reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
hahahahaha

edit: ależ wy jesteście okropne! zołzy jedne. Każdy ma prawo do tłuszczyku :-)
chyba,z ę co innego ejst ochydne - mialam koleżankę na studiahc która wszem i wobec głosiła teorię, ze nago facet jest z natury ochydny i groteskowy i w naturze nie powinien wystepować :-) a co ciekawe była jak najbardziej hetero i to bardzo aktywna

Ostatnia edycja:
Kilolku ja myslałam ze to jakieś retusze tych facetów nie zwróciłam uwagi ze to ich prawdziwe bebechy...ale i tak ochyda bo nawiązuje do ciąży ...fuj

no ide już idę :-D

/u mni tez nie ma jedzenia w nocy, rano cyz to 5 czy 6 jak wola o jedzenie to albo cos do picia dostaje albo wstajemy, robimy kache i zaczynamy dzień. Ja zawsze bardzo pilnuję by drzemka byla o tej smaej porze (no chyba, że wstanie o 5 to wiadomo, ze wczesniej padnie ale nigdy nie później) żbey był stały rytm dnia. Rano też mam zawsze nastawiony budzik na 7,30 żeby dluzej niz to nie spać. Czasem sie tyko przebudzamy i dalej sobie leniu****emy w łóżku jak nie mamy nic waznego albo głód nas nie przyciska ale plan dnia musi byc bo inaczej oni głupieją ja jestem w kropce bot o nie wiadomo, spca, jesc czy co innego. Nie odpowiiadalo mi to strasznie i dlatego działamy wg zegarka i wszyscy sa zadowoleni

Kilolek ja pisząc ze OLi w nocy je miałam na mysli własnie ok 5. Oli kolacji nie uznaje kanapek czy czegos innego, no wczoraj zjadł jedną, potem mleko do snu. Kiedy ma ładną noc i nic mu nie doskwiera spi łądnie calutką noc tylko wczesniej sie budzi bo po prostu jest głodny. Kiedy cos mu dokucza w nocy wybudza sie ok 3 i wtedy nie dosc ze nie moze zapasc w glębszy sen bo cos tam, to jesszcze mu w brzuchu burczy - słyszę na bank. Wiec zdarzają się bardzo rzadko noce kiedy to ok 3 się wierci i chce mleka, częsciej ok 5 - i wtedy z brzuszkiem najedzonym pospi nawet do 10 - częsciej 9 i czasami są noce przespane od deski do deski ze w nocy nic nie je tyljak sie wybudzi ok 7-8 ale wtedy to juz biegiem po mleko lecę bo się tam upomina.
Ja się nigdy wg zegarka nie bduzilam jak nie musialam i uwazam ze jak Oli ma ochote pospac do 10 to niech spi :) Drzemki tez mamy w miarę regularne ok 13-15 to najpozniej.
Stały rytm dnia tez jest u nas ale są odchylenia od normy godzinkę w ta lub drugą. Sztywnych reguł nigdy się nie trzymam bo wiadomo ja sama nie jestem taka poukladana ;/

Ja juz sie odfircykowalam, chyba czas małego budzic zeby do dziadków go oddelegowac ;/ a Oli tak słodko spi....no chyba ze posniej do kina pojedziemy.

reklama
Etna dużo pij,szczególnie wody....
Ja ostatnio się zmądrzyłam i jak tylko czuję że mnie będzie bolała głowa biorę dwa apapy i pomaga nawet dość często.Nigdy mi apap nie pomagał:szok: albo ibuprom,nurofen ale zaraz jak tylko czuję nadchodzący ból.Potem nie ma szans na nic.
jesli umiesz przewidzieć ból to dobry jest cinie.
Często przed okresem biorę profilaktycznie przeciwbolowe, ale tym razem wziełam jak już mialam lekki ból głowy ale było już za późno. Na szczęście dzisiaj już wszystko ok :-)

Ja też dołączam się do pozdrowień dla Mami i Marcela

Sto lat dla ILONY

My po wizycie u laryngologa ufff wszystko ok!!! paweł dał sobie zbadać uszy, nos i gardło wziernikami :szok::szok::szok: i nawet nie zapiszczał. Na koniec sam sobie bił brawo :-D dostał super naklejkę i cały heppy!!!
Potem zaliczyliśmy kawę u mojej koleżanki i Paweł szalał z jej córką Izunią. Oczywiście tulił, ją, całował i cytuje "Ko Cię" - urocze to było
Następnie o 13 odwiedziliśmy naszą pediatrę, mamy skierowanie na posiew i mocz. Na siusiaka NEOMYCINUM, ogólnie wszystko ok, zobaczymy jak wyjdą badania.

AGRAFKA Gratuluje, super będzie parka !!! no i najważniejsze, że wszystko z synkiem i z Tobą ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry