Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę...i życzę żeby wszystko było dobrze!!! Daj znać.Chyba muszę się z Wami pożegnać,wczoraj plamiłam i pojechałam do szpitala,ciąży na usg nie widać,macica jak przed okresem i zrobiono mi betę.Wyszła bardzo niska,tylko 116 i najprawdopodobniej doszło do samoistnego poronienia na bardzo wczesnym etapie.Teraz mam krwawienie jak miesiączka.Jutro ponowna kontrola.Życzę Wam wszystkim pięknych bobasków w listopadzie.
a ja od rana rycze i bardzo sie boję .
dziewczyny zobaczyłam rano że piersi są jakby mniej nabrzmiałe i zerwałam sie z rykiem,
ale troche pochodziłam i nabrzmienie jest takie jak wcześniej ale z tych nerwów dostałam
biegunki i boli mnie brzuch i teraz nie wiem czy to coś z fasolką czy od nerwów i biegunki.
chyba dostane na głowe z tego strachu.