reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

No i jeszcze się nie położyłam :-). Słabo zaczeło mi się robić po jakichś 20-stu minutach:eek:. Nie wiem co to może oznaczać, no ale zobaczymy. Wynik mam dopiero w poniedziałek :-(

reklama
cześć dziewczynki!!
Ja po glukozie raczej byłam senna i czułam się tak,jakbym się najadła....więc może podobna reakcja do Ciebie zalgol...ale wynik miałam w normie....
A jeśli chodzi o moje golenie,to nogi pod prysznicem niedokładnie ,ale jako tako.....natomiast sfery niebiańskie to już dawno z lusterkiem ...hahhhaha,już na stałe zamieszkało pod prysznicem.
Ja dziś odpoczywam,wczoraj przegoniłam się po mieście....i wieczorem padałam....to już nie ta kondycja....miałam nawet wyrzuty sumienia ,że tak się wymęczyłam.....ale już dziś wszystko dobrze,bo mały bryka jak szalony.
miłego dnia :-))

zalgol mi się zrobiło nie tyle co slabo a raczej tak niedobrze;/...i wyszłam sobie przed laboratorium na ławeczkę, na świeże powietrze to mi przeszło.

Wiadomo że to tez nie powinno byc tak że jak kobieta dowiaduje się że jest w ciąży to od razu idzie na zwolnienie
moim zdaniem to zależy od rodzaju pracy i warunków jakie pracodawca może zapewnić... ja jestem na zwolnieniu od 8 tyg ciąży czyli prawie od początku, bo wiem że moja praca byłaby zbyt dużym ryzykiem.

A jeżeli chodzi o przytulanki to też miałam tak, że niby mam ochotę ale ogólnie mi się nie chce działać:p
no ale teraz prze tą szyjkę musimy sobie odpuścic....

Dziewczyny ogólnie dól mnie złapał przez to skrócenie się szyjki. Do tej pory byłam całkiem aktywna, czułam się świetnie, ciąża książkowa a teraz trzeba zwolnić siedzieć w domu... Widocznie pzreceniałam samą siebie...;(

Zalgol mi było troszkę słabo właśnie tak po pół godziny i jakbym była na zwolninych obrotach, ledwo doszłam z krzesełka na drugie pobranie. Teraz kawke będę piła może mi się polepszy

a nie wiecie moze co sie dzieje z kasiazar? 100 lat jej tu nie widziałam..
Aniu- faktycznie ostatnio rzadko się udzielam , bo nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich Waszych postów :) A też nie chce ni tak z gruszki ni pietruszki wcinać się .. ;) Ale śledzę Wasze wizyty i Jak rosną Wasze brzuszki i maluszki co mnie zawsze bardzo cieszy :)
U nas brzuszek rośnie, może zaraz wkleję :) Ania ma się bardzo dobrze i byle tak do końca :)

reklama
kasiazar to na kiedy masz wlasciwie termin? Moj suwaczek jest z miesiaczki, a mam termin na 3 listopada wiec dzis jestem 28tydzien i 3 dni jakos :)

Do góry