martolinka
Mama i nie tylko :-)
Mamo a gdzie bedziesz pracowac ? 
gratulacje!!!
gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje!!!! :-):-):-):-)Mam prace HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
dzięki za dobre słowa dziewczyny. Przydały się
ogólnie dzień masakra padnięta jestem ale jeszcze trzeba mężowi obiad zrobić bo ciężko pracuje i będzie zły jak przyjdzie i nie będzie nic do jedzenia
miłego wieczoru życze wszystkim![]()
chętnie ale raczej nie będe w waszym rejonie , zaliczymy raczej południe i zachód ;-) ,po cichu liczę że uda nam się Aze odwiedzić bo chciałabym do Wrocławia jechać ,pewny jedynie jest Kraków ale tutaj chyba nikogo nie ma z tego miasta :-(Ania a gdzie bedziesz w Pl ? moze jakies spotkanko?
rozwalonego wózka współczuje ,co do bułki to mój czasem też tak robi jak coś złapie z półki ,ostatnio kupowałam połówkę ogórkaufff....
dopiero dotarłam do domu, po po drodze ze żłobka rozwalił mi się wózek, tak, ze nie dało się go rozłożyć ani złożyć (śrubka się odkręciła). Związałam go Ali bluzą i chustką i ciągnę za sobą. Do tego komputer na plecach, kilogram fasolki i pudełko malin w siatce (miały jechać pod wózkiem) i Ala która ci 5 kroków chce na ręce. Po drodze plac zabaw więc dostała wścieklizny - przykupiłam ją obietnicą kupienia wafelka koło domu. Kupuję wafelka, patrzę a ona wpyla kajzerkę. Dobra, zapłaciłam za kajzerkę, wychodzimy - patrzę a Ala bez bułki :/. Odłożyła zpowrotem na półkę - na szczęście udało mi się zlokalizować tę nadgryzioną
))))))))))
A teraz misiak śpi.....
współczucia dla teściowej ale trzymam mocno kciuki żeby operacja się udała i żeby szybko doszła do siebieTeściowa ma guz rakowy jajnika i przerzut do wątroby:-( w ciągu 3 tygodni ma być operacja...