reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

ale naskrobalyscie, oczywiscie jestem za zamknieta grupa

witam wszystkich! za nami tragiczny wczorajszy dzien, tragiczn anoc dopiero dzisiaj w poludnie sie polepszylo jak przyszla DUUUUZa kupa :-)

wczoraj do 14 Amanda spala po 15 minut i krzyk co chwila.. to samo w nocy, nadluzej przespala za jednym razem poltorej godz. jak jadla co chwila wypluwala smoczka i krzyk :( az m isie serce rozrywalo tak przerazliwie krzyczala w nocy. ale dzisiaj od popoludnia znowu jest takim jak zawsze Kurczaczkiem :) spie i je :-D i nie ma co sie dziwic musi teraz odespac ta zeszla nocke

aha i nie wiem jak na Wasze dzieciaczki dzialaja buraki, ale u nas drugi raz sie to powtorzylo! przed wczoraj mielismy barszcz czerwony a wczorajszy dzien przechlapany..

holly
wspolczuje sytuacji z tesciami! ja to jestem tak zadowolona ze mieszkamy w uk a tesciowie w pl i widze ich tylko ze dwa razy do roku :-D ja teraz tesciowa byla na tydzien to szkoda gadac jak mnie denerwowala.. wiadomo ze to moj dom i chce wedlug wlasnych zasad i jej powiedzialam ze my robimy jedno danie codziennie bo dwoch nie zjedlibysmy i tak tylko we dwojke, a ona oczywiscie gotowala po 3.. i jednego dnia musialam caly gar zupy wyrzucic wrr jak mnie wkurza takie marnowanie! a przeciez z nieba kasa nam nie kapie!

joasia a nie mowilam zebys sie starala wysypiac przed porodem! ;) moja corcia w ciazy byla zawsze aktywna kolo polnocy i teraz jest to samo w dzien spi, w nocy czuwa. staraj sie chociaz klasc na chwilke wtedy jak Malutka spi! nawet krotkie lezenie zregeneruje Ci sily!

joas gratuluje :) jestes wzorem dla wszystkich matek! ja mialam troche wyrzuty sumienia ze tracilam wczoraj cierpliwosc jak Amanda marudzila :(

lece sie chyba zdrzemnac, bo dzisiaj T. wstaje do Malutkiej w nocy ale oczywsice ja musze go obudzic ;) bo on w ogole nie slyszy jak ona marudzi, czy u Was jest podobnie? T. ma tak mocny sen ze nic go nie budzi;....

reklama
Zaproszenia powysyłane :-)

Też nie chcę żeby to forum upadło, dlatego mam podobne zdanie jak Amerie - tam o jakichś takich bardziej intymnych sprawach ( ja np. o teściach ;-) i moim R.) a tu normalne klimaty. Ja na pewno też tylko tam będę już wrzucać zdjęcia - te stąd w większości zostaną choć fotki z wanny przerzucę tam :-)

Dziewczyny, zerknijcie sobie na dział grupy (obok napisu forum), tam jest grupa "listopadóweczki"... a w niej dziewczyny z naszego forum. Ja nic o tym nie wiedziałam a Wy? Grupa jest zamknięta, jak się wejdzie to widać tylko awatary członkiń...

Mhy nie wiedziałam o czymś takim, szkoda widocznie nie mają do nas zaufania.
Jeśli będzie można to ja też poproszę o zaproszenie do grupy utworzonej przez holly101, ja mam niestety przykre doświadczenie z "nasz bocian" dlatego jestem mało wylewna na forum.

Holly - dziękuję za zaproszenie oczywiście potwierdziłam ale gdzie teraz mam wchodzić bo nie widzę tej grupy????

Dziękuję za zaproszenie :-)

Słuchajcie, nie wiem czy taki temat już był, jeśli tak to przepraszam, ale nie mogłam znaleźć szukajką - wiecie może jak to jest z języczkiem u niemowlęcia - mój dzięcioł nie potrafi wyciągnąć języka porządnie - robi mu się z niego takie serduszko jakby. Nie bardzo chcę jechać z nim teraz do pediatry bo mam daleko a jest okrutnie zimno i boję się, coby się nie przeziębił. Czy powinnam się tym bardzo martwić? To się jakoś koryguje? W jakim wieku?

reklama
Do góry