reklama
Witam
Dziunka - ja pamiętam jak Zuzia właśnie jakoś po 2 latkach tak zaczęła roznąć, że kupiłam jej spodnie na allergo trochę za duże z wymiarów i zanim przyszły, wyprałam i wyprasowałam to już nogawki były akurat. Pochodziła w nich może miesiąc.
Ula - dobrze że jestes Przy okazji mam do ciebie pytanko, jak sprawuje Ci się ta szafka na zabawki w pokoiku Olinka. Kiedyś wklejałaś zdjęcie, biała z Ikei, Expedit. Nie wygina się? Jesteś z niej zadowolona?
Julek ma za sobą pierwszą noc bez pampersa, bo brakło. Nie zesikał się i bardzo dumny był że śpi bez. Dzisiaj kupiłam, trochę żałuję, nie będę zakładać ale wiadomo jak w domu nie ma to wyjścia nie ma a takto może być różnie..
Julek też piątek nie ma i nawet się nie szykują do wyjścia:-).
Miłej niedzieli
Dziunka - ja pamiętam jak Zuzia właśnie jakoś po 2 latkach tak zaczęła roznąć, że kupiłam jej spodnie na allergo trochę za duże z wymiarów i zanim przyszły, wyprałam i wyprasowałam to już nogawki były akurat. Pochodziła w nich może miesiąc.
Ula - dobrze że jestes Przy okazji mam do ciebie pytanko, jak sprawuje Ci się ta szafka na zabawki w pokoiku Olinka. Kiedyś wklejałaś zdjęcie, biała z Ikei, Expedit. Nie wygina się? Jesteś z niej zadowolona?
Julek ma za sobą pierwszą noc bez pampersa, bo brakło. Nie zesikał się i bardzo dumny był że śpi bez. Dzisiaj kupiłam, trochę żałuję, nie będę zakładać ale wiadomo jak w domu nie ma to wyjścia nie ma a takto może być różnie..
Julek też piątek nie ma i nawet się nie szykują do wyjścia:-).
Miłej niedzieli
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć kochane
Wczoraj po urodzinach spoko, oczywiście się najadłam jak świnka..dzisiaj przyjeżdża psiapsióła z rodzinką..więc znów będzie wesoło
Zaklepaliśmy wczoraj w końcu termin chrzcin - będą 25 marca na 16.30..po chrzcinach obiadokolacja i tort w restauracji..;-)
Co do tych Waszych erotycznych snów - to ja mam podobnie jak Dziunka..nic mi się nie śni, bo przed spaniem temat jest wyczerpany
Uleńka, miło, że wpadłaś, pozdrawiam;-):-)
Martolinka, straszne z tym kierowcą..:-( a co do marudzenia, marudź, marudź.Moja bratowa ma termin podobny do Twojego (coś koło 23 kwietnia ma) - biedna wczoraj na tych urodzinach z tym brzuchalkiem..cały napięty, a jej córcia Alutka - nic tylko na mamie wisi..no, ale niespełna roczna, nie przetłumaczysz..
Kilolek, niezła ta Twoja mamuśka ze świętami..może się postaw i idźcie do rodzinki A.?
Ana, jak dzisiaj uszko Hani?
Dziunka, musiała być extra zabawa Ja już na popołudnie kupiłam reedsa żurawinowego, nie pamiętam, któras wspominała;-) będziemy degustować..Marta i tak już tylko raz w nocy chce cycka, a tak MM..
Ewelia, gratuluję bezpampkowej nocki Julka!!:-)
Wczoraj po urodzinach spoko, oczywiście się najadłam jak świnka..dzisiaj przyjeżdża psiapsióła z rodzinką..więc znów będzie wesoło
Zaklepaliśmy wczoraj w końcu termin chrzcin - będą 25 marca na 16.30..po chrzcinach obiadokolacja i tort w restauracji..;-)
Co do tych Waszych erotycznych snów - to ja mam podobnie jak Dziunka..nic mi się nie śni, bo przed spaniem temat jest wyczerpany
Uleńka, miło, że wpadłaś, pozdrawiam;-):-)
Martolinka, straszne z tym kierowcą..:-( a co do marudzenia, marudź, marudź.Moja bratowa ma termin podobny do Twojego (coś koło 23 kwietnia ma) - biedna wczoraj na tych urodzinach z tym brzuchalkiem..cały napięty, a jej córcia Alutka - nic tylko na mamie wisi..no, ale niespełna roczna, nie przetłumaczysz..
Kilolek, niezła ta Twoja mamuśka ze świętami..może się postaw i idźcie do rodzinki A.?
Ana, jak dzisiaj uszko Hani?
Dziunka, musiała być extra zabawa Ja już na popołudnie kupiłam reedsa żurawinowego, nie pamiętam, któras wspominała;-) będziemy degustować..Marta i tak już tylko raz w nocy chce cycka, a tak MM..
Ewelia, gratuluję bezpampkowej nocki Julka!!:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
panowie śpią i ja pod kocykiem;-)dziś jestem w super formie i nawet śnieg za oknem nie zniechęca
Dziunka to była niezła imprezka;-)żyjesz?
maxweel a na ile osób robicie chrzciny?
panowie śpią i ja pod kocykiem;-)dziś jestem w super formie i nawet śnieg za oknem nie zniechęca
Dziunka to była niezła imprezka;-)żyjesz?
maxweel a na ile osób robicie chrzciny?
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Wpadłam po przepis na zeberka, wiec juz się pieką a ja odpiszę
Gosiu, co do zębów to dawno juz nie patrzyłam, ale takie zalążki jakby są tyle ze ostatnio jakiemuś dziecku zerknęłam gdy płakało i tez ma takie coś w msc szostek. Slinienie jest duze ale rozmawialam z mamami ze wlasnie w tym wieku ich maluchy juz teraz 3 letnie tez sie tak sliniły wiec moze to jakis etap w rozwoju. Narazie dalam spokoj w zaglądanie co i rusz małemu bo schizy mozna dostac jak nic.
Ewelia z regału jestem zadowolona, kompletnie nic się nie wygina ale my zadnych cięzarów tam nie mamy. Prosty, funcjonalny, ładnie komponujący się z pokoikiem mebelek.
Bardzo duzo ludzi ma ten Expedit w pokojach dziecinnnych wiec o ile się podoba, zadnych zastrzezen nie mam. Na stronie http://inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dziecka,2,25,page=2.html
........... tutaj miał byc mega długi post ale mi go wywaliło po linku ktory wkleiłam.
piiiiiip
tak wiec spadam
Gosiu, co do zębów to dawno juz nie patrzyłam, ale takie zalążki jakby są tyle ze ostatnio jakiemuś dziecku zerknęłam gdy płakało i tez ma takie coś w msc szostek. Slinienie jest duze ale rozmawialam z mamami ze wlasnie w tym wieku ich maluchy juz teraz 3 letnie tez sie tak sliniły wiec moze to jakis etap w rozwoju. Narazie dalam spokoj w zaglądanie co i rusz małemu bo schizy mozna dostac jak nic.
Ewelia z regału jestem zadowolona, kompletnie nic się nie wygina ale my zadnych cięzarów tam nie mamy. Prosty, funcjonalny, ładnie komponujący się z pokoikiem mebelek.
Bardzo duzo ludzi ma ten Expedit w pokojach dziecinnnych wiec o ile się podoba, zadnych zastrzezen nie mam. Na stronie http://inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dziecka,2,25,page=2.html
........... tutaj miał byc mega długi post ale mi go wywaliło po linku ktory wkleiłam.
piiiiiip
tak wiec spadam
Ostatnia edycja:
E
etna36
Gość
Paweł dzisiaj też wstał o 9 , ale poszedł spać o 19Kacper wczoraj zasnął o 23.30i dzisiaj spał do 9...i ja też. teraz boli mnie głowa.Nie mogę tyle spać.
Kiedy te wiatry zwariowane ustanął?
Dzisiaj mam w planie też go przetrzymac bez drzemki, tylko nie wiem czy mu zapewnię tyle atrakcji co Antek
Dziunka żyjesz???
AniaSim często Kubuś ma ten katar, bieżecie coś na alergię?
Witam.
U nas piękna pogoda
Kuba do poludnia juz był z tatą na spacerze, ja spałam do 10.30
Teraz spi w najlepsze a mąż grzebie coś w samochodzie.
Dziunka to fajnie, że imprezka się udała
Ja coś srednio się czuję:-( jakoś mi cięzko dzisiaj wyjatkowo.
Nic się nie chce
U nas piękna pogoda
Kuba do poludnia juz był z tatą na spacerze, ja spałam do 10.30
Teraz spi w najlepsze a mąż grzebie coś w samochodzie.
Dziunka to fajnie, że imprezka się udała
Ja coś srednio się czuję:-( jakoś mi cięzko dzisiaj wyjatkowo.
Nic się nie chce
AniaSm
Fanka BB :)
etna w środę idziemy w końcu do laryngologa więc zobaczymy co nam powie , póki co nic nie bierze na alergie bo nie ma nic stwierdzonego
reklama
E
etna36
Gość
AniaSim bo jak katar się tak długo przeciaga to przewaznie daja lekarze juz cos na alergie u nas
Pola a co sie dzieje? czemu sie zle czujesz?
Kilolek co u Ciebie nie odzywasz się? Wszystko ok?
Mój plan wypalił w 50%
udało mi sie przetrzymac szkraba bez spania w dzien
ale uspalismy go dopiero o 20.30
Cleo i Aza pracoholiczki sie z Was zrobily jestescie?
Pola a co sie dzieje? czemu sie zle czujesz?
Kilolek co u Ciebie nie odzywasz się? Wszystko ok?
Mój plan wypalił w 50%
udało mi sie przetrzymac szkraba bez spania w dzien
ale uspalismy go dopiero o 20.30
Cleo i Aza pracoholiczki sie z Was zrobily jestescie?
Ostatnio edytowane przez moderatora: