violett - jejciu Kochana a ja pamiętam jak jeszcze niedawno zastanawiałyśmy się nad płcią dziecka :D Pamiętam, ze długo nie mogłaś się dowiedzieć czy ch czy dz :D Ty byłaś pewna ze nosisz pod sercem chłopczyka a tu prosze!!! :D Taka niespodzianka ;)

mój M bardzo ciężko pracuje, w domu stara się mi pomagać, ale ja osobiscie wolę, żeby siedział z Damiankiem, a ja zajmuję się resztą.
Ahh ten czas tak szybko leci, czasem podczytuję forum sprzed kilku miesięcy, aż łezka w oku sie kreci.
Teraz chorujemy, Damianek pokaszluje i ma ciągle zapchany nosek biedactwo, miał równiez ropne zapalenie spojowek, jak już się z tego wykaraskał, to teraz mnie wzieło, mam angine, i tak jak nie urok to s.. ;-)

Hey :)
Paulinka ja tez pamietam te chwile :) Do 34 tygodnia nie wiedzialam kto we mnie siedzi :) I dopiero lekarz w szpitalu mi uswiadomil ze dziewczynka, i w tamtej chwili zakochalam sie do szalenstwa :) Wiedzialam juz ze nie wyobrazam sobie tego ze jednak moglby byc chlopak. I teraz jak patrze na moja księżniczkę to bardzo się ciesze :)
Agrafka wracajcie szybko do zdrowia :)
I masz racje, pamietam jak zaczelam pisac na tym forum bylo tyle mamus i bylo tak fajnie. teraz juz bardzo malo tutaj sie dzieje. A szkoda...Bo czesto sie zastanawiam co sie dzieje u mamusiek z ktorymi byl dobry ten kontakt w ciazy

A ja już się nie mogę doczekać do pierwszych słoiczków, mamy które urodziły w październiku juz pewnie cos podają, napiszcie coś o tym, jak maluchy zareagowały na nowe jedzonko :-)

Ja też już się nie mogę doczekać jak nowe jedzonko zostanie wprowadzane ,zawsze jakaś odmiana dla dzieciaczków ,a nie tylko to mleko ;-)
Wizytę u lekarza mamy 11 marca,więc się już dowiem co mogę małemu podawać :tak:

reklama
właśnie czytałam na forum czy któraś podawała wcześniej coś dziecku, i na podstawie wypowiedzi stwierdziłam, że to nie jest najlepszy pomysł, mogą byc poważne konsekwencje, wolę poczekać do tego 4 miesiąca

Do góry