reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Asia mój już od jakiegoś czasu je jabłko gryząc go samymi dziąsłami. Takie ma twarde ze też myślałam za pierwszym razem że to zęby, ale niestety nie.
Wiecie co? Krzyś już nie chce jeść mojego mleczka...:-( Jadł 3 razy na dobe poźniej 2 a teraz w dzień już w ogóle nie chce - tylko raz w nocy trochce poglimie:-(
Smutno mi bo chciałam karmić conajmniej do roku bo i tak siedzę w domu:-( Wiedziałam że mi będzie ciężko, ale nie myślałam ze aż tak:-( Muszę się jakoś do tego przyzwyczaić. Szkoda tylko bo nadal mam pokarm...

U nas dziś piękna pogoda.Wyjdziemy pewnie do ogrodu jak rosa opadnie.

reklama
Mój ogląda mecz...oszaleć mozna:-(.

Zrobiliśmy dziś beton na domku:-) W ostatnim tygodniu sierpnia przychodzi ekipa do dachu:tak: Ale się cieszę

MonikaO no niestety czasem to dzidzie decydują kiedy stop cyckom, moja nie chciała w kwietniu i niewime czy choroba (miała bakterię ecoli) czy po prostu, wykręcała się i koniec, dałam spokój bo po co dziecko męczyć, ale doła miałam niesamowitego, zastąpiłam tuleniem podczas karmienia butelką... z czasem przeszło.... taka kolej o cóż.
gratuluję postępów w budowie i wiesz,.... mój też mecz ogląda :D

Oj pusto tu pusto...
Monika przykro, że mały nie chce już cyca., ale z drugiej strony nie będziesz miała problemu z odstawieniem.

Ja byłam dziś na usg. Mała ma się dobrze. Robiłam też test obciążenia glukozą ( troche podwyższony wynik, więć trzeba będzie powtórzyć). W pierwszej ciąży też powtarzałam, ale z powodu niskiego poziomu glukozy, więc troszke mnie to dziwi. Znów trzeba będzie pić ten syf. Grrryyy... Najważniejsze, że mała jest zdrowa.

Cześć , rzeczywiście pusto, nie było mnie 2 dni, byliśmy na wsi, ale była frajda! Szwagier hoduje króliczki rasowe i były takie slodkie malutkie, oprócz tego kotka się okociła i Damianek nauczył sie z tego wrazenia pokazywać paluszkiem wskazującym, pokazywał na kotki i wołał bi-bi :-) ale to było słodkie. Mój słomiany wdowiec rzucił się na nas po tych 2 dniach i nie odstępuje Damianka na krok, a ja wreszcie mam chwile dla siebie
MonikaO -zazdroszcze, może kiedyś też się wybudujemy.. ech :-) Mecz ..zaraz też będzie oglądał swoją ukochaną Barce

Trusia a co Ty tak rzadko zaglądasz:-(?Jak tam Wiki?

Asia super ze z małą wszystko dobrze:-).Oj glukoza...okropieństwo:-(. Ja na szczęście nie musiałam powtarzać. A miałam Cie już kiedyś pytać czy macie już imię dla córeczki;-)?

Agrafka fajnie ze juz jesteś:tak:!Brawo dla Damianka:-)!!!

Czy którejś maleństwo mówi przez sen? Ja latam jak zwariowana ciągle bo myślę, że już wstał a on sobie rozmawia przez sen "a bła bła, bejbu" "bibi babo"
85asia -boże pamietam ten smak..ble..współczuje :*

MonikaO rzadko? staram się ale czasem jak obczytam to ni odpiszę bo mała wzywa,a od wczoraj jeździ na tyłku po panelach wię już wogóle kable okrusszki itp to jej cel
Agrafka hehe fajnie że si stęsknił
85asia glukoza blee

no i koniec klikania...

reklama
agrafka mój na szczęście nie mówi ale udaje ze płacze bo płaczem tego nazwać nie można:-DTeż jak głupia latam do łóżeczka, aż w końcu nie daje rady i biorę go do nas do łóżka...tak jest co noc.Dzis wstawałam 5 razy i za piątym wzięłam go do nas (około 2 godz.)

No wiem Trusia jak to jest. Czasem nie można skończyć posta pisać:-DAle dobrze że jesteś:-)

Do góry