Odprowadziłam małego do przedszkola poszłam po świeze bułeczki zrobiłam sobie super śniadanko i zasiadłam do laptopa. Dziś mam ostatni dzień L4 a po weekendzie do pracy. Cieszę się nawet bo szczerze sobie odpoczęłam. Za 1,5miesiąca jedziemy nad morze
Potem planuje wrócić do pracy na 2 tyg i oże wezmę L4 tydzień albo dwa i będę od wrzesnia juz na zwolnieniu albo chodziła do pracy w kratkę zobaczymy
mama2010 - Cieszę się, ze wyniki są bardzo dobre i z dzidzia wszystko ok. Wierzyłam w to!!!gratulacje córeczki!!! Widzę, ze ufasz lekarzowi, ze się nie pomylił. Ja tez się dowiedziałam płci ale narazie nie chce mi się wierzyć że to prawda....Dlatego narazie jeszcze nie mówię do brzuszka jako już ta jedna określona płeć. Poczekam co mi lekarz powie na usg 10.06 a potem prenatalnym 25.06. i jak ten lekarz powie to co mój to uwierzę, ze tak jest
Paulinka - mój Kamilek pamiętam, ze strasznie ruszał się w brzuszku i kopał także kazdego dnia wiedziałam, ze z nim ok bo dawał mi znać...ale po porodzie i do teraz jest ciagle żywym dzieckiem
Nie ukrywam, że przy Kamilku miałam nie przespane noce bo jadł mi z cyca co 40 min A tak propo z jakiego jesteś miasta???Bo ja z Zabrza
Ja narazie czuję czasami coś tam w brzuszku że się przesunęło ale sporadycznie ale napewno juz niedługo będą porządne kopniaki