reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Agrafka - gratulacje:-D.

Ja spodnie dresowe kupuję w Pepco, są po 9.90 albo po 15 zł, różnie. Jakość pewnie gorsza ale i tak nie zdąży zedrzeć:tak:.

Ja byłam z moimi dzisiaj u lekarza bo nadal kaszlą, już 2 tygodnie, byliśmy się upewnić czy oskrzela czyste bo wczoraj pani w przedszkolu (jakaś nowa) zwróciła mi uwagę że Zuzia miała atak kaszlu po zabawie (normalka) i jak jej powiedziałam że osłuchowo jest ok i lekarka pozwoliła do przedszkola chodzić to zasugerowała żebym rentgen zrobiła bo jej to wygląda na zapalenie płuc:szok: Chyba się babka marnuje w tym przedszkolu;-). Oczywiście osłuchowo dobrze, dostaliśmy tylko Pulneo.

reklama
Ja ostatnio skompletowałam Marysi dres w 5 10 15, wyszło mnie to coś koło 50zł..
Martolinka, chcieć, może nie chcę, ale niestety trzeba..nie możemy sobie pozwolić, żeby tylko jedno z nas pracowało:-:)-(
Fajnie macie dziewczyny, że jeszcze Wam dzieci śpią..moja za chiny:baffled:

A moje dziecko najadło się krupniku a teraz śpi.Zawsze go kładę koło 12.

Dziunka pytałaś szefowej o leki?

Ja nie mam stałych por spania, są mniej wiecej. Dzis np. Oli nie ajdł w nocy wiec o 7 mi się zbudził i prosił o mleczko szybciutko ;p potem tata cos szalał i Olidalej nie zasnął. Wiec jak wstanie ok 7 moze i by ok 12-13 poszedł spac, ale przewaznie spimy dluzej do 8-9 wtedy drzemki wypadają pozniej ok 14-15 ale muszę cos z tym zrobic bo ostatnio pozno przez to zasypia jak spi w dzien do 17-18 ;/

Dziunka strasznie duzo.

Ja się właśnie zastanawiam cyz mojego kłaść. Dobrze się bawi a wieczorami szaleje w łózku zamiast spać. Tylko boje się, ze jak teraz nie pójdzie spac to mi będzie późnej jęczał

no wlasnie Oli czasami opuszcza drzemki ale muszę wtedy mu urozmaicic plan dnia, np. wyprawa na kulki lub do dziadków bo w domu ok 16-17 juz byłby mega spiący. Tak wiec narazie spanie u nas z reguły musi byc.

Ula Kacper od dawna w nocy nie je.Wstaje przed 8,po 8.Koło 12 go kładę,przeczytam książeczkę i wychodzę.Młody jeszcze sobie przez kilka,kilkanaście minut poogląda sam książeczki i zasypia.Wstaje po 14.Koło 21 idziemy spać.Czasami później.

Moja zołza niby chciała spać, założyłam pieluchę i ocknęła się.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, także dwie mi po domu łażą, gorzej jakbym miała pułk wojska...:baffled:
Już śpiewałam , rozkładałam kolejkę, wariowałam ehhh a te jeszcze mają siły, no i chcą bajeczek wrrrrrrrrrr znikam dalej do mego babińca.

/u mni tez nie ma jedzenia w nocy, rano cyz to 5 czy 6 jak wola o jedzenie to albo cos do picia dostaje albo wstajemy, robimy kache i zaczynamy dzień. Ja zawsze bardzo pilnuję by drzemka byla o tej smaej porze (no chyba, że wstanie o 5 to wiadomo, ze wczesniej padnie ale nigdy nie później) żbey był stały rytm dnia. Rano też mam zawsze nastawiony budzik na 7,30 żeby dluzej niz to nie spać. Czasem sie tyko przebudzamy i dalej sobie leniu****emy w łóżku jak nie mamy nic waznego albo głód nas nie przyciska ale plan dnia musi byc bo inaczej oni głupieją ja jestem w kropce bot o nie wiadomo, spca, jesc czy co innego. Nie odpowiiadalo mi to strasznie i dlatego działamy wg zegarka i wszyscy sa zadowoleni

reklama
Do góry