reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

No to ja jestem jakaś dziwna, bo te Sleep and Play muszę wymieniać co 2 godziny....ale może dlatego że Leoś strasznie dużo pije, i dlatego tak siusia?
Nie wiem :/
ewunia witaj, widzę że coraz więcej dzieciaczków urodzonych 5.11.2010 :D

reklama
Violett - zamarło niestety a przecież ty też znikłaś stąd na długi moment bo nic tu nie pisałaś a wcześniej to w dzień tyle postów produkowałaś

ja nadal mam problemy z udzielaniem się ... jak nie zajmuję się Młodym yo urządzaniem mieszkania i tak mi schodzi, ale liczę że za 3 tygodnie uda się przeprowadzić i będę częściej

Misio już drugi dzień obudził się ze spuchniętym oczkiem - tym od tej strony, na której śpi. W ciągu dnia opuchlizna dosyć szybko schodzi. Czy zdarzyło się Wam może coś takiego? Możecie coś doradzić? Pediatra sugeruje czekać na rozwój wydarzeń...

Jeśli pediatra widział i tak powiedział, to ja mogę tylko doradzic to samo co lekarz.
Mojemu synkowi ze dwa razy spuchło oczko w ciągu dnia, ale przemywałam solą fizjologiczną i schodziło.

Ostatnia edycja:
Ha a my dopiero co wstaliśmy :)
Ostatnio Leonard zrobił się małym śpioszkiem, zaczął spać w dzień.
A ja nadrabiam zaległości, i szukam i obrabiam zdjęcia małego, bo z tych 2,5 miesiąca się nazbierało dość sporo do wywołania :-D

A mnie męczy przeziębienie, śnieg u nas sypie tak jakby chciał nadrobić te dwa tygodnie kiedy go nie było ;-) Leoś ostatnio za to stał się rannym ptaszkiem i budzi się najpóźniej o siódmej ;-) Dziś mam dzień z deską do prasowania - fascynujące zajęcie, włączę sobie grę na ps3 co by nie usnąć przy tym :-)

U nas to samo ze spaniem. Mój synuś śpi grzecznie do 6, a potem wstępuje w niego mały diabełek. Jak mi się uda go ululać to jeszcze do 7-8 pośpimy, ale czasami nic z tego i wszyscy troje musimy prowadzic ambitne rozmowy z nocną lampką. Potem mąż do pracy, ja już nie mogę zasnąć, a najmłodszy o 8 już szuka sobie miejsca gdzie by tu kimnąć.

Dziś mam dzień z deską do prasowania - fascynujące zajęcie, włączę sobie grę na ps3 co by nie usnąć przy tym :-)
w jaką grę dasz radę grać prasując przy tym? Ja nienawidzę prasowania ale tylko TV lub jakimś filmem się ratuję przy tym,bo wiadomo,że ręce zajęte...ale może przy gierce by mi się lepiej prasowało ;-)

reklama
A mnie męczy przeziębienie, śnieg u nas sypie tak jakby chciał nadrobić te dwa tygodnie kiedy go nie było ;-) Leoś ostatnio za to stał się rannym ptaszkiem i budzi się najpóźniej o siódmej ;-) Dziś mam dzień z deską do prasowania - fascynujące zajęcie, włączę sobie grę na ps3 co by nie usnąć przy tym :-)

Kobito ja nie mam czasu na prasowanie a co dopiero na granie w gry :D:D
Poza tym Leoś wyrósł z połowy rzeczy, więc jutro buszuję sklepy w poszukiwaniu ubranek w rozmiarze...hmmm...68?

Do góry