reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Witam.
Sporo napisałyście od wczoraj i jakoś przebrnęłam.

Ogólnie wizyta u lekarza udana.Opisze na odpowiednim wątku.

Dziewczyny współczuje siedzenia na tych egzaminach.Pewnie tyłeczek i kręgosłup boli.Trzymam za was kciuki.

Svensonka-ja mam obecnie ten wózeczek S4.Cały komplet.Kupiłam go na allegro.Spacerówkę kupiłam nową,gondole używaną i nowy fotelik+baza do fotelika.Jeszcze torba,wkładka do spacerówki i reszta rzeczy które są potrzebne.Za wszystko zapłaciłam 3tyś.To niedużo bo gdybym chciała to wszystko kupić na w sklepie to jakieś 4tyś by wyszło albo więcej.Te wózki maja gondole po testach i jest przystosowana do jazdy samochodem.Super się sprawdziła na dalekie wyprawy.Naprawdę polecam.A teraz upatrzyłam sobie taki

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds VIBE dla dwójki dzieci dostawa w Polsce 0zł

Siostra kupi w Irlandii lub teściowa w Szkocji bo taniej niż u nas.Jest to nowa firma i nawet na allegro nie ma wózków tej firmy.

Co do truskawek to u nas między 5,5zł-8zł.A czereśnie 7-10zł.Ja już jadłam czereśnie sama kilo zjadłam.A brzucho wyglądał jak na 7miesiac:-).

reklama
Goosiek-Ale tanie te truskawki.Z chęcią kupiłabym i soków zrobiła dla dzieciaczków.A my to w ogóle soki i kompoty lubimy a jeszcze dżem ze śliwek pychotka i wszystko własnej roboty.a najlepsze że to wszystko robi mój mężuś.

Katowice - truskawki 3,50zł tak jak u goosiek :))) Mama dzisiaj zakupiła 10kg i od rana robimy dżemy i kompoty :))) Uwielbiam kompoty domowej roboty! Nawet najlepszy sklepowy sok moze się schowac ;) Jestem w RAJU :D Czereśni jeszcze nie wyczaiłam...

Svensonka - ubranka słodziutkie :) I jak dużo :) My zaczniemy szaleństwo zakupowe jeśli uda się jutro poznać płeć dzieciaczka :) Mam już kilka ubranek takich uniwersalnych, zielonych i żółtych :)

My za wózkami zaczniemy się gdzieś we wrześniu rozglądać... Teraz nie miałabym gdzie go umieścic...

Wypiłam koktajl z truskawek i na to zjadłam gigantyczny kalafior:baffled: a teraz leżę i się ruszyć nie mogę.. taka stara a taka głupia żeby się tak obeżreć....

witam dziewczyny!
mam pytanko do Was dotyczące kupowania ubrań ciążowych. Nie mogę wydać na to dużej sumy więc odpad ami kupowania w "normalnych sklepach" czy macie moze coś godnego polecenia??
jeszcze mieszczę się w część starych rzeczy ale muszę już zaopatrzyć się w coś nowego :)
Dizś byłam w HiM. Kupiłam bluzkę za 20 zł spodnie za 40. Zaczęły się totalne wyprzedaże....

Svensonka, a gdzie mieszkasz na stale?

lasotka jak postawisz w zakladach to pewnie na zlosc bedzie inny wynik :) hehe

Jola1205, dla mnie to tez pierwsza ciaza i tez znosze ja dobrze bez wymiotow itd, gdyby nie brak okresu, wielkie piersi i rosnacy brzuszek.. to czuje sie tak samo jak kiedys :)

Ale tu dzis czeresniowo i truskawkowo.. mam nadzieje, ze w Nowej Soli tez juz piekne i tanie owocki sa to sie objem jak bede za tydzien :)

Dziewczyny z Warszawy jest was tak duzo, ze ja na waszym miejscu pomyslalabym o jakims spotkaniu na zywo :) wiecie.. ploty i porownanie brzuszkow.. ja niestety za daleko jestem (nawet jakbym byla w Polsce) ale tez bym chetnie was "na zywo" poznala :)

reklama
Wypiłam koktajl z truskawek i na to zjadłam gigantyczny kalafior:baffled: a teraz leżę i się ruszyć nie mogę.. taka stara a taka głupia żeby się tak obeżreć....

haha...Gosiek, ja właśnie wsunęlam cały talerz fasolki, poprawiłam czereśniami, potem arbuzem i na koniec kilkoma truskawkami bo właśnie na koktajl sobie szykowałam i tez teraz leże i ledwo żyję :-)

Do góry