reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam

Dziunka
- ja pamiętam jak Zuzia właśnie jakoś po 2 latkach tak zaczęła roznąć, że kupiłam jej spodnie na allergo trochę za duże z wymiarów i zanim przyszły, wyprałam i wyprasowałam to już nogawki były akurat. Pochodziła w nich może miesiąc.

Ula - dobrze że jestes:tak: Przy okazji mam do ciebie pytanko, jak sprawuje Ci się ta szafka na zabawki w pokoiku Olinka. Kiedyś wklejałaś zdjęcie, biała z Ikei, Expedit. Nie wygina się? Jesteś z niej zadowolona?

Julek ma za sobą pierwszą noc bez pampersa, bo brakło:cool2:. Nie zesikał się i bardzo dumny był że śpi bez. Dzisiaj kupiłam, trochę żałuję, nie będę zakładać ale wiadomo jak w domu nie ma to wyjścia nie ma a takto może być różnie.:-p.

Julek też piątek nie ma i nawet się nie szykują do wyjścia:-).

Miłej niedzieli

Cześć kochane
biggrin.gif

Wczoraj po urodzinach spoko, oczywiście się najadłam jak świnka..dzisiaj przyjeżdża psiapsióła z rodzinką..więc znów będzie wesoło
wink2.gif

Zaklepaliśmy wczoraj w końcu termin chrzcin - będą 25 marca na 16.30..po chrzcinach obiadokolacja i tort w restauracji..;-)
Co do tych Waszych erotycznych snów - to ja mam podobnie jak Dziunka..nic mi się nie śni, bo przed spaniem temat jest wyczerpany:-D:sorry:
Uleńka, miło, że wpadłaś, pozdrawiam;-):-)
Martolinka, straszne z tym kierowcą..:-( a co do marudzenia, marudź, marudź.Moja bratowa ma termin podobny do Twojego (coś koło 23 kwietnia ma) - biedna wczoraj na tych urodzinach z tym brzuchalkiem..cały napięty, a jej córcia Alutka - nic tylko na mamie wisi..no, ale niespełna roczna, nie przetłumaczysz..
Kilolek, niezła ta Twoja mamuśka ze świętami..może się postaw i idźcie do rodzinki A.?
Ana, jak dzisiaj uszko Hani?
Dziunka, musiała być extra zabawa:-D Ja już na popołudnie kupiłam reedsa żurawinowego, nie pamiętam, któras wspominała;-) będziemy degustować..Marta i tak już tylko raz w nocy chce cycka, a tak MM..
Ewelia, gratuluję bezpampkowej nocki Julka!!:-)

Witajcie,

panowie śpią i ja pod kocykiem;-)dziś jestem w super formie i nawet śnieg za oknem nie zniechęca
Dziunka to była niezła imprezka;-)żyjesz?:cool2:
maxweel a na ile osób robicie chrzciny?

Wpadłam po przepis na zeberka, wiec juz się pieką a ja odpiszę :tak:

Gosiu,
co do zębów to dawno juz nie patrzyłam, ale takie zalążki jakby są tyle ze ostatnio jakiemuś dziecku zerknęłam gdy płakało i tez ma takie coś w msc szostek. Slinienie jest duze ale rozmawialam z mamami ze wlasnie w tym wieku ich maluchy juz teraz 3 letnie tez sie tak sliniły wiec moze to jakis etap w rozwoju. Narazie dalam spokoj w zaglądanie co i rusz małemu bo schizy mozna dostac jak nic.

Ewelia z regału jestem zadowolona, kompletnie nic się nie wygina ale my zadnych cięzarów tam nie mamy. Prosty, funcjonalny, ładnie komponujący się z pokoikiem mebelek.
Bardzo duzo ludzi ma ten Expedit w pokojach dziecinnnych wiec o ile się podoba, zadnych zastrzezen nie mam. Na stronie http://inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dziecka,2,25,page=2.html

........... tutaj miał byc mega długi post ale mi go wywaliło po linku ktory wkleiłam.
piiiiiip

tak wiec spadam :)

Ostatnia edycja:
Kacper wczoraj zasnął o 23.30:szok:i dzisiaj spał do 9...i ja też. teraz boli mnie głowa.Nie mogę tyle spać.
Kiedy te wiatry zwariowane ustanął?
Paweł dzisiaj też wstał o 9 :szok:, ale poszedł spać o 19 :szok:
Dzisiaj mam w planie też go przetrzymac bez drzemki, tylko nie wiem czy mu zapewnię tyle atrakcji co Antek:cool2:

Dziunka żyjesz???

AniaSim często Kubuś ma ten katar, bieżecie coś na alergię?

Witam.

U nas piękna pogoda:tak:
Kuba do poludnia juz był z tatą na spacerze, ja spałam do 10.30:zawstydzona/y:
Teraz spi w najlepsze a mąż grzebie coś w samochodzie.

Dziunka to fajnie, że imprezka się udała:tak:

Ja coś srednio się czuję:-( jakoś mi cięzko dzisiaj wyjatkowo.
Nic się nie chce:zawstydzona/y:

reklama
AniaSim bo jak katar się tak długo przeciaga to przewaznie daja lekarze juz cos na alergie u nas

Pola a co sie dzieje? czemu sie zle czujesz?

Kilolek co u Ciebie nie odzywasz się? Wszystko ok?

Mój plan wypalił w 50%
udało mi sie przetrzymac szkraba bez spania w dzien
ale uspalismy go dopiero o 20.30:szok:
Cleo i Aza pracoholiczki sie z Was zrobily jestescie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry