reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

U nas ząbkowanie w toku :) 2 dolne jedynki już pięknie się wychyliły i lewa, górna jedynka zaczyna się wyłaniać :)
Maciuś siedzi już ładnie i już od dwóch dni sam wstaje w łóżeczku ale raczkować nie chce :)

lasotka - mi i pediatra i znajomy ortopeda powiedzieli, że w naszym klimacie wit D3 dawać do roku.
daissy - fajnie dziś wyglądają Twoje suwaczki :) 7 miesięcy na jednym i 7 tygodni na drugim :D
emi - witaj w naszym gronie :)

reklama
wow, daissy, dopiero zauważyłam.
Gratulować. Jak się czujesz?

eh, mam wrażenie, że to forum padło. Trudno.
Miło było, trzymajcie się dziewczyny.
Powodzenia.
papa!

Ostatnia edycja:
Właśnie podczytałam Listopad 2011, szkoda że jednak tu jest całkiem cisza, pamiętacie jak bardzo pomagały nam posty innych miesięcy? Można było uciszyć złe myśli i się uspokoić, czasami można by było tu się odezwać, jak myślicie?
Moja niunia własnie zrzuciła wszystkie zabawki i czeka jak mamusia podniesie żeby znowu je z hukiem zrzucić na podłogę, ostatnio to jej najlepsza zabawa. Oczywiście pielucha i skarpetki nadal hit

Po wielu miesiąca nieobecności... znów pojawiam się.. wiele się wydarzyło wspaniałych rzeczy... ślub, chrzciny naszej córeczki a teraz znów planujemy następne dziecko... starania w toku...
daissy... jesteś dzielna... ale wiem że drugie dziecko tak wcześnie to też i plusy dlatego gratuluję i trzymam kciuki

nasze maleństwo śpi, i jest to najcudowniejszy widok na ziemi!!!
pozdrawiam wszystkie mamy listopadowe

Hej dziewczyny jestem grudniówką 2010, choć z dzieckiem listopadowym :) Po narodzinach dziecka często podczytywałam co u was, bo same wiecie ile na początku robi tydzień, dwa czy miesiąc różnicy między dziećmi.

Wątek nawet na kilkanaście dni zamarł.

Nadal jestem ciekawa jak rozwijają się wasze dzieciaczki dlatego podpytałam dziewczyny z mojego wątku i chciałabym oficjalnie Was zaprosić na nasz wątek :-)

Bedzie nam strasznie miło, a i "świeża krew" nam się przyda ;-)

Daissy_ gratuluję!
monaadamus trzymam kciuki i też po cichu będę czekać na radosną nowinę :)

reklama
Do góry