reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
anawawka, wspolczuje kolejnych problemow z uchem :-(

ula, fajnie,ze wpadlas :-) kto ci dal cynka? :-D czekam na te obiecane zdjecia. ale lepiej zapytaj najpierw meza,czy mozesz je dac :tak:

u nas dzis dosc cieplo 11 st i slonce, wiec spakowalam mala i pojechalysmy na dzialke. ona sie bawila, a ja kopalam i niewiem, czy sie przeciazylam, czy to rwa kulszowa sie odzywa, ale plecy z lewej strony bola mnie masakrycznie. na razie troche pomog plaster rozgrzewajacy. a jutro do pracy,,, i nawet nie moge opuscic,bo jeszcze z 5 nieobecnosci w ciagu roku i mnie zwolnia :baffled: a z opiekunczym to tu jest tak idiotycznie,ze przynajmniej 3 tyg wczesniej musze napisac podanie, i oni mi odpowiedza, czy moge wziac czy nie. na dziecko ponizej 6 roku nalezy sie 13 tyg bezplatnych w roku i daja calymi tygodniami, nie mozna wziac np 2 dni. tylko skad ja mam wiedziec, kiedy mloda bedzie chora? mam sobie przewidziec? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wkurza mnie to strasznie

Anawawka biedna Hania, oby tylko to ucho sie jej wyleczylo

Jesli chodzi o mojego drinka to lipa bo tesciowa mnie wyprzedzila. Czekała aż tesciu pojdzie spac i po cichu poleciala do barku i do kuchni (ale ja wyczailam). Więc ja pije sprite i wyjadam Pawłowi żelki :-).

pamiętacie jak pisałam Wam o śmierci kuzyna mojego M i jego zony pod ciężarówką.. wypadek nie spowodował nie kierowca tira a kuzyn z niewyjaśnionych przyczyn.. Kierowca cieżarówy dopiero zaczął pracę , miał 21 lat.. nie wtrzymał ogromu tragedii i 3 dni temu się powiesił.. jakie to smutne

Straszne:szok:

Ale wczoraj zabalowaliśmy:szok: miało być spotkanko na 6 osób a była domówka na 13:-D A co:-D
Jeny ale się działo, dawno się tak nie naśmiałam, gwar jak na targu, a o 3 rano gitara poszła w ruch:szok: mam nadzieję że sąsiedzi nas nie przeklęli:szok:

Ledwo chodzę, zakwasy po zumbie mam na maksa, łydki obolałe:cool:

Aha,
Ula i tak wiemy że nas czytałaś:-p

Witajcie :)

My po sniadanku i zaraz znikamy na plotki, chłopakom troszkę fryzurki zmienic :)

Banana cynk dała mi pewna forumowa koleżanka, ktora napisała mi smska :) ze w snach nawiedzam koleżanki, więc weszłam i zerknęłam co i jak bo powiem szczerze ze nie myslalam ze KTOŚ będzie tutaj za mną tęsknił :)
Dziewczynki dziękuję :)

Ja już się ogarnęłam sama ze sobą i będę wpadać raz na jakiś czas :) Jednak bardzo ograniczę sobie tą przyjemność, z roznych względów :)
Poza tym ciągle tutaj ktos znika :( np. Kira?
i nie tylko

Miłego weekendu zyczę i zamykam laptopa :-D

Witajcie
Ula ja nie wiem czy TY wiesz że my mamy też Kolegę Jacka na forum...

Kacper wczoraj zasnął o 23.30:szok:i dzisiaj spał do 9...i ja też. teraz boli mnie głowa.Nie mogę tyle spać.
Kiedy te wiatry zwariowane ustanął?

Ula jestem ciekawa ja k zęby Olinka,tzn. szóstki wychodzą czy nie?

hej
u nas nocka taka sobie , Kuba ma standardowo katar ale tym razem mu cieknie i spać nie mógł
Gosiulek co ty mówisz , jakie szóstki?? już???:szok:
dziunka no niezła impreza :-D ,biedni sąsiedzi ;-)
wiecie że u mnie w nocy spadł śnieg :szok: , a wczoraj było już tak pięknie :-) no ale w końcu to luty

Aniu Ula mówiła że ma wrażenie że małemu idą szóstki.Tak się zachowywał jak przy zębach.Ja też mam czasami takie wrażenie bo Kacper wkłada rączkę do buzi i czasami mówi że go boli ale nie wiem .Wszystkie zęby zdrowe.

Zdarzają się szóstki już u trzylatków ale bardzo rzadko, zwykle wychodzą ok. 6 roku życia. Ja właśnie ostatnio u Julki pierwszą wypatrzyłam a lat ma 7. Zresztą moim dziewczynom bardzo późno zęby wychodzą, Asia nie ma jeszcze 5. Niby coś tam się dzieje ale pusto:-D

A poszedł po Asię, Julia przyjedzie po obiedzie, a mi się ręce trzęsą:szok::-D zjadłam jogurcik,sprzątnęłam chałupkę a teraz planuję potańczyć ale co z tego będzie to nie wiem:-D

Wasze dzieci też dużo jedzą? Nie wiem czy to ta pogoda czy Asia zaczęła rosnąć w górę, opanować jej nie możemy :eek:

Ania u nas wczoraj na plusie 9 stopni a teraz też śnieg, a wściekła jestem bo pranie na balkonie:cool:

reklama
Do góry