reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Wczoraj zrobilam po raz pierwszy test, wiedzialam ze jest jeszcze za wczesnie, pare dni przed okresem ale nie moglam sie juz doczekac...no i jak do przewidzenia nic nie wyszlo:(...ale na razie sie nie martwie, jeszcze jest czas...tylko strasznie niecierpliwa jestem:sorry: pozdrawiam

reklama
Lila ja tez mieszkam za granica i przynajmniej przez najblizsze lata tak zostanie...na starosc nigdy nie wiadomo.:-) A gdzie jesli mozna spytac...ja w NL
My wlasnie jemy owocki z malenstwem...po czym wiekszosc laduje na podlodze:laugh2:

Witam w ten piękny dzień:)
To widzę, że większość dziewczyn mieszka za granicą.

MajaFala wydaję mi się, że test był zrobiony za wcześnie dlatego ni trać nadziei:)

Lila a jak się ogólnie czujesz? kiedy wybierasz się do lekarza?

W Holandii mieszka jeszcze tesciowa, moj maz mial 12 lat jak przeprowadzili sie tutaj. Ale ona mieszka na polnocy, a my bardziej w srodku. Radzilismy sobie sami, a wlasciwie sama;), moj m nie za bardzo na poczatku mial co robic, poniewaz przez 8 mc karmilam piersia, dlatego wlasciwie tylko ja wstawalam w nocy. Ale jakos wszystko samo przyszlo. Nie moge narzekac, chociaz czasu czasami brakuje. Pracuje tez na pol etatu. Ja pierwsza wizyte mialam u poloznej, bo do ginekologa sie tutaj nie choci jak ciaza nie jest zagrozona, mialam okolo 8 tygodnia...pierwsze echo 20 tydzien:):)...pozdrawiam serdecznie

Lila 6 tydzień to nie za późno, wcześniej i tak nic nie widać za bardzo. W 6 tyg serduszko już powinno bić:)
Ja byłam pierwszy raz u gin w 5 tyg ale niestety niczego się nie dowiedziałam bo było za wcześnie.

MajaFala a jak się Twoja ma na imię? pewnie kochaniutka jest:) tak szybko zdecydowaliście się na rodzeństwo dla niej? ale w sumie z drugiej strony na co czekać, dzieci będą sie ładnie razem wychowywać:)

reklama
Do góry