reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a my juz po spacerku. U nas -10 stopni :) Bylismy spacerkiem w sklepie po skladniki na zupke i fasolke do 2 dania :) Najlepsze jest to ze mlody mi zasnął na tym mrozie a ze nie chcialo mi sie jezdzic to zatargałam go z wózkiem do domu i siedzimy w ganku - tu nie ma kaloryfera - jest chlodno wiec spi opatulony tak jak na dworze ;p no a ja marzne ;/ zanioslam zakupy, przynioslam sobie laptopa i siedze. Wyjsc nie wyjde bo szkoda zostawic otwarte bo całe ciepło z domu mi zwieje a jak zamkne to nie bede słyszała kiedy sie zbudzi i bedzie płacz i lament :) to mam urozmaicenie nie? ;p;p

reklama
Hej ja też witam . Wczoraj byłam u dietetyczki i okazało sie ze jadłam ok 2000 kcal czyli w miare oki- obliczyla mi ze powinnam zjadac ok 2300 kcal. Dostalam kolejne jadlospisy ale jakos weny nie mam na przygotowywanie posilków. Dziś wogole jakas wypluta jestem. Mówiłam wam ze bede prowadzic strone internetowa naszego klubu mam w mojej miejscowosci?? Juz sie nie moge doczekac, pomyslów mam mnóstwo, ale czekam na dostep.
Małej zrobiła sie strasznie sucha skóra, prawdopodobnie od żelu do kąpania bo kupiłam ostatnio inny, tak na spróbowanie no i trzeba odstawic. Musze dzis leciec do apteki po mydelko Oillan, a nie chce mi sie i zimno strasznie. No ale skóra maleństwa ważniejsza niż zmeczona matka-to oczywiste.
Milego dnia ;-)

Hey kobitki! No mam nadzieje, że u nas koniec jelitówki. Póki co Konrad ani razu nie zwymiotował ani kupki wiec już jakiś postep :)))

Anawawka widze, że twoja coś złapało. Biedactwo...

Ja za to mam znów problem z kciukiem... wrrr... raz na 2, 3 miesiace boli mnie cały kciuk i nie moge przez niego nic podnosić... Muszę któregos dnia iść z nim do lekarza.

AGRAFKA ZDRÓWKA DLA ALUTKI !!!

CLEO WITAMY. Oj szkoda, że nie jest tak jak powinno.

MARTOLINKA ja uwielbiam na śniadanie serek wiejski z pomidorkiem i bułeczka. W sumie zazwyczaj to jem.

Ja dzis zaraz pędze do dentysty brrrrrr. Później odwiedziny mojej siostry to troszkę odpocznę bo jak Jasiek zobaczy "cicie" to mama ma troche luzu.

My juz po spacerze :) nie było az tak zimno - tylko -9 :)
Teraz pije kawke a Antek nie przejawia najmniejszych oznak sennosci :) łobuz mały. Pewnie jak zje zupkę to go położe w końcu jest na nogach od 6
Zatoka cała zamarznieta a idioci wchodza na nia nawet na odległosc okolo 2 km od brzegu...
Polecam Wam artykuł "Czy gej może być zbawiony" W duzym Formacie w Wyborczej :) jest tez ciekawy wywiad z córką Tuwima , ale tego jeszcze nie doczytałam

reklama
cześć dziewuszki :-)

czytam że dzieciaczki chore :(:(:(:(

ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!!

my też chorzy już trzeci tydzień nerwicy już w domu dostaje Igor kaszle i kaszle a lekarze twierdzą że zdrowy jak rybka wrrrrrr :-(

tak poza tym to u nas nic ciekawego...

Do góry