C
Cleo1981
Gość
ochyda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahahahaochyda
/u mni tez nie ma jedzenia w nocy, rano cyz to 5 czy 6 jak wola o jedzenie to albo cos do picia dostaje albo wstajemy, robimy kache i zaczynamy dzień. Ja zawsze bardzo pilnuję by drzemka byla o tej smaej porze (no chyba, że wstanie o 5 to wiadomo, ze wczesniej padnie ale nigdy nie później) żbey był stały rytm dnia. Rano też mam zawsze nastawiony budzik na 7,30 żeby dluzej niz to nie spać. Czasem sie tyko przebudzamy i dalej sobie leniu****emy w łóżku jak nie mamy nic waznego albo głód nas nie przyciska ale plan dnia musi byc bo inaczej oni głupieją ja jestem w kropce bot o nie wiadomo, spca, jesc czy co innego. Nie odpowiiadalo mi to strasznie i dlatego działamy wg zegarka i wszyscy sa zadowoleni
Często przed okresem biorę profilaktycznie przeciwbolowe, ale tym razem wziełam jak już mialam lekki ból głowy ale było już za późno. Na szczęście dzisiaj już wszystko ok :-)Etna dużo pij,szczególnie wody....
Ja ostatnio się zmądrzyłam i jak tylko czuję że mnie będzie bolała głowa biorę dwa apapy i pomaga nawet dość często.Nigdy mi apap nie pomagał albo ibuprom,nurofen ale zaraz jak tylko czuję nadchodzący ból.Potem nie ma szans na nic.
jesli umiesz przewidzieć ból to dobry jest cinie.