reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

czy ktoś może mi odp na pytanie co mam zrobić : płacę dodatkowe ubezpieczenie w pracy to jest PZU, po urodzeniu należą mi się z tego ubezpieczenia jakieś pieniądze co mam zrobić aby je otrzymać, co i gdzie zgłosić, jakie dokumenty będą mi potrzebne?

reklama
Witam się sobotnio, wczoraj od południa nie wchodziłam i tyle stron do nadrobienia:p

Dzisiaj taka śliczna pogoda ze wyszlam sobie troszke na dwor pooddychac Świerzym powietrzem J

Nissana z tymi badaniami to chyba nie jest tak ze przed samym porodem, ja je mialam robione na poprzednia wizyte czyli prawie 3 tyg temu.

Mój szpital wlasnie przed 36 tygodniem nie przyjmuje porodow. Bo jak teraz leżałam to mi lekarz powiedział żebym przed 36 tyg nie przychodzila tutaj rodzic tylko na Karowa np.

Hmm dziewczyny już jest październik, zobaczcie ile było październikówek rozpakowanych we wrzesniu J Nie ma cos się bac, tylko zaczac rodzic J

Trusia ja USG i wizyte mam u innego lekarza, ale jak jestem u Ginki to ona bada mnie wziernikiem normalnie. W szpitalu na IP lekarz badal mnie palcami i tak mocno ze Az na rękawiczce miał krew ;/

Ooo a u mnie z narzeczonyminna sytuacja, do niedawna pracowal b. dlugo i do domu wracal kolo 24, a jak z nim pogadałam, popłakałam to teraz grzecznie konczy prace o 19. Wraca i jest milutko J

Amerie wspolczuje skurczy, teraz to już normalka u nas. Trzeba się przyzwczaic J
Ups. Dopiero zobaczyłam ze u Ciebie 34 tydzien. Ej to zaciskaj nogi, i lez nie możesz mieć takich skurczy jeszcze no!

Wielkie gratulacje dla Leny!!! Oby dzieciaczki szybko doszly do siebie, i ona tez J

anbar- :-) Jejkuu Ty juz masz38 tc Ale Ci fajnie!!!Boziuu już możesz rodzić! Coś czuję, że będziesz następna ;-)

Spooooko :-D Jest tu kilka mam w ciążach zagrożonych przedwczesnym porodem oraz mamy bliźniaków. Ja co prawda już odliczam dni i w zasadzie szykuję się na poród w każdej chwili, ale sądzę, że jescze z 10-14 dni wytrzymamy we dwoje.

reklama
Dziewczyny, jej, zaczęło się! Już z naszej "półki" biorą. Wiem, że mając ternim na 1.12. mogę być jedną z ostatnich rozpakowujących się, ale wspólne przeżywanie tych szczególnych chwil tak na mnie wpynęło, że już zaczynam czuć tę presję. Nie ma na co czekać w przyszłym tygodniu pakuję torbę.

Do góry