reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Hej dziewczyny czytam was caly czas duzo piszecie :tak: codziennie musze nadrabiac zaleglosci ;-) Piszecie ze czujecie ruchy dzieci super gratuluje :) Ja jutro ide na usg. nareszcie sie doczekalam i zobacze moje malenswo. Nasz synek tez idzie z nami, tak sie cieszy ze zasnac nie mogl :-) Pozdrawiam i zycze milej nocki

Ja wpadlam na chwilke, a jak zwykle sie zaczytalam.. boli mnie glowka to tylko powiem.. ze bardzo sie ciesze mama2010 (jak my wszystkie zreszta) mialam przeczucie ze bedzie dobrze i mowilam mojemu D ze mi przykro ze sie tak kilka dziewczyn z naszego forum denerwuje wynikami, ale ze na pewno bedzie dobrze :) gratuluje dziewczynki, macie juz imie? :)

Dobranoc listopadowki i maluchy w brzuszkach ;)

Dzień dobry :-)

mama2010 kochana jak się cieszę :-) ciśnie się na usta "A NIE MÓWIŁAM" !!! Najważniejsze że potwierdziło się to że dzidziusiowi trzeba ufać, bo urodzi się zdrowy i piękny !
Gratuluję również córuni :-) :-) :-) pochwal się jak już imię wybierzecie.

modlisia cudnie że krwiak się wchłonął! :-D a że dzidzia uparta to już nic nie poradzisz ;-) musisz uzbroć się w cierpliwość i może uda się podglądnąć następnym razem.
Mój lekarz twierdzi to samo że można rozpoznać dopero od 16tc, bo wcześniej to nawet pod mikroskopem tych narządów nie widać. Jest świetnym lekarzem i do tego specjalistą ultrasonologiem.

Paulinka
jak dzidzia rozłoży nóżki to na pewno będzie już widać.

Lecę przeczytać co u Was jeszcze słychać bo akurat otworzyłam na stronie gdzie były dwie cudowne wiadomości więc chciałam szybko odpisać.

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco mimo że za oknem burza ;-) miłego dnia!

Witam dziewczynki :-)

ja właśnie wybieram się do pracy i wyglądam jak zombie :-) wróciłam do domu prawie o pierwszej bo z jednej imprezy poszłam na drugą :-)
ale to niesamowite jest być jedną z dwóch trzeźwych osób na całej imprezie jak wszyscy pijani, że hej ... w pewnym momencie 3 podpitych szefów stało nademną i mnie wypytywali o to kiedy rodzę i gdzie i opowiadali o swoich zonach ... masakra :-)
teraz przynajmniej pośmieję się z kolegów bo na pewno będą mieli kaca, że hej :-)

to teraz lecę się ubierać i biegnę ... szkoda, że pogoda na weekend tak nam się znowu psuje :-( niefajnie trochę ...

Mama2010, modlisia cieszę się,że u Was i Waszych kruszynek wszystko ok:):):):):)

Ja mam usg dopiero 24.05 a już mi się dłuży i zaczynają mi się wkręcać dziwne filmy czy z dzidzią wszystko ok :confused: ale to chyba właśnie syndrom zbliżającej się wizyty.... Ale jak tak czytam, że niektóre z Was już czują już ruchy dzidzi a ja nie to zaczynam się martwić dlaczego :/ wiem wiem, że może jeszcze za wcześnie ale wiecie jak to jest jak sobie jakiś film wkręcimy:-(

Ale zasunęłam smutasa od rana ehhh ale pewnie ta pogoda też się przyczynia do mojego nastroju :dry: Zrobię sobie kakao może mi się troszkę humor poprawi no i poczytam co wczoraj jeszcze naskrobałyście;-)

Goosiek niczym się nie martw...na ruchy masz czas do 20tc.
A z dzidzią jest na pewno wszystko ok. Jesteś kolejną która ma termin na 24.05...co WY się zmówiłyście ???

KasiaB mam to samo....jedyna niepijąca na imprezach jestem :-D ale za to rano jedyna nadająca się do życia ;-)

hej w ponury,deszczowy poranek:-)
na wczorajszy basen skusiliśmy się, ofkors:tak:

Gosiek...nei smutaj się,w pierwszej ciąży ruchy poczułam tak ok 17/18 tc...ponoć w drugiej czuje się je znacznie wcześniej
także spokojnie...masz jeszcze chwilkę:tak:

mamcia...super,że synio idzie z Wami:-), ja dalej nie mam odwagi powiedzieć Mikowi, tj....odwagę mam....ale...jakoś nie chciałabym,żeby jeszcze wszyscy wiedzieli, a to jest mała papla....;-)

hej dziewczyny

ja mam wizytę na 20 maja wiec się trochę wyłamuję. Ciekawa jestem czy już lekarz określi płeć. Zobaczymy może akurat. Już bym chciała rozpocząć zakupy. Kupiłam sobie sukienkę na komunie przez allegro no i przyszła i strasznie mi się nie podoba i teraz nie mam w co się ubrać. Wczoraj złaziłam sklepy i wszyscy cos sobie kupili tylko nie ja.

reklama
Odprowadziłam małego do przedszkola poszłam po świeze bułeczki zrobiłam sobie super śniadanko i zasiadłam do laptopa. Dziś mam ostatni dzień L4 a po weekendzie do pracy. Cieszę się nawet bo szczerze sobie odpoczęłam. Za 1,5miesiąca jedziemy nad morze :) Potem planuje wrócić do pracy na 2 tyg i oże wezmę L4 tydzień albo dwa i będę od wrzesnia juz na zwolnieniu albo chodziła do pracy w kratkę zobaczymy :)

mama2010 - Cieszę się, ze wyniki są bardzo dobre i z dzidzia wszystko ok. Wierzyłam w to!!!gratulacje córeczki!!! Widzę, ze ufasz lekarzowi, ze się nie pomylił. Ja tez się dowiedziałam płci ale narazie nie chce mi się wierzyć że to prawda....Dlatego narazie jeszcze nie mówię do brzuszka jako już ta jedna określona płeć. Poczekam co mi lekarz powie na usg 10.06 a potem prenatalnym 25.06. i jak ten lekarz powie to co mój to uwierzę, ze tak jest :)

Paulinka - mój Kamilek pamiętam, ze strasznie ruszał się w brzuszku i kopał także kazdego dnia wiedziałam, ze z nim ok bo dawał mi znać...ale po porodzie i do teraz jest ciagle żywym dzieckiem ;) Nie ukrywam, że przy Kamilku miałam nie przespane noce bo jadł mi z cyca co 40 min A tak propo z jakiego jesteś miasta???Bo ja z Zabrza

Ja narazie czuję czasami coś tam w brzuszku że się przesunęło ale sporadycznie ale napewno juz niedługo będą porządne kopniaki :)

Do góry