reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Hej dziewczynki :*

Jej ile czasu mnie tutaj nie bylo :)
Widze ze nowe mamusie sa :) Fajnie :)

U nas wszystko ok, malutka super, spi ladnie cale noce wiec ja tez sie wysypiam. W dzien malo spi, wiecej ma aktywnosci ale nie narzekamy. Czytam jej spiewam, masuje, troche nosze zwiedzajac dom, bawimy sie zabawkami i takie duperele :)

Mam nadzieje ze u was wszystko tez ok:) i ze wasze maluszki maja sie dobrze :)

reklama
U nas obecnie Pampers Sleep and Play rozmiar 3, ale trzeba będzie przejść na 4 chyba...
Chusteczki cały czas niezmiennie Bambino, bo one nam najbardziej pasują.
Amerie-jak się właśnie sprawdzają te pieluszki Pampers Sleep and Play,bo ja używam Premium Care,a może te są lepsze ???
Jakaś różnica jest w nich ???

Amerie-jak się właśnie sprawdzają te pieluszki Pampers Sleep and Play,bo ja używam Premium Care,a może te są lepsze ???
Jakaś różnica jest w nich ???

Wiesz co ciężko mi ocenić, mam wrażenie że są mało chłonne, albo po prostu Leoś bardziej sika, w każdym razie zmieniam pampka co 2 godziny. Co nie zmienia faktu że są zapachowe i pachną jak guma go żucia :tak: na początku mi się to podobało, teraz troszkę mniej bo nie czuję kiedy poszła kupa, bo ten zapach jest bardzo intensywny. Przedtem miałam Permium Care, ale jak jeszcze byłam w szpitalu to mój mąż kupił właśnie te Sleep and Play 3....i są chyba mniejsze od Premium Care.

Wow :szok:. To ile waży i mierzy Twój synek?

Anbar mierzy 57 cm, a ostatnio jak był ważony w przychodni to ważył 5300, ale nie pamiętam kiedy to było, a w domu mi pokazało wczoraj 6100, ale w pieluszce i ubranku. Wiem że 4 są bodajże od 9 kg, ale jemu strasznie ten pampers wrzyna się w udka i brzuszek, a luźniej już się zapiąć nie da, bo siuśki wylatują każdą stroną.

Anbar mierzy 57 cm, a ostatnio jak był ważony w przychodni to ważył 5300, ale nie pamiętam kiedy to było, a w domu mi pokazało wczoraj 6100, ale w pieluszce i ubranku. Wiem że 4 są bodajże od 9 kg, ale jemu strasznie ten pampers wrzyna się w udka i brzuszek, a luźniej już się zapiąć nie da, bo siuśki wylatują każdą stroną.

To może przerzuć się na Active Baby? Są super chłonne, mój synek w 3 daje radę całą noc, chociaż nad ranem taka pieluszka dobrze wazy.
4 są chyba od 7 kg, ale są dość szerokie - noszą je dzieci roczne i starsze. Poza tym nie wiem jak ze Sleep and Play, może są mniejsze, ale 3 Active Baby jeszcze do niedawna sięgały mojemu synkowi do połowy pleców. Dopiero od tygodnia może są jak majteczki, pod linią pępka. Ale mój synek ma 66 cm.

To może przerzuć się na Active Baby? Są super chłonne, mój synek w 3 daje radę całą noc, chociaż nad ranem taka pieluszka dobrze wazy.
4 są chyba od 7 kg, ale są dość szerokie - noszą je dzieci roczne i starsze. Poza tym nie wiem jak ze Sleep and Play, może są mniejsze, ale 3 Active Baby jeszcze do niedawna sięgały mojemu synkowi do połowy pleców. Dopiero od tygodnia może są jak majteczki, pod linią pępka. Ale mój synek ma 66 cm.

Chyba te Sleep and Play są mniejsze, bo dostaliśmy kiedyś Huggisy w prezencie, rozmiar 2 i są praktycznie takie same jak tamte 3.
W takim razie spróbujemy te Activ Baby, bo strasznie często małego przebieram ostatnio....

reklama
Do góry