reklama
ko81ko22
Aktywna w BB
cześć dziewczynki!!
Ja po glukozie raczej byłam senna i czułam się tak,jakbym się najadła....więc może podobna reakcja do Ciebie zalgol...ale wynik miałam w normie....
A jeśli chodzi o moje golenie,to nogi pod prysznicem niedokładnie ,ale jako tako.....natomiast sfery niebiańskie to już dawno z lusterkiem ...hahhhaha,już na stałe zamieszkało pod prysznicem.
Ja dziś odpoczywam,wczoraj przegoniłam się po mieście....i wieczorem padałam....to już nie ta kondycja....miałam nawet wyrzuty sumienia ,że tak się wymęczyłam.....ale już dziś wszystko dobrze,bo mały bryka jak szalony.
miłego dnia :-))
Ja po glukozie raczej byłam senna i czułam się tak,jakbym się najadła....więc może podobna reakcja do Ciebie zalgol...ale wynik miałam w normie....
A jeśli chodzi o moje golenie,to nogi pod prysznicem niedokładnie ,ale jako tako.....natomiast sfery niebiańskie to już dawno z lusterkiem ...hahhhaha,już na stałe zamieszkało pod prysznicem.
Ja dziś odpoczywam,wczoraj przegoniłam się po mieście....i wieczorem padałam....to już nie ta kondycja....miałam nawet wyrzuty sumienia ,że tak się wymęczyłam.....ale już dziś wszystko dobrze,bo mały bryka jak szalony.
miłego dnia :-))
zalgol mi się zrobiło nie tyle co slabo a raczej tak niedobrze;/...i wyszłam sobie przed laboratorium na ławeczkę, na świeże powietrze to mi przeszło.
A jeżeli chodzi o przytulanki to też miałam tak, że niby mam ochotę ale ogólnie mi się nie chce działać
no ale teraz prze tą szyjkę musimy sobie odpuścic....
Dziewczyny ogólnie dól mnie złapał przez to skrócenie się szyjki. Do tej pory byłam całkiem aktywna, czułam się świetnie, ciąża książkowa a teraz trzeba zwolnić siedzieć w domu... Widocznie pzreceniałam samą siebie...;(
moim zdaniem to zależy od rodzaju pracy i warunków jakie pracodawca może zapewnić... ja jestem na zwolnieniu od 8 tyg ciąży czyli prawie od początku, bo wiem że moja praca byłaby zbyt dużym ryzykiem.Wiadomo że to tez nie powinno byc tak że jak kobieta dowiaduje się że jest w ciąży to od razu idzie na zwolnienie
A jeżeli chodzi o przytulanki to też miałam tak, że niby mam ochotę ale ogólnie mi się nie chce działać
no ale teraz prze tą szyjkę musimy sobie odpuścic....
Dziewczyny ogólnie dól mnie złapał przez to skrócenie się szyjki. Do tej pory byłam całkiem aktywna, czułam się świetnie, ciąża książkowa a teraz trzeba zwolnić siedzieć w domu... Widocznie pzreceniałam samą siebie...;(
mama2010
Fanka BB :)
dziewczyny albo mi coś umknęło albo nie wiem, ale jakoś dawno nie widziałam ani mamy2010 ani małejmrówki....
ktoś coś wie
Jola dzieki za troske...jestem i mam sie bardzo dobrze, mala tez szaleje w brzuszku jak zawsze.
Jola1205
no to kochana ciesze , że jest wszystko w porządku ale odzywaj się częściej do NasJola dzieki za troske...jestem i mam się bardzo dobrze, mala tez szaleje w brzuszku jak zawsze.
kasiazar
Aniu- faktycznie ostatnio rzadko się udzielam , bo nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich Waszych postów A też nie chce ni tak z gruszki ni pietruszki wcinać się .. Ale śledzę Wasze wizyty i Jak rosną Wasze brzuszki i maluszki co mnie zawsze bardzo cieszya nie wiecie moze co sie dzieje z kasiazar? 100 lat jej tu nie widziałam..
U nas brzuszek rośnie, może zaraz wkleję Ania ma się bardzo dobrze i byle tak do końca
kasiazar
ooo faktycznie a dzielą nas 3 tyg
reklama