kasiazar
Fanka BB :)
Trusia i jak dziś ? Przeszły ? Mam nadzieje , Ze to tylko ćwiczeniowe!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy jest jeszcze któraś z was? Mam skurcze co 2 i 4 min, boję się ch....
01.51 wzięłam godzine temu 2 nospy, skurcze nadal są ale wydaje mi się i mam nadzieję że mniej bolesne, o 5-7 min. To jest straszne. Skurcz idzie falą od góry brzucha do dołu, twardnieje i boli u dołu. Trwa to chwileczke i puszcza. Do tego ból dolnej części pleców. Od razu czuję nacisk na pęcherz i już sama niewiem czy biec do wc. No i kłucie ciagłe w kroczu. Strasznie się boję i już niewiem czy to nie z nerwów. Bylam raz w wc, ale ta jednorazowa biegunka to nerwy, chyba....
nie pomaga. Skurcze wydaje mi sie rzadsze, co 7-10 min, tylko po skurczu biegne na siku...Ciagle kluje mnie w kroczu i w dole brzucha. Mam nadzieje ze to wszystko minie, nic niemam przygotowane .....
Ciekawe jak tam Trusia. Z opisu to nie wygladało na przepowiadające ale oby oby bo jeszcze nie pora na dzidziusia.
Kiedyś znalazłam artykuł jak odróżnić skurcze, może komuś się przyda.
Jak rozróżnić skurcze przepowiadające od przedterminowego początku prawdziwego porodu? - pampers.pl