Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Pan Rutkowski jak zwykle pobiegł do dziennikaży za wcześnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakkolwiek by się nie zachował to jemu udało się sprowokować matkę do wyjawienia prawdy.Pan Rutkowski jak zwykle pobiegł do dziennikaży za wcześnie?
ja to podejrzewam ze to ten jej mąż ją uderzył,Nawet nie jestem w stanie pisać.A obrażenia głowy? Skąd się wzięły? Obdukcja wykazała że została uderzona w głowę.Czy jest coś jeszcze o czym nie wiemy?
Jesli to prawda to strasznie im współczuję.
iesiącu ciąży.
ciuszki dziecięce
pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
ania - więc moje dzieci kiedyś namiętnie oglądały piratów;-), hanka chciała nim być i jakoś tak wyszło, że z koców w łóżku zaczęłyśmy budować jaskinię, więc tak to zostało "ochrzczone" , do jaskini zabieramy różne potrzebne rzeczy, gary, warzywka itp, czasami jakaś przytarga pralkę, misie, lalki, książki i dziewczyny się tak kotłują... Czasami trzeba wyjść by pospacerować, ale za chwilę pada deszcz i trzeba uciekać do jaskini:-d:-d; foty mam z dzisiejszej zabawy, muszę je zgrać na kompa...;-)
nawet nie jestem w stanie pisać.a obrażenia głowy? Skąd się wzięły? Obdukcja wykazała że została uderzona w głowę.czy jest coś jeszcze o czym nie wiemy?
Jesli to prawda to strasznie im współczuję.