reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

A nam nikt nic nie mówił o USG bioderek, ale chcemy zrobić.

W książeczce zdrowia dziecka powinno być zapisane na stronie 12 badanie noworodka w dniu wypisu ze szpitala i tam jest punkt
* wrodzona dysplazja stawów biodrowych i ja mam wpisane zalecane usg w 4-6 tyg. życia i też tak robiliśmy koszt 70 zł trwa to zaledwie 5 min. (samo badanie)

reklama
Strasznie bym chciała ale problem w tym, że do wiosny będziemy mieć fatalną sytuację finansową i po prostu nie mamy możliwości się wyprowadzić :(

amerie- jak byś o moim pisała :-( identyko. na raczkach śpi królewicz, w lożeczku sen jak na lekarstwo.
holly- ja również jestem za zamknietym forum
buzuinia- ja bym podpowiedziała "po co?po to żeby sie pan pytał" jakby z dzieckiem było cos nie tak to dopiero świeciłby oczami.

Dziewczyny, zerknijcie sobie na dział grupy (obok napisu forum), tam jest grupa "listopadóweczki"... a w niej dziewczyny z naszego forum. Ja nic o tym nie wiedziałam a Wy? Grupa jest zamknięta, jak się wejdzie to widać tylko awatary członkiń...

Wiesz Holly, grupę można stworzyć, ale nie każdemu wysłać zaproszenie, taka jest idea grupy zamkniętej........ więc sprawa jest raczej jasna z "tamtą" grupą.
Jeśli się nie mylę tylko opiekun grupy może wysyłać zaproszenie, czyli nie musisz mieć zgody wszystkich dziewczyn z naszego forum, jeśli ktoś się nie zgadza na grupę zamkniętą to po prostu nie będzie należał do grupy, bo nie wyraża chęci w niej uczestniczyć.....takie jest moje zdanie, ja jestem za utworzeniem nowej np. Listopad 2010 i tyle...

Wiem, wiem :-) Po prostu się zdziwiłam, że już mają dziewczyny takie coś - myślałam, że nie ma jakichś podziałów na forum. No nic, w takim razie zakładam grupę Listopad 2010 :-)

Ja też jestem jak najbardziej za taką grupą i jeśli tylko ona powstanie to poproszę o zaproszenie.
My na razie uczymy się małej. W nocy nam nie śpi,prawie całe dnie przesypia. Mam nadzieje,że to się wkrótce unormuje,bo długo tak nie pociągnę,tym bardziej,że mam problem z zaśnięciem w ciągu dnia.

Witajcie dziewczyny!
Wpadam jak po ogień.
Przede wszystkim wielkie gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom. Jeśli pojawiły się nowe mamy na forum, to witam serdecznie.
Wybaczcie, wiedziałam, ze po urodzeniu nie będę miała czasu na forum tak dużo jak przed.
Arturo jest cudowny, chociaż jeszcze żółty. 12 dni w szpitalu dało mi w kość, jakoś nie poczułam żebym wypoczęła... Mój Arti dawał mi spać, gorzej z innymi dziećmi ;-). Za to była podręcznym poradnikiem dla wielu mam :-D
Jeśli chodzi o grupę zamkniętą, to mim zdaniem grupa szczególnego wzajemnego zaufania. Nie wystarczy chcieć do niej należeć. Takie mam doświadczenie z innych podforów.
Swój poród opisze wkrótce, ale właśnie Arturo nie woła ;-) Będę go kąpała, bo mężuś i Marcin poszli na mecz. Grają w jednej drużynie :-)
Przepraszam nie nadrobię nic a nic, nie mam kiedy, mam nadzieję, ze zrozumiecie. Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.

reklama
Super Joaś, że się odezwałaś :-) Ucałuj Arturka i wpadaj jak będziesz miała chwilkę!

Grupa założona, piszcie do mnie to powysyłam zaproszenia, na razie zaprosiłam te dziewczyny, które zgłosiły chęć. Grupa to Listopad 2010 - tak dla niepoznaki ;-)

Do góry