no pewnie ;-)Ilonka no jesteśmy okropne ale mi raczej chodziło nie o tłuszczyk ale parodię bo to chyba parodia,co?
reklama
E
etna36
Gość
Słyszałam w radiu wypowiedź polarnika i potwierdził on to co mówi mój dermatolog że kremy na mróz to dujda
Witajcie ja na szybko mąż w domu lekko chory to czasu nie ma w ogóle. Choć dziś zrobił mi obiecane półki w kuchni, wyszło suuuper, ale drogo jak cho..... No ale obiecał. Siostra przyjeżdza do nas jeszcze dziś i jaśko nie może się doczkeać.
AGRAFKA GRATULUJĘ !!!!
DLA MAMY RÓWNIEŻ POZDROWIENIA OD NAS.
więcej nie pamiętam, jutro może nadrobię.
AGRAFKA GRATULUJĘ !!!!
DLA MAMY RÓWNIEŻ POZDROWIENIA OD NAS.
więcej nie pamiętam, jutro może nadrobię.
agrafka80
Fanka BB :)
Matko, Alicja jest dziś takim jęczydłem, że nie mogę. Całą drogi ze żłobka jęczała "meme meme", to takie marudzenie i zawodzenie bez łez.
Potem w domu to samo - tak dla zabawy, strasznie wkurzajace.
Teraz afera w wannie o mycie włosów znowu, szampon ma na włosach i nie daje spłukać.
Zastawiłam z nią M bo mam tego wycia dość.
Potem w domu to samo - tak dla zabawy, strasznie wkurzajace.
Teraz afera w wannie o mycie włosów znowu, szampon ma na włosach i nie daje spłukać.
Zastawiłam z nią M bo mam tego wycia dość.
E
etna36
Gość
Właśnie Natalunia GRATULACJE!!!!
Pathanka zdrowia dla męża
Mój mąż coś dzisiaj narzeka, że go boli ręka. Jutro idzie do chirurga bo przyjmuje w czwartki. Miał się zgłosić gdyby go coś bolała. Mam nadzieję, że nic złego sie nie dzieje z tym złamaniem :-(.
Jutro jadę z koleżankami z pracy do kina i chciał odwolać, ale mąż się ze mnie śmieje, że on jeszcze nie umiera aj te chłopy kto ich skuma
Pathanka zdrowia dla męża
Mój mąż coś dzisiaj narzeka, że go boli ręka. Jutro idzie do chirurga bo przyjmuje w czwartki. Miał się zgłosić gdyby go coś bolała. Mam nadzieję, że nic złego sie nie dzieje z tym złamaniem :-(.
Jutro jadę z koleżankami z pracy do kina i chciał odwolać, ale mąż się ze mnie śmieje, że on jeszcze nie umiera aj te chłopy kto ich skuma
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kręgosłup mi siada od tego prasowania.. jeszcze tylko 2 pralki;-)kurcze wciąz szaf mi za mało
Zmarła Wisława Szymborska.. aż chce się zacytować "Umrzeć - tego nie robi się kotu.Bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu".. będzie bardzo pusto bez niej
Zmarła Wisława Szymborska.. aż chce się zacytować "Umrzeć - tego nie robi się kotu.Bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu".. będzie bardzo pusto bez niej
Hej:-)
Dzieki za zainteresowanie sie moja osobą;-)
Żyje chociaz w nocy nie bylo ciekawie
strachu sie najadlam, po prostu myslalam, ze rodzę
Wszystko ok na szczęscie, mam lezec jak najwiecej, nie forsować się itp.
Powiedziano mi, ze stres i nerwy tez robia swoje:-zawstydzona/y:
aa u mnie chyba osiagnelo to apogeum
agrafka Gratuluje synka;-)
ciekawe o kim ja sie dowiem za tydzień:-)
martolinka mi tez szaf w domu za mało, dzisiaj dostalam od kolezanki kolejne ciuszki, niezle ich sie juz uzbieralo ale na pranie jeszcze za wczesnie, chociaz znajac moja cierpliwość nielugo zacznę
w weekend musze zrobic porzadek w szafie w sypialni, zdecydowanie.
etna na pewno wszysko dobrze z reka meza, nie martw się;-)
Rowniez pozdrawiam Mamę;-) i fajnie, ze sie odezwala
Dzieki za zainteresowanie sie moja osobą;-)
Żyje chociaz w nocy nie bylo ciekawie
strachu sie najadlam, po prostu myslalam, ze rodzę
Wszystko ok na szczęscie, mam lezec jak najwiecej, nie forsować się itp.
Powiedziano mi, ze stres i nerwy tez robia swoje:-zawstydzona/y:
aa u mnie chyba osiagnelo to apogeum
agrafka Gratuluje synka;-)
ciekawe o kim ja sie dowiem za tydzień:-)
martolinka mi tez szaf w domu za mało, dzisiaj dostalam od kolezanki kolejne ciuszki, niezle ich sie juz uzbieralo ale na pranie jeszcze za wczesnie, chociaz znajac moja cierpliwość nielugo zacznę
w weekend musze zrobic porzadek w szafie w sypialni, zdecydowanie.
etna na pewno wszysko dobrze z reka meza, nie martw się;-)
Rowniez pozdrawiam Mamę;-) i fajnie, ze sie odezwala
A
aga4444
Gość
agrafka GRATULUJĘ SYNKA
mama &&&& zaciśnięte mocno za Was
to tak na szybko co pamiętam z rana;-)
polaa super ze wszystko w porządku :-)
ILONA 100 LAT!!!!
lotka świetny ten link hahahahaha
Ula Iguś też się budzi ok 5 rano na kake ;-)
mama &&&& zaciśnięte mocno za Was
to tak na szybko co pamiętam z rana;-)
polaa super ze wszystko w porządku :-)
ILONA 100 LAT!!!!
lotka świetny ten link hahahahaha
Ula Iguś też się budzi ok 5 rano na kake ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
oj to był ciężki dzień , Kuba spadł z fotela i rozwalił wargę krwi i płaczu było sporo ale zęby wszystkie na miejscu na szczęście , Lence zmieniłam mleko na Nan bo tutaj można je w każdym sklepie kupić no i w PL też ale niestety znowu ją brzuszek boli więc znalazłam sklep w którym jest jeszcze to "nasze" mleko które używaliśmy na początku i będe się później martwić jak już w żadnym sklepie nie znajde co zrobić
Ilona spełnienia marzeń
pola najważniejsze że z wami wszystko ok
agrafka Gratuluje i mam nadzieje że twojemu synkowi siusiak nie odpadnie ;-):-) jak to się czasem zdarza
etna z ręką męża na pewno wszystko dobrze
Natalunia Gratuluje , chociaż nie udziela się na naszym wątku już od bardzo dawna i nawet nie wiedziałam że ona w ciąży znowu była
martolinka u mnie też ciągle brak miejsca w szafach chociaż ciągle je opróżniam :-)
Ilona spełnienia marzeń
pola najważniejsze że z wami wszystko ok
agrafka Gratuluje i mam nadzieje że twojemu synkowi siusiak nie odpadnie ;-):-) jak to się czasem zdarza
etna z ręką męża na pewno wszystko dobrze
Natalunia Gratuluje , chociaż nie udziela się na naszym wątku już od bardzo dawna i nawet nie wiedziałam że ona w ciąży znowu była
martolinka u mnie też ciągle brak miejsca w szafach chociaż ciągle je opróżniam :-)