malaanka Amanda tez dwa razy sie obudzila z przygietym uszkiem, ale to bylo na poczatku, wtedy tez glownie spala caly czas tka jak sie ja polozylo, teraz kreci glowa podczas snu na wszystkei storny i juz to sie nie powtarza

pozatym myslelismy ze ma tendencje do spania na jednym boku ale teraz to sie zmienilo, spi jaj jej popadnie

i u nas te jest ten sam okres

ciagle marudzenie.. i ciagle na reku..
co do karmienia piersia to ja chyba glownie z tego powodu mialam baby bluesa.. tak bardzo chcialam karmic piersia i ciagle rozpaczalam ze nie moge tego robic, ze jestem zla matka bo podaje mm

teraz juz mi przeszlo

wiem ze nie ma co sie katowac wtedy, tak jak w moim przypadku porobily sie rany i leciala krew, tylko karmic tak jak sie da i tyle ile mozna.. od wygojenia sie sutkow caly czas nakladalam kapturki, ale 2 dni temu chcialam sprobowac jak to bedzie bez kapturkow

i sie zaczelo od poczatku.. co prawda nie zrobily mi sie tak szybko ranki ale sutki bardzo bola.. wiec od teraz bez kapturkow ani rusz!
mimo ze moje dziecko dostaje glownie mm to przystawiam ja do piersi tyle ile chce

wole dac jej pociumkac cycka i poprzytulac sie do uspienia niz dawac smoczka
a ja mam teraz inny problem, dosyc wstydliwy

a mianowicie nie trzymam moczu.. dopiero to 'odkrylam' jak przestalam krwawic i przestalam nosic podpaske,, ech w pon ide do lekarza.. ale jakies rady moze dziewczyny??