reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
anawawka, wspolczuje kolejnych problemow z uchem :-(

ula, fajnie,ze wpadlas :-) kto ci dal cynka? :-D czekam na te obiecane zdjecia. ale lepiej zapytaj najpierw meza,czy mozesz je dac :tak:

u nas dzis dosc cieplo 11 st i slonce, wiec spakowalam mala i pojechalysmy na dzialke. ona sie bawila, a ja kopalam i niewiem, czy sie przeciazylam, czy to rwa kulszowa sie odzywa, ale plecy z lewej strony bola mnie masakrycznie. na razie troche pomog plaster rozgrzewajacy. a jutro do pracy,,, i nawet nie moge opuscic,bo jeszcze z 5 nieobecnosci w ciagu roku i mnie zwolnia :baffled: a z opiekunczym to tu jest tak idiotycznie,ze przynajmniej 3 tyg wczesniej musze napisac podanie, i oni mi odpowiedza, czy moge wziac czy nie. na dziecko ponizej 6 roku nalezy sie 13 tyg bezplatnych w roku i daja calymi tygodniami, nie mozna wziac np 2 dni. tylko skad ja mam wiedziec, kiedy mloda bedzie chora? mam sobie przewidziec? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wkurza mnie to strasznie

Anawawka biedna Hania, oby tylko to ucho sie jej wyleczylo

Jesli chodzi o mojego drinka to lipa bo tesciowa mnie wyprzedzila. Czekała aż tesciu pojdzie spac i po cichu poleciala do barku i do kuchni (ale ja wyczailam). Więc ja pije sprite i wyjadam Pawłowi żelki :-).

pamiętacie jak pisałam Wam o śmierci kuzyna mojego M i jego zony pod ciężarówką.. wypadek nie spowodował nie kierowca tira a kuzyn z niewyjaśnionych przyczyn.. Kierowca cieżarówy dopiero zaczął pracę , miał 21 lat.. nie wtrzymał ogromu tragedii i 3 dni temu się powiesił.. jakie to smutne

Straszne:szok:

Ale wczoraj zabalowaliśmy:szok: miało być spotkanko na 6 osób a była domówka na 13:-D A co:-D
Jeny ale się działo, dawno się tak nie naśmiałam, gwar jak na targu, a o 3 rano gitara poszła w ruch:szok: mam nadzieję że sąsiedzi nas nie przeklęli:szok:

Ledwo chodzę, zakwasy po zumbie mam na maksa, łydki obolałe:cool:

Aha,
Ula i tak wiemy że nas czytałaś:-p

Witajcie :)

My po sniadanku i zaraz znikamy na plotki, chłopakom troszkę fryzurki zmienic :)

Banana cynk dała mi pewna forumowa koleżanka, ktora napisała mi smska :) ze w snach nawiedzam koleżanki, więc weszłam i zerknęłam co i jak bo powiem szczerze ze nie myslalam ze KTOŚ będzie tutaj za mną tęsknił :)
Dziewczynki dziękuję :)

Ja już się ogarnęłam sama ze sobą i będę wpadać raz na jakiś czas :) Jednak bardzo ograniczę sobie tą przyjemność, z roznych względów :)
Poza tym ciągle tutaj ktos znika :( np. Kira?
i nie tylko

Miłego weekendu zyczę i zamykam laptopa :-D

Witajcie
Ula ja nie wiem czy TY wiesz że my mamy też Kolegę Jacka na forum...

Kacper wczoraj zasnął o 23.30:szok:i dzisiaj spał do 9...i ja też. teraz boli mnie głowa.Nie mogę tyle spać.
Kiedy te wiatry zwariowane ustanął?

Ula jestem ciekawa ja k zęby Olinka,tzn. szóstki wychodzą czy nie?

hej
u nas nocka taka sobie , Kuba ma standardowo katar ale tym razem mu cieknie i spać nie mógł
Gosiulek co ty mówisz , jakie szóstki?? już???:szok:
dziunka no niezła impreza :-D ,biedni sąsiedzi ;-)
wiecie że u mnie w nocy spadł śnieg :szok: , a wczoraj było już tak pięknie :-) no ale w końcu to luty

Aniu Ula mówiła że ma wrażenie że małemu idą szóstki.Tak się zachowywał jak przy zębach.Ja też mam czasami takie wrażenie bo Kacper wkłada rączkę do buzi i czasami mówi że go boli ale nie wiem .Wszystkie zęby zdrowe.

Zdarzają się szóstki już u trzylatków ale bardzo rzadko, zwykle wychodzą ok. 6 roku życia. Ja właśnie ostatnio u Julki pierwszą wypatrzyłam a lat ma 7. Zresztą moim dziewczynom bardzo późno zęby wychodzą, Asia nie ma jeszcze 5. Niby coś tam się dzieje ale pusto:-D

A poszedł po Asię, Julia przyjedzie po obiedzie, a mi się ręce trzęsą:szok::-D zjadłam jogurcik,sprzątnęłam chałupkę a teraz planuję potańczyć ale co z tego będzie to nie wiem:-D

Wasze dzieci też dużo jedzą? Nie wiem czy to ta pogoda czy Asia zaczęła rosnąć w górę, opanować jej nie możemy :eek:

Ania u nas wczoraj na plusie 9 stopni a teraz też śnieg, a wściekła jestem bo pranie na balkonie:cool:

reklama
Do góry