reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

witam i ja o poranku, jeśli tak można nazwać godzinę 9 rano :-)

ja tam sie nie biorę za nic, żeby porodu nie wywoływać. niech wszystko idzie naturalnym trybem. jakby co to 23.11 mam byc już w szpitalu. wtedy najwyżej będą wywoływać lub zrobią cc.

mój mąż też nie ma oporów przed przytulankami. ale nie wiem kiedy do nich dojdzie bo ostatnio mamy napiętą atmosferę w domciu.

mam nadzieję, że u Holly wszystko jest w porządku.
pozdrawiam.

reklama
Hej ho :-)

Obroniłam się! :-) Teraz lecę jeszcze na jakieś zakupy, potem będę nadrabiać zaległości forumowe z wczoraj. Ciekawe co u Holly i u Ixi - miała wrzucić fotkę i nic, ale pewnie biedna jest zajęta teraz tak, że nawet nie ma chwili czasu, żeby włączyć komputer ;-).

lile - GRATULACJE!!!

Dziś słoneczko u nas piękne, jak to pogoda potrafi humor poprawić z rana:)
ja też nie mam zamiaru przyspieszać porodu. Niech mały wyjdzie kiedy będzie miał ochotę. No pewnie 1-2 tyg po terminie będę się niecierpliwić i zmienię zdanie, ale póki co żadne przyspieszanie mi w głowie.

agatakat, nie czytaj takich rzeczy, bedzie dobrze, Twoja polozna na pewno napisala w notkach jakie jest ulozenie (zreszta w szpitalu sprawdza tez) i dobrze sie Toba zajma, nie wolno sie tak negatywnie nastawiac!

Jak sie robi "szczypanie dna macicy"? Ja chce kupic dzis malinkowa herbate ale nie wiem czy w Anglii tez takie sa :) i jak sie to nazywa po Angielsku.. musze do slownika zajrzec :)

lile, wiedzialam, ze dasz rade :) Gratuluje obrony :) swietujesz z soczkiem dzisiaj? :)

Moja mama wczoraj dzwonila, jak na 4 wnuczatko (pozostale od moich siostr), to dosyc podniecona jest hehe, plan byl ze kupimy bilety jak juz urodze, bo nie wiadomo na kiedy, ale juz spanikowala, ze moze nie byc albo cos.. i zamowila na 13.11 :), w razie jakbym jednak urodzila w terminie albo szybciej.. to przelozy na szybszy. Ciesze sie.. bo nie tylko sie stesknilam.. ale przyda sie kazda pomoc :)

Dzis rowno 7 dni...

reklama
hej dziewczyny. U mnie noc taka sobie pierw nie moglam zasnac od 4 mam skurcze co 20 minut mniej wiecej, nawet kapiel nie pomogla bo caly czas sa takie same. I do tego miedzy tymi skurczami klucia szyjki i ciagniecie w dol. Juz nie wiem co mam robic.

Holly napewno juz tuli swojego skarbka :)

Lile wiedzialam ze dasz rade sie obronic. Gratuluje :)

Do góry