reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka nie ten wątek babo:tak:zaraz moderatorki Cie / nas pogonią;-)
ale odpowiem... tak mamy wszystkie za sobą + pneumokoki . Jezeli teraz na pneumo chcesz zaszczepic to jest jedna dawka i za pozno nie jest

Banana może ciaza?;-)
?

ciazy raczej nie podejrzewam, biore pigulki, poza tym jak bylam w ciazy to na starcie odrzucilo mnie od palenia,a teraz popalam i mnie nie odrzuca.
pogoda na pewno nie pomaga, teraz zaczelo padac. druga po poludniu, a ja siedze przy zapalonym swietle, bo ciemno w domu. mloda spi. wypilam inke z magnezem i mi troche lepiej. doslownie tak mnie telepao w srodku,ze wstawilam dlonie,zeby sprawdzic czy sie trzesa:-D ale nie. mam wewnetrznego parkinsona

edit: teraz u nas urwanie chmury, niebo czarne i wieje jak u kilolka. masakra

Ostatnia edycja:
no więc pojawiłam się i zniknęłam ;-) jako to wiewióry, a tak na serio, byli u mnie rodzice i mieliśmy baaardzooo intensywny tydzień, na szczęście pogoda dopisała, Eli zadowolona z szaleństw z dziadkami, teraz odliczamy czas do świąt a potem luty i wypad do PL :-) ja też muszę zaszczepić małą na pneumo

Hej Dziwczyny :))
Wróciłam dzisiaj do domu:tak: wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:tak::-) jestem wykończona podrożą, Kuba też, ale był grzeczny cały lot:tak: Nie nadrabiam Was bo nie mam siły:no::zawstydzona/y:

Maxwell urodziła???

Hejka:-)
Polaa, niestety, jeszcze nie:-(;-) Martusia ma czas - stwierdziła..Fajnie, że już wróciłaś!:tak:
Dziunka, my jeszcze przed bilansem (stwierdziłam, że pójdę z Marysią przy okazji pierwszego badania Martusi)..szczepienia, które założyłam, mamy wszystkie..

Kurcze, ale mam lenia..mój usypia Marysię, a ja nadrabiam wątki..;-)

reklama
UWAGA Mam prąd!!!!!!!!
Trzy dni bez prądu, to był Meksyk

Anawawka ja po tych trzech dniach doszłam do wniosku, że mieszkam na koncu świata :-)

To Wam uprzejmie donoszę że Antek znowu zabrał się za Martolinkowy modem :szok: i jest bez internetu :-(

Ja ogarniam nasze kąty, biorę się za pranie i walczę z gorączką Pawla po tym szczepieniu na pneumokoki

Jesli się Dziunka nie myle to jeszcze możesz na pneumokoki szczepić do 34 miesiąca życia

Do góry