reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

edytka-szczerze współczuję;/
Mi teściowa kupiła opaskę na 'odstające' uszko synka, mimo,że głośno powiedziałam, ze nie będe mu zakładać opasek...bo nie lubi:p

reklama
mysiunia - fajnie, że jesteś - witaj :-)

edytka - współczuję tekstu...

Wiecie co, przez tą odwilż się tak wiosennie zrobiło, mogłoby już tak zostać... A nie, że zejdzie cały śnieg a potem w kwietniu jeszcze będzie sypać...

Dziewczyny, czy jak bierzecie pigułki antykoncepcyjne to bierzecie też asecurele albo jakiś lek tego typu? l

dziekuje za przyjecie mnie do waszego grona..hym..jak wstawic suwaczek:eek:aha moj synak ma na imie wojtus i przy szczepieniu dowiedzialam sie ze wazy juz 5500g:-D efinka moj przyszly maz ma na imie adrian jak twoj synek;-)

Ostatnia edycja:
mysiunia-mam nadzieję ,że dobry facet z Twojego męża ;-)

holly-właśnie się zastanawiam nad tą asecurellą,bo to chyba jakaś nowość i jakoś od niedawna o niej wiem-z reklamy tv tylko ;-)Wiesz coś więcej na ten temat???
Ja to już się chyba pogubię z tymi pigułkami-cilest,skrzypovitę 2x1,fosanic-na zrzucanie kg ;) ... więcej niż w ciąży :-D

co do antykoncepcji, wybralam zastrzyk raz na 3 miesiace..ale przeczytalam na forum ze ten zastrzyk zle reaguje wiekszosc kobiet..ja wzielam dopiero 3 dni temu pierwsza dawke, a wczesniej bralam tez cilest i bylam zadowolona procz skutku ubocznego jakim bylo bolesnosc piersi

Ja to już się chyba pogubię z tymi pigułkami-cilest,skrzypovitę 2x1,fosanic-na zrzucanie kg ;) ... więcej niż w ciąży :-D

Efinka ja siebie z ostatniego okresu ciąży chyba nigdy nie pobiję(mam nadzieję) - łącznie 28 tabletek dziennie i 3 zawiesiny do wypicia :no: a teraz to nawet witamin mi się nie chce łykać, a włosy z głowy lecą że szok....jak odkurzam to wszędzie włosy, a sitko z wanny zatyka się po 1 myciu głowy.

mysiunia welcome i rozgość się :tak:

Amerie-a bierzesz coś na włosy teraz,jakieś witaminki ??
Ja odrazu zaczełąm brać by właśnie uniknąć utraty włosów...
Już kiedyś po odchudzaniu mi zleciało "kupe" i nie chcę powtórki z rozrywki...niemile wspominam lekkie "prześwity" na czubku głowy :szok:

reklama
Efinka ja siebie z ostatniego okresu ciąży chyba nigdy nie pobiję(mam nadzieję) - łącznie 28 tabletek dziennie i 3 zawiesiny do wypicia
Tez miałam taki okres w swoim życiu (chora na TB),ze łykałam podobne ilości tabletek dziennie. Oj biedna wtedy była wątroba ma,oj biedna...

Do góry