reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Agrafka, Aza Zdrówka dla Maludy :-) ............., u nas to samo, znowu poszło na oskrzela i jak do piątku nie przejdzie kaszel, to pewnie antybiotyk pójdzie w ruch............. to 3 infekcja odkąd przyjechałyśmy na Śląsk ehhhhhh
Lekarka stwierdziła, ze skoro w Poznaniu mała tak nie chorowała, to albo klimat jej nie służy, albo zbyt duże skupisko ludzi.... mieszkamy teraz z moimi rodzicami i siostrą, i do tego 3 razy w tygodniu Eli wożona jest do rodziców męża, gdzie jest jeszcze prababcia i ciotka

reklama
Aza wierzę , ze Konradek wyjdzie z tego . Naprawdę :)czekamy na wiesci!!!!

Wiewióra faktycznie Wasze otoczenie sie zmieniło , zarowno towarzysko jak i srodowisko.. moze to ma wplyw na chorowanie córki. Jak Wasz plany wyjazdowe :) mysle o Was cieplo

witajcie wieczorowa porą. łow mi dzisiaj pęka. Troszkę sie dzis narobiłam i do tego ten mróz.

Witaj Cleo!

Z kotem już lepiej, zacząl jeśc (ale tylko weskas z saszetki cwaniak jeden) nawet się umył wiec widać, ze idzie ku lepszemu.

Czesc dziewczyny

oj życze dużo zdrowka dla waszych dzieciatek bo czytam, ze antybiotyki poszly w ruch

Cleo witamy!!! jesli chodzi o mieszkanie z tejsciami to maglybysmy pewnie cala noc przegadac, a i tak byloby za malo. Ja mieszkam tu juz 5 lat i ogolnie to trzeba robic dobra mine do zlej gry. Nie moge aż ta narzekać, ale ale zawsze sie znajdzie. I jak kazda kobieta chcialabym juz byc na swoim :)

Maz w trasie wraca w sobote, tejsciowa nie moze zajac sie w piatek pawlem wiec sciagam moja ciotke na noc z czwartku na piatek. Dzisiaj byl u mojej mamy, w nocy dal mi dzisiaj tak popalic ze ledwo na oczy widze, a jutro o 6 pobudka do roboty. Nie wiem chyba mu jakies zeby ida bo ryczal jak szalony.....

Dziunka a sie zastanawiałam czemu ty sie wyprowadzilas od taty, teraz rozumiem. Mi zawsze brakuje tej odwagi.

Wcinam koreczki sledziowe, myje podloge, piore, prasuje i siedze na bb

etna ty to człowiek orkiestra jesteś ;)
u mnie dzisiaj był dzień "kuchenny" tzn zrobiłam obiad ,przygotowałam wszystko na jutrzejszy obiad , upiekłam placka , zrobiłam sałatkę i gotuje bigos :) a jeszcze Kubie ugotowałam kompot z jabłek :)
cleo mieszkałam z teściową pod jednym dachem przez 4 lata i teraz jak przyjeżdżamy do PL to też mieszkamy razem ,dopóki Kuby nie było to było spoko ,ale teraz to się cieszę że ona daleko od nas ,wiem że kocha małego bardzo i cieszy mnie to ale ... no właśnie zawsze się jakieś ale znajdzie etna ;)

Hej, u nas w miare oki. Padam ze zmecznia fizycznego i psychcznego. Ide spać ;-) . Milego wieczorka.

Cleo witam po przerwie.

Martolinka, mam nadzieję, że w piątek wszystko się wyjaśni, jeżeli tak to oczywiście dam cynk, na razie w serduchu trzymam cały czas kciukasy ;-);-);-)

Witam i ja!
Znów zimnica, ale chyba organizm się przystosował, bo jakoś już lepiej to znosi..;-)

Cleo - witaj, fajnie, że macie już neta.. niestety życie z kimś pod jednym dachem po samodzielnym mieszkaniu to już nie jest to ;-) Macie inne przyzwyczajenia itp Trzymam kciuki by przeprowadzka była szybko, a stosunki nie zostały za bardzo nadszarpnięte.;-)
AZA , Agrafka - zdrowia dla Waszych maluchów i dla Was sił w walce z chorobami.
Wiewióra - życzę zdrowia również, na to wygląda, że córze nie służy klimat Śląska.

A ja wczoraj wylądowałam ze starszą u lekarza, dostała jakiejś dziwnej wysypki, bez gorączki, mamy jej dawać witaminę C, zyrtec i wapno w syropie. Jak do poniedziałku nie zejdzie mamy znów przyjść. Gardło czyste, płucka też.. cholera go wi co to jest.:szok:

DZIECIACZKOM ZDRÓWKA!
Aza, ale Was trzyma:szok:

witajcie wieczorowa porą. łow mi dzisiaj pęka. Troszkę sie dzis narobiłam i do tego ten mróz.

Witaj Cleo!

Z kotem już lepiej, zacząl jeśc (ale tylko weskas z saszetki cwaniak jeden) nawet się umył wiec widać, ze idzie ku lepszemu.

To super!

Wcinam koreczki sledziowe, myje podloge, piore, prasuje i siedze na bb

Kobieta orkiestra:-D

A my w nocy sobie spimy, Asia w łóżeczku i nagle budzi mnie tupanie...młoda wylazła z łóżka i przytuptała do nas.... a jak ten koc sforsowała to nie mam pojęcia:szok: Siłę to ma! Dziś będzie poszukiwanie szczebelków (czy szczebelek?:-D).

Aaa zapomniałam dodać że wyszliśmy na spacer o 16 zamiast o 17-18, młoda na spacerze nie spała, nawet na sankach zjeżdżała i w śniegu się bawiła i udało ją się przetrzymać do 20:30. Padła jak mucha w ciągu sekundy:-D

reklama
Witajcie!!!
mąż z rana ruszył dzis wczesnie:tak: wiec wstalismy o 6 . Mały przy okazji tez:tak:
sliczna pogoda jest naprawde az sie buzia smieje

Martolinka, mam nadzieję, że w piątek wszystko się wyjaśni, jeżeli tak to oczywiście dam cynk, na razie w serduchu trzymam cały czas kciukasy ;-);-);-)
wiewiora mocno trzymam kciuki:tak:
A ja wczoraj wylądowałam ze starszą u lekarza, dostała jakiejś dziwnej wysypki, bez gorączki, mamy jej dawać witaminę C, zyrtec i wapno w syropie. Jak do poniedziałku nie zejdzie mamy znów przyjść. Gardło czyste, płucka też.. cholera go wi co to jest.:szok:
anawawka zdrówka dla córci:tak:

szczebelków (czy szczebelek?:-D).
szczebelków:-p:cool:

Do góry