reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Tusia, teraz to oni sobie mogą. Ten nowy przepis jest już w ustawie i obowiązuje tak długo, jak długo ustawa nie zostanie zmieniona.
MOPSy powiedziały, że wypłacą, ale to tylko ich dobra wola. Zgodnie z ustawą nie mają już takiego obowiązku. Dodatkowo poinformowały, że zamiast dążyć do zmiany tego zapisu, dołożą więcej starań do prawidłowego informowania kobiet o nowym obowiązku. Czyli jeśli będę czekała do 12 tygodnia, nie mam gwarancji, że becikowe dostanę. Jeśli pójdę w 8, taką gwarancję mam.

tak dokładnie ach oni zawsze utrudnią.
Via witamy .
ach a u mnie zamiast porannych to wieczorne mdłości :baffled:

reklama
Via - witamy wśród Nas :) Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze i bez komplikacji.

Patrycjaa - miło mieć wśród tutejszych mamusiek jakąś równolatkę ;)

Pozdrawiam i życzę przyjemnego (bez wymiotowego) wieczorku!!! :)))

Witam wieczornie wszystkie lisopadówki! Ja dziś cały dzien spędziłam poza domem i jestem padnięta... coraz częściej przychodzi mi na myśl, że test mnie oszukał. Chciałabym zasnąc i obudzic się dopiero w poniedziałek (drugie testowanie). Teraz spadam na kolacyjkę i jakiś filmik. Życzę Wam spokojnej nocy i miłej niedzieli. :happy:

ach a u mnie zamiast porannych to wieczorne mdłości :baffled:

Mnie dopadły dzisiaj w samym środku dnia. Aż się rozpłakałam tak mnie skręcało w środku. Najgorzej, że nie mogłam nic na nie wziąć, bo jak tylko pomyślałam o przełknięciu czegokolwiek, już miałam odruch wymiotny. Jakoś się zmusiłam do herbaty z sokiem malinowym i przeszły. Potem nawet zjedliśmy porządny obiad.

witam wszystkie przyszle mamusie, wlasnie 3dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ;-) przewidywalny termin na 11listopada. Mam wiele obaw o ktorych w czasie naszych 9miesiecy chcialabym z wami omowic mam nadzieje ze moge z wami zostac???

ja w sobote mialam termin @
dzis test i ewidentnie 1 czerwona krecha
co mam myslec?
jak nie jestem wciazy to czemu @ nie przychodzi
ile mozna czekac i czekac?:(
mam taki dlugi cykl wied od przytulasow do dnia @ czekalam tyle dni i co teraz? znowu nic? jutro mija 3 tyg od przytulasow..

reklama
Witam was wszystkie kochane!!! U mnie znowu wczoraj wieczorem pojawilo sie plamienie nie duze ale bylo:-( po nocy wstalam i .-wkladka czysta i od rana tez nic sie nie dzieje oby szybko minelo mi do tego wtorku chciala bym juz byc po wizycie u lekarza zeby wszystko sie wyjasnilo ehhh jeszcze dwa dlugie dni przedemna!!!:-(
24am24 nie wiem za bardzo co tobie powiedziec testy czsem pokazuja falszywy wynik moze zrob jeszcze jeden test trzymam kciuki zeby @ nie przyszla!!!
Yasemeen a ciebie serdecznie witamy!!! Oczywiscie ze mozesz z nami zostac im nas tu wiecej tym wiecej porad, doswiadczen:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry